ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול באוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    3019
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Orr_3455817
      Orr_3455817 נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים..

אני נמצא בשלבי תכנון האחרונים של הטיול וממש מתבלט מה לעשות באוסטרליה.

עקרונית אני מתכנן לנחות במלבורן ומשם לעשות את הגרייט אושן ראוד ולהמשיך לAdelaide (בשבוע - ריאלי?)

משם לקחת טיול של שבוע במדבריות לכיוון האליס ספרינגס ואז טיסה לסידני ועליה של החוף המזרחי לכיוון קריינס בערך בחודש וחצי .

אני נוחת באוסטרליה בתחילת יוני ועוזב בסוף יולי.

ההתלבטות הגדולה שלי היא בהיבט מזג האוויר- האם המסלול שלי ריאלי? או שצפוי מזג אוויר מאוד בעייתי לתכנון הזה..

אם זה בעייתי- יש למישהו שהיה בתקופה הזאת באוסטרליה המלצות איפה כדאי להתמקד בתקופה הזאת של השנה? 

תודה וחג שמח!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

מסלול באוסטרליה

כמה הערות:

1. במקום לטוס לסידני ולעלות עד קיירנס, לא עדיף לטוס לקיירנס ולרדת לסידני? כי מן הסתם הטיסה בחזור תהיה מסידני, לא?

2. בין אדלייד לאליס ספרינגס יש בעיקר כלום אחד גדול. עדיף לטוס לאליס ספרינגס ומשם לקחת סיור לאיירס רוק, האולגאס, קינגס קניון וכו'. אפשר לצאת לגרייט אושן רוד כטיול ממלבורן ולחזור אליה, ואז ממנה לטוס לאליס ספרינגס. זה ייתכן לך שבוע ראשון רגוע יותר, שיתמקד במלבורן וסביבתה. לא נראה לי שאדלייד מעניינת במיוחד בזכות עצמה.

3. יוני-יולי הם חורף באוסטרליה, אז יכול להיות שיהיה מזג אוויר גשום וקריר בדרום. לעומת זאת בלב המדבר ובצפון מזג האוויר בתקופה הזו דווקא אידיאלי - גם חם וגם יבש. למעשה, זו התקופה הטובה ביותר לטייל בלב המדבר ובכל החלקים הצפוניים של אוסטרליה (בקיצור, אפשר אולי לשקול להוסיף גם את דארווין, אם זה מעניין אותך).

• mayank
          mayank נערך לאחרונה על ידי

מסלול באוסטרליה

1. מצטרף להערה לגבי טיסה לקיינס מאליס ספרינגס. אין היגיון לטוס לסידני, לרבות מבחינת העונות.

2. אני דווקא חיבבתי את אדלייד. למלבורן עצמה אפשר להקדיש בין יומיים לשבוע. תלוי מה אתה עושה. אני מניח שטיול יום לפיליפ איילנד, עוד יום להתאקלמות, עוד יום לסגירת כל ההזמנות והטיולים, עוד יום להסתובבות בגלריות המרהיבות (באמת, בין היפות שראיתי בחיי). זה כבר ארבעה ימים. אחריהם אתה יכול לצאת לגרייט אושן רואד ואז תלוי איך אתה מטייל, אבל בכל מקרה הייתי ממליץ להקדיש יומיים-שלושה לגרייט אושן רואד.

*למשל, אם אתה מטייל עם עוד מישהו שרוצה לסיים באדלייד, כדאי וכיפי לשכור רכב ולנסוע את הגרייט אושן רואד, ואז אפשר אפילו לשלב את הגרמפיאנס (אולי יתמזל מזלכם ולא יהיה יותר מדי גשום) בדרך לאדלייד. אפשרות אחרת זה בטיול מאורגן שמתחיל במלבורן ומסיים באדלייד או מתחיל ומסיים במלבורן. 

**אם סיימת במלבורן אז מן הסתם עדיף לטוס לאליס.

אם סיימת באליס ספרינגס יש שלוש אפשרויות: 1. לנסוע לקופר פאדי (אמצע הדרך בין אדלייד לאליס ספרינגס פלוס מינוס), להיות שם לילה אחד, ולהמשיך לאליס. 2. לנסוע ישירות לאליס ספרינגס (20 שעות רצופות באוטובוס, לא כיף במיוחד אבל אני עשיתי את זה בזמנו). 3. לטוס לאליס ספרינגס.

3. זה אולי יהיה טיפה צפוף, אבל אולי שווה לך להוסיף עוד שבוע בנורת'רן טריטורי (מאליס לדארווין, כולל ביקור בקתרין גורג', ואז מדארווין לצאת לטיול בקאקאד וליצ'פילד). אישית, זה המקום הכי יפה שאני ביקרתי בו בחיי, אבל מכיר אנשים שלא התחברו בכלל. תלוי מה אתה מחפש. יוני-יולי זה עונה מעולה לחלקים הצפוניים של אוסטרליה (אליס נחשבת צפונית לצורך העניין, גם הערים הצפוניות בחוף המזרחי, פלוס מינוס מפרייז'ר איילנד צפונה). 

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון