שאלה לגבי כרטיס טיסה
-
אני מתכנן לטוס בתחילת פברואר לניו זילנד ל-3 חודשים.
הייתי רוצה לטוס דרך סינגפור כך שבחזור יהיו לי משהו כמו 3 ימים לטייל בסינגפור יש אפשרות כזאת לא?
אני מתכנן להיות גם חודש בפיג'י השאלה איך אני קובע את התאריך חזור מניו זילנד כיוון שהתאריך הוא בעצם אחרי שנגמרת לי הויזה ל-3 חודשים.
אני כביכול אמור לצאת מניו זילנד לפיג'י אחרי 3 חודשים ואז לחזור חזרה לשדה תעופה של אוקלנד ומשם לעלות על הטיסת חזור שלי.יכולים לעשות לי בעיה בכניסה אם רואים שהתאריך יציאה שלי מניו זילנד הוא אחרי 3 חודשים?
מה אני צריך לעשות?
-
שאלה לגבי כרטיס טיסהלגבי סינגפור - פשוט בדוק איזה דילים יש לטיסות לניו זילנד. אתה הרי חייב לטוס דרך איפשהו במזרח. מה שכן, אם מדובר רק בשלושה ימים, כדאי לבדוק כמה עולה טיסה דרך סינגפור לעומת האלטרנטיבות (תאילנד, סיאול וכו') כדי לראות שהכרטיס אכן משתלם ושלא תשלם על שלושת הימים הללו ביוקר.
הכי קל לבדוק את כל זה דרך סוכן.
לגבי פיג'י, קנה פשוט את הטיסה לפיג'י כבר מעכשיו אם אתה יודע בוודאות תאריכים, וכך תוכל להראות את הכרטיס ולהסביר שתהיה מחוץ לניו זילנד בתקופה הנ"ל.
-
שאלה לגבי כרטיס טיסהסינגפור מקסימה, מודרנית חדשנית ומעניינת מאד! אבל... לא הייתי ממליץ להגיע לשם בכל מחיר. המקום מאד קטן ויומיים טובים יספיקו לראות את מה שצריך... אם אתה עושה קונקשיין בבנגקוק בדוק כמה עולה טיסה הלוך חזור משם. זה מאד קרוב וזול. אבל אם מוזיל לך משמעותית להגיע דרך סיאול או הונג קונג וזה הופך ממש יקר להגיע לסינגפור לא הייתי ממליץ לך לבזבז כ"כ הרבה כסף על זה (אלא אם כן יש לך סיבה מיוחדת להגיע לשם)... תמיד תוכל להגיע לסינגפור זה נורא קרוב לתאילנד.
זאת כמובן סתם המלצה שלי.... אני פשוט יודע כמה יקר טיול לניו זילנד ואני מעודד איפה שרק אפשר לחסוך.
לגבי מעבר בשדה תעופה לניו זילנד. אין לי מידע על זה אבל אני מציע לך לא להקטין ראש. יש מדינות שלא נותנות סתם כך לעבור בשדה שלהם (אפילו אם זה לא נכנסים למדינה) חבל שתתיקע בפיגי בלי יכולת לעבור בניו זילנד. בדוק היטב ואל תטוס עד שאתה לא בטוח שזה מסתדר עם המעברים והטיסות.
-
שאלה לגבי כרטיס טיסהאפרופו, עוד אופציה:
גם אני חשבתי אולי להוסיף מדינה בפסיפיק (ונואטו) בהלוך-חזור מניו זילנד. קניתי מראש כרטיס שאפשר לשנות בו את התאריכים, כך שכרגע מוזמנת לי טיסה שלא עוברת את זמן הויזה הניתן, אבל במקרה הצורך, אם ארצה לצאת או שארצה לבקש הארכת ויזה, יש לי אופציה לשנות תאריך.
-
שאלה לגבי כרטיס טיסההבנתי אז אני כבר אברר את כל הפרטים האלה יותר לעומק דרך סוכן, תודה רבה לכם.
-
שאלה לגבי כרטיס טיסהסינגפור מדהימה
יומיים ממש לא מספיקים
לגבי הטיסה : אם יש לך כרטיס יציאה לפיג'י אז לא משנה שהכרטיס השני ליציאה מניו זילנד הוא בתאריך של יותר משלושה חודשים מהכניסה