טיולים יפים וקלים
-
הי לכל המומחים, אנחנו שלוש בנות בגיל 23 ונטייל בניוזילנד במרץ אפריל, אחת מאיתנו החלימה ממחלת הסרטן ממש לא מזמן אבל כמו שאתם יכולים להבין היא פייטרית אמיתית וזה ממש לא הולך להפריע לנו לטייל במקומות הכי יפים בניו זילנד אבל בכל זאת, המלצות על טרקים/טיולים יומיים קלים ולא קשים להליכה שהם לא בהכרח הgreatwalk?
-
טיולים יפים וקליםיש המון טיולי יום מקסימים. האטרקציה העיקרית בניו זילנד היא הטבע uאפשר לתכנן יופי של טיול שבנוי על טיולים של כמה שעות ובנוסף קצת אטרקציות פה ושם.
טיולי יום מפורסמים:
- roy boy -ליד וואנקה
- לעשות הרוטברן חד יומי- לצאת מגלנורקי עד השאלטר ולחזור
- יום אחד באייבל טזמן
- אזור ארתור פאס מציע הרבה טיולים קצרים ונחמדים
- מאונט קוק אפשר לעשות ביום אחד. הלוך עלייה של כ-שלוש שעות שרובה במדרגות קצת קשוח לחלק מהאנשים אבל שווה (חוזרים באותה דרך בירידה)
- הפארק הלאומי פיורדלנד מציע נופים מדהימים ובחלקו מסלולים קצרים
בכל הפארקים הלאומיים יש טרקים יומיים. יש המון מסלולים קלילים ואני בטוח שלא תתקשו למצוא אותם.
אני בטוח שיזרקו לך פה עוד ים טרקים ואם לא, אתן תמצאו מהר מאד בעצמכן...
-
טיולים יפים וקליםתודה רבה

-
טיולים יפים וקליםאת רוי בוי אפשר לראות בארץ (-:
הכוונה היא כמובן רוב רוי שאומנם לא עשינו אותו אבל להבנתי הוא לא מהפשוטים לטיפוס.
כשאנחנו טיילנו לא חיפשנו בהכרח מסלולי הליכה אבל מצאנו עצמנו לא פעם פשוט נוסעים ברגוע בכבישים ועוצרים מה שנראה נחמד ומטיילים.
-
טיולים יפים וקליםכמה מההמלצות פה אין לא קלות גם למי שבכושר. ...
ככלל אין בעיה למצוא מסלולי יום או לשעה ומעלה בכל מקום. הכל משולט והכל מקום יש משרדי מידע כדי לתת הפניות. ניו זילנד ממש לא מחייבת לעשות טרקים ארוכים, זו סתם סטיגמה שהתקבעה בקרב תרמילאים ישראלים.
אני בטאופו כבר כמה שבועות, כולם מדברים על הטונגרירו ( מומלץ, יום ארוך אבל שווה את זה ), אבל יש פה אינספור מסלולים באורכים שונים באזור, ואפשר גם פשוט לארגן מסלולי שייט או אופניים עצמאיים עם המלצות של מקומיים.
-
טיולים יפים וקליםבטונגרירו יש עוד מסלולים חוץ מהקרוסינג ( שהוא מאוד יפה) למשל טיפוס לראופאו.
העליה למאונט אגמונט יפה מאוד.
בנורסלנד אפשר למצוא כל מיני מסלולים נחמדים ( העלייה לסלע סנט פול לתצפית ממש יפה על המפרץ היא עלייה קלה)
ליד וואנקה טיפוס למאונט רוי.
הליכה על כביש 309 בקורומנדל - עצירה במפל ועל האף של הענק ( או איך שזה לא נקרא)...
יש המון מקומות שאפשר למצוא הליכות ארוכות יותר או קצרות, שאפשר גם קצת לחבר ולהמציא לבד.
תהנו!
-
טיולים יפים וקליםיש בכל מקום בניו זילנד מבחר מסלולי יום קלים - עשיתי לפחות 20 טיולי יום מכל מקום שבו ישנים.
הייתי ממליץ לכם לעשות יום טיול בנלסונז לייק בלי לעלות לאנגלס האט.
גם הטונגרירו קרוסינג יחסית לא קשה אלא ארוך (כמובן שעדיף שתוותרו על העלייה על אחד מההרים באמצע הטיול...)
רק אם החברה שלכם מסוגלת - אולי כדאי שתקפצו לאוולנץ פיק בארתורס פאס ולמאונט קוק. שני הטיולים האלה יכולים לעשות ביום אבל הטיפוס אליהם קשה יחסית.