החלפת מטוס בבלגיה לארה"ב
-
שלום לכולם,
יש לנו טיסה מישראל לבלגיה ומשם קונקשיין לניו יורק,
כאשר אני נוחת עם בבלגיה אני אמור ללכת לא לביקורת דרכונים כאילו אני נכנס לבלבגיה אלא למקום שממנו נכנסים לדיוטי פרי שלהם כדי להמשיך לטיסה הלאה,
מישו יודע להגיד איך מזהים את הדבר כשנוחתים שם ? יש נתיב נפרד או משו כזה ? או למי אפשר לפנות שם לעזרה?
אשמח להכוונה,
תודה וחתימה טובה
-
החלפת מטוס בבלגיה לארה"ביש שילוט ברור, קוראים לזה טרנספר או משהו כזה.
-
תשתדל לשרשר בכדי לא לדחוק שאלות אחרות לדף הבאכבר יש לך שרשור על טיסות וזה די קשור
לעצם העינין -
כמעט כל המידע נגיש ברשת
כמו בכל נמל אחר -
תעקוב אחרי השילוט
transit
transfer
connection flight
ותסתכל במסכים מהיכן הטיסת המשך יוצאת.
בד"כ תעבור שיקוף לתיקי יד,
ובכניסה לגייט לטיסה לארה"ב בד"כ בודקים דרכונים וויזות ולפעמים שוב בדיקה בטחונית.
-
החלפת מטוס בבלגיה לארה"בהייתי שם פעם.. זוכרת שהוא שדה מאוד ידידותי. בדר"כ יש הכוונה לקונקשיינים, זה ממש פשוט.. יש שלטים של flight connections
-
גם אמירת תודה למי שהשקיע וענה - תהיה נעימהמעט מנימוסי פורום, גם לשאר הקהל...
לקראת השנה החדשה...
הגעתי לשרושר הקודם , וראיתי שאין הרבה הערכה...
-
החלפת מטוס בבלגיה לארה"בתודה רבה לכולם על העזרה!
נקווה שהכל יעבור בקלות,
חתימה טובה לכולם!
-
האם מדובר בטיסת יונייטד מבריסל לארה"ב?אם כן אז כדאי שתשים לב שאתה צריך לעבור באיזור התשאול הבטחוני של יונייטד לפני שאתה מגיע לשער של הטיסה. יתכן ואיזור זה נקרא "transfer" של יונייטד. איזור זה נמצא די קרוב לשערים של הטיסות של יונייטד.
כאשר אתה מגיע לשם עובד/ת שלהם מתשאל/ת אותך בדומה לתשאול בנתב"ג ואחר כך מדביקה ל- Boarding Pass אישור שעברת את הבדיקה. אז אתה יכול לגשת לשער הטיסה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות