הזמנות מראש
-
שלום
האם את הכרטיס לגרייהאונד אפשר לעשות באוסטרליה, או שמומלץ כבר מהארץ?
שאלה נוספת, בתקופת אוקטובר-דצמבר, האם באמת אין בכלל מקומות לינה וצריך להזמין הכל שבוע מראש?
חשבתי לעשות טיול יותר זורם וספונטני אבל אחרי שקראתי פה קצת, פתאום זה נראה קצת בעייתי.
שאלה אחרונה, עד כמה נפוץ לנסוע בטרמפים בחציית המדבר מדארווין לאדלייד ובאילו עוד דרכים ניתן לחצות את המדבר?
תודה

-
הזמנות מראשאני טיילתי באוקטובר- דצמבר באוסטרליה. טסתי מסידני לקיירנס ורק שם קניתי את הכרטיס לאוטובוס. אני הייתי מציע לך לקנות את כרטיס של חברת פרמייר ולא של הגרייהאונד. הוא זול בצורה משמעותית (למיטב זכרוני). הוא אמנם עובר פעם ביום אבל השעות היו נוחות והוא עבר בכל התחנות של החוף המזרחי והגעתי איתו עד מלבורן. בנוסף, התמקחתי בסוכנות על הכרטיס- דבר שהוזיל לי אותו בכמה דולרים...
לא זכור לי שהחוף המזרחי היה עמוס בחודשים האלו, ותמיד היה לנו מקום. ממליץ לך אולי להזמין יום יומיים מראש אבל בטח שלא מראש את כל האכסניות, אין לך מושג איפה תהיה ומתי. אתה מעיד על אופי הטיול כזורם וספונטני...
-
הזמנות מראשתודה רבה
בחברת אוטובוסים שאתה נסעת, היה עמוס במיוחד?
-
הזמנות מראשממש לא. להפך. אני זוכר שדווקא גרייהאונד היה יותר עמוס!
-
הזמנות מראשתודה
בקשר לתעבורה מדארווין לאדלייד יש לך מושג?
-
הזמנות מראשלצערי לא, בגלל זמן הויזה שלי, לא הייתי בדארווין ולא באדלייד. אני טסתי ממלבורן לאליס ספרינגס ובחזרה...
-
הזמנות מראשאני מעריכה שיהיה אפשר למצוא שותפים לנסיעה הזו. אולי לא באופן יומיומי אבל אם תולים מודעות באכסניות ובאמת מחפשים, מאמינה שניתן יהיה למצוא. חוץ מזה יש רכבת, יש אוטובוסים ויש טיולים מאורגנים שגם יקחו אותך למקומות בדרך.
-
הזמנות מראשתודה