ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכונים
-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםלא נתקלתי בזה בעבר. אני מציעה לפנות לשגרירות אוסטרליה בישראל ולהתייעץ איתם איך לפתור את הבעיה. לכל הפחות תוכל למצוא אצלם מתרגמים רשמיים, אבל אני מקווה שהם יוכלו לעזור יותר מזה.
-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםהאם צריך להעלות את כל הטפסים ברשימה? היא ארוכה מאוד ולא הכל רלוונטי עבורי...
ואם לא צריך להעלות את כל הטפסים ואפשר להסתפק בחלק (הרי הם כותבים שהם בגדר המלצה) - האם צריך לאשר או להגיש את הויזה סופית? איך הם יודעים שסיימתי להעלות טפסים רלוונטיים? לא מצאתי שום כפתור
תודה
-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםהרשימה לא ארוכה בכלל - יש בה לכל היותר 6 מסמכים להעלות, וגם זה רק לקטינים. למבוגרים יש לרוב עד 3-4 מסמכים וזהו. בכל מקרה צריך להעלות את מה שרלוונטי לך. אם את בת 25 לא צריך לצרף תעודת לידה או אישור של ההורים. שום דבר מזה הוא לא ״מומלץ״ - זה מה שצריך לצרף לבקשה (באיזה אתר את מסתכלת?).
אחרי שתגישי את הבקשה את תקבלי קישור להעלות את כל מה שרוצים ממך.
-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםיש רשימה של 18 (!!) מסמכים שליד כולם כתוב "recommended". העלתי רק את המסמכים העיקריים שכולם מדברים עליהם (צבא, בנק, לימודים...). מה אני עושה עם כל השאר? ודרך אגב אני בת 29 אז זה קצת מוזר, רק ממני הם מבקשים כל כך הרבה מסמכים?
-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםתעלי את מה שנדרש באתר של השגרירות. זה הצהרה מהבנק, תעודת שחרור, דף הנתונים בדרכון, ואם רלוונטי אז גם מכתב מההורים ואישור על ההכנסות שלהם.
-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםתודה רבה על העזרה!
-
דרכוןיש לי דרכון שפג תוקף עוד 7 חודשים בערך, אני יכולה להגיש בקשה לויזה איתו או שכדאי לחכות לדרכון החדש שיגיע?
-
דרכוןהשאלה האמיתית היא כמובן מתי את מתכננת לנסוע. אבל בכל מקרה, אני הייתי מוציאה חדש ונוסעת איתו. זו לא תקופת עומס, לא אמור לקחת. הרבה זמן להוציא חדש. עדיף לחכות שבוע-שבועיים מאשר לקחת שני דרכונים לטיול.
-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםהיי שלחתי טפסי ויזה לאוסטרליה באתר הבינלאומי https://www.border.gov.au.
מילאתי את השאלות והבקשות בקפידות ולא השארתי שדה אחד ריק.בחלק האחרון התבקשתי לצטרף טפסים בקובץ PDF שכוללים את מצב החשבון, ריכוז יתרות, פירוט של שלושה חודשים, צילום דרכון, תמונת פספורט ותעודת שיחרור מצה"ל.לאחר מכן כשרציתי לסיים את מילוי הטופס עלה POPUP שאמר שלא מילאתי את כל מה שביקשו ושאכתוב סיבה בחלונית קטנה למה לא מילאתי מה שלא מילאתי ויכלתי להמשיך.עברתי על הטפסים 3 פעמים שוב כדי לראות שלא פיספסתי כלום, הסתכלתי בחנתי חקרתי ולא פספסתי כלום ועדיין כשלחצתי לסיים את הטופס הופיע לי שחסר לי משהו. אחרי שבדקתי שהכל מלא שוב ווידאתי שלא יכול להיות סיכוי שפספסתי משהו מילאתי את הPOPUP שקפץ ובשאלה אם שכחתי משהו ומדוע- כתבתי באנגלית שמילאתי את כל השדות ואני לא מוצא משהו שחסר.לחצתי אישור, נתן לי אפשרות ללחוץ SUMBIT, שילמתי ושלחתי את הטפסים אונליין.מישהו מכיר את הבעיה? קרה לו גם? יודע אם יכול לגרום לבעיה כלשהי?תודה מראש -
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםמהתיאור שלך נשמע לי שזה באג. או בדפדפן שאתה משתמש בו או תקלה זמנית באתר.
-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםאני משתחרר בקרוב מהצבא (משירות קבע) ואני מעוניין לטוס קצת אחרי שאני משתחרר, אבל הם דורשים תעודת שחרור שמן הסתם כרגע אין לי. האם יש מסמך אחר שניתן להגיש במקום וככה אני לא אצטרך לחכות ממש עד לשחרור שלי?
-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםהזיכרון שלי מהשלישות הולך ומתרחק, אבל יש לך אפשרות לקבל איזשהו אישור מתי אתה אמור להשתחרר? יתרת שירות, משהו כזה? נראה לי שאם זה אפשרי זה יהיה הכי טוב. אם לא אז אפילו הייתי שולחת צילום של החוגר או משהו כזה.
-
בקשר למסמכים שיש לצרף לבקשה לויזה.מבקשים מסמכים שונים על מצב חשבון הבנק והמצב הפיננסי.
ניגשתי לסניף והוצאתי מסמכים המעידים על המצב.
אבל זה בעברית.
האם זה תקין או שיכולים לעשות בעיות?
הפקידה בסניף אמרה שאין לה באנגלית.
-
עברית זה בסדרמי שעובר על זה זה השגרירות בישראל ויש שם אנשים שקוראים עברית.
-
עברית זה בסדרתודה

-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםשלום, יש לי כמה שאלות לגבי ויזת תייר לאוסטרליה: 1. בהנחה שאני רוצה לטוס לחודש וחצי, כמה כסף צריך להיות לי בחשבון הבנק כדי שאקבל את הויזה? 2. זה יעזור אם אביא להם את הכרטיס טיסה חזרה שלי? כי כעיקרון כבר הזמנתי טיסה..
-
ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכוניםאין סכום ספציפי שמתחתיו זה לא ומעליו זה כן. יש התרשמות כוללת מבקשה. יחד עם זאת, צאיך לקחת בחשבון שחודש טיול עולה כ-2000$, ולכן עבור חודש וחצי כדאי שיהיה סכום של לפחות 3000$. אפשר גם לטייל בפחות, אבל למען הסדר הטוב כדאי שבאמת יהיה סכום כזה, פחות או יותר.
ככלל כרטיס טיסה הוא לא שיקול לכאן או לכאן. אפשר לצרף בעיקר כדי להראות שהסכום בחשבון לא אמור לכלול גם כרטיס טיסה. חשוב לזכור שבגלל שכרטיסי הטיסה היום הם אלקטרוניים אז כל אחד עם וורד יכול להכחן כרטיס טיסה מדומה. בכל מקרה, אם יש כרטיס אפשר לצרף אותו, אבל זה לא מה שיעשה את ההבדל, כנראה.
-
שאלות בעת מילוי הבקשה לויזהשלום,
אני באמצע מילוי הבקשה ויש כמה דברים שלא הבנתי:
1. יש שאלה שמבקשים לצרף national identity documents ואני לא בטוחה שהבנתי למה הכוונה. לתעודת זהות?
2. הם שואלים משהו על health examination. למה הכוונה? לא שמעתי שצריך לעשות בדיקות מיוחדות בשביל ויזה לאוסטרליה...
-
שאלות בעת מילוי הבקשה לויזהצילום דרכון זה בסדר בתור מסמך מזהה לאומי.
הדבר השני הוא שאלה האם מצישהו בעבר עשית בדיקות בשביל ויזה לאוסטרליה. אם ביקשת בעבר ויזה אחרת ושלחו אותך לבדיקות.
-
שאלות בעת מילוי הבקשה לויזהשלום ובאמת תודה על כל העזרה. כמעט סיימתי למלא את הבקשה ויש לי שאלה אחרונה: במקום הזה שצריך לצרף פרטי חשבון בנק ונכסים וכו', זה אותו מקום שאני אמורה לצרף גם את הפירוט חשבון בנק של ההורים שלי ותיק השקעות וכו' ומכתב שהם מתחייבים לתמוך בי או שיבקשו את זה ממני בשלב מאוחר יותר?
תודה רבה!