ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ניו-זילנד, מאיפה מתחילים ?

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    2
    3112
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ohad_3484689
      Ohad_3484689 נערך לאחרונה על ידי

אני ועוד כמה חברים רוצים לטוס לניוזילנד באיזור דצמבר-ינואר לשלושה חודשים ומשם לעשות עוד כמה חודשים במזרח (פיליפינים והאזור)

מאיפה מתחילים ? איך מעריכים כספית כמה הטיול יעלה ? 

חשבנו על אופציה לקנות קארוון בניוזילנד האם זה משתלם ? מה הטווח מחירים ?

תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

ניו-זילנד, מאיפה מתחילים ?

איך מתחילים לתכנן - עונה מתאימה ופרק הזמן מצוין. עכשיו מה שעושים זה מתחילים לקרוא על המדינה ומחליטים על מקומות שבהם רוצים לבקר. אתם יכולים ללכת להרצאה בחינם באחד מסניפי למטייל, איפה שמטייל מנוסה יספר על הטיול שלו. באתר עצמו יש המון חומר: באתר עפתי יש מידע מתומצת ונוח, תוכלו להתחיל משם ולהתקדם, לטיפים, לבלוגים ולכתבות. כמובן, אפשר גם לקנות good old fashioned ספר טיולים.

ברוב המקרים טיול בקראוון בניו זילנד לא חוסך כסף בהשוואה לטיול ברכב קטן, יחסית, ולינה באכסניות, ועל אחת כמה וכמה באוהל. אתם צריכים להחליט אם סגנון הטיול הזה מתאים לכם ולפי זה להחליט. המשמעות של זה היא שכל הזמן כולכם ביחד ואין ממש פרטיות. זה גם מחייב שכולכם תרצו בדיוק את אותו הדבר כל הזמן, וזה לא תמיד קורה. אני יכולה לספר לך שאני טיילתי עם שותף וכשלא רצינו בדיוק את אותו הדבר אז ״נפרדנו״, כלומר, הוא יצא לטרק ואני לא, או להפך, והשני אסף את המטרק מסוף הטרק. נסיעה בקראוון אומרת שכל הזמן נוסעים ביחד וגם שכל הזמן ישנים ביחד. תחשבו אם זה מתאים לכם. מבחינת כסף כנראה שהחיסכון לא יהיה משמעותי כי הקראוון עצמו מאוד יקר, ובחלק גדול מהמקרים צריך לשלם על לינה, ובנוסף הדלק יקר יותר. רכב פרטי אחד כנראה לא יספיק לכם, אבל רכב גדול יותר כן. רק לא לבנות על לינה בתוכו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון