ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בנוגע לטרקים במזרח...

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    728
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יערה טל
      יערה טל נערך לאחרונה על ידי

היי, יצאתי לפני כחודש לטיול של חצי שנה במזרח... כרגע אני בצפון תאילנד. החלום שלי הוא לעשות טרקים יפים בטבע. או שזה רק תאילנד, או שאני פנטזיונרית, או שמשהו פספסתי - אבל אני לא מבינה איך לעשות את זה בלי לשלם סכומי עתק לסוכנויות טיולים... בדמיון שלי זה לא היה כל כך מסובך- תיק, מסלול , כפרים בדרך שישנים בהם (קצת כמו בנפאל), או פשוט מסלול יומי בנופים יפייפים. אשמח לעזרה, טיפים, מסלולים... (צפון תאילנד, לאוס, ויטנאם) דבר נוסף- אני לא שוכרת אופנוע , אבל לא נראה לי הגיוני שכדי להיות תרמילאי ולעשות דברים חייבים רק אופנוע ... תודה לכולם Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • .Doron
        .Doron נערך לאחרונה על ידי

עזרה בנוגע לטרקים במזרח...

מה הכוונה כשאת כותבת : בלי לשלם סכומי עתק לסוכנויות טיולים... .

אם את בצ'אנג מאי לדוגמא, תעשי סקר שוק בקשר לטיולים כמו טיול הג'יפים של 3 ימים או טיול רגלי ביערות של 3 ימים בסוכנויות הטיולים בעיר וגם דרך המלון שאת ישנה בו . כמו כן בוודאי תפגשי שם ישראלים נוספים (אפשר גם בבית חבד), תבררי איתם כמה הם שילמו על הטיולים ואיפה , וכך תדעי את מחיר השוק לטיולים .

טיול ג'יפים של 3 ימים עלה לפני 14 שנה כ- 100$ . אני מאמין (אין לי שמץ מושג) שעכשיו זה עולה 150 עד 200 דולר .

אם תגיעי לעיר סוקוטאי, את יכולה לצאת ליום טיול בשמורת טבע כ- 30 ק"מ מהעיר . שכחתי את שמה כרגע . בשמורה עולים דרך היער לפסגת הר בגובה של כ- 1,200 מטר . טיול יום נחמד מאוד . אני שכרתי אופנוע ונסעתי לשם . אבל יש אפשרות להזמין הסעה דרך שמורת הטבע . לא הרבה תיירים מגיעים לשם, אבל זה בהחלט מומלץ .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון