ויזה לאוסטרליה
-
שלום,
אני ובת זוגי מתכננים לנסוע לאוסטרליה לחודשיים בתחילת אוגוסט.
פנינו לחברת ש.מ אשרות אשר אמרו לנו שלא כדאי לנו להוציא ויזה לאוסטרליה לפני חודש מאי כי הם מאשרים רק ל3 חודשים. בטפסים הכנסנו את תאריכי הטיול.
האם באמת כדאי להוציא את הויזה כ"כ מעט זמן לפני הטיול?
בנוסף שנינו נהיה בני 23 אשר מתחילים ללמוד באוקטובר האם אמורה להיות לנו בעיה לקבל ויזה?
תודה רבה!
-
ויזה לאוסטרליהא. הם צודקים, חבל להגיש עכשיו. אין בזה שום יתרון. יכול להיות שיתחשבו בתאריכים שלכם ויכול להיות שלא, לא שווה להסתכן.
ב. לא נכון שתמיד מקבלים ויזה ל-3 חודשים. ניתן לקבל יותר גם בתאריך הכניסה האחרון וגם במשך השהיה המותר. עדיין, אף אחד לא מבטיח שתקבלו תאריך כניסה אחרון לספטמבר, וחבל להסתכן.
ג. אתם יכולים למלא את הטפסים לבד באינטרנט, אין צורך להעזר בשירותים של חברות מסחריות.
ד. כנראה שאם תמלאו את הטפסים כמו שצריך ואם באמת יש לכם כסף למימון הטיול אז אתם תקבלו ויזה. אי אפשר להבטיח אבל סביר שזה יקרה.
-
ויזה לאוסטרליהתודה רבה

-
ויזה לאוסטרליהמצד אחד אומרים (וצודקים) שכדאי לקנות כרטיסי טיסה מוקדם ככל האפשר (ואפשר לקנות עד שנה לפני מועד הטיסה בחזרה), ומצד שני אומרים להתעכב עם הבקשה לויזה עד 3 חודשים לפני הטיסה... מה עושים?
-
ויזה לאוסטרליהאנחנו גם התלבטנו ובסוף החלטנו לקחת את הסיכון ולהזמין כרטיסים עם דמי ביטטול מסוימים כדי שלא נאכל אותה עם כרטיס שעולה פי 3 עוד חודשיים
-
ויזה לאוסטרליהמה שהגיוני לעשות זה באמת לקנות כרטיס עםאיזושהי גמישות. אפשרות לביטול זו אפשרות אחת. אפשרות אחרת היא גמישות בתאריכים / יעדים. לפעמים זה יכול להתאים, תלוי בכל התכניות.
-
ויזה לאוסטרליהתודה למשיבות
בבקשה המקוונת לויזה ציינו תאריכים מדויקים בהם אנחנו רוצים להיות במלבורן: סוף ינואר/תחילת פברואר 2016 (Australian Open Tennis Championships)
הם לא מתחשבים בזה? האם יתכן שנקבל ויזה ל3 חודשים החל מהיום שבה הם יאשרו אותה, והיא תפוג חודשים רבים לפני הנסיעה שלנו? - נשמע מוזר

-
ויזה לאוסטרליהלפעמים הם מתחשבים ולפעמים לא. בכל מקרה, לא תקבלו כניסה בין דצמבר 2015 למרץ 2016 אלא בין עכשיו לעוד שנה וזה המקסימום, בהנחה שכן התחשבו במה שכתבתם. כלומר, תהיה לכם כניסה לכל היותר עד מרץ 2016.
-
ויזה לאוסטרליהרגע רגע... בין השורות אני מבין שהתוקף של 3 חודשים מתחיל להיספר מיום הכניסה, ולא מיום אישור הויזה - הבנתי נכון?
כאמור, אנחנו רוצים להיות במלבורן שבוע בלבד, מ 27.1.16 עד 2.2.16, תאריך היציאה שלנו משם הוא בתוך פחות משנה מהיום
תודה

-
ויזה לאוסטרליהיש בויזה תאריך כניסה אחרון ויש משך שהיה מותר והם לא תלויים אחד בשני. צאריך כניסה אחרון נספר מיום קבלת הויזה והוא בד״כ בא בכפולות של 3 חודשים - נניח שאם מאשרים לך היום זה יהיה 10.6.15, 10.9.15, 10.12.15 או 10.3.16. בכל פעם שנכנסת יש זמן שמותר לך לשהות באוסטרליה, ומטבע הדברים הוא נספר מיום הכניסה בפועל. אם תהיו בסה״כ שבוע אז כל זמן שתאריך הכניסה האחרון הוא אחרי אמצע ינואר זה בסדר מבחינתכם וזה לא משנה. זה משנה אם רוצים טיול ארוך יותר, שבמהלכו גם יוצאים וחוזרים מאוסטרליה. אם כל הסיפור הוא שבוע אז אתם יכולים לבקש עכשיו. אם תקבלו ויזה עם תאריך כניסה אחרון לא למרץ 2016 אז עם כל הצער שבדבר תצטרכו לבקש ויזה אחרת קרוב יותר למועד הנסיעה.
-
ויזה לאוסטרליהכשמסבירים לי לאט אני מבין מהר

תודה רבה