עזרה בנוגע לטרקים במזרח...
-
היי, יצאתי לפני כחודש לטיול של חצי שנה במזרח... כרגע אני בצפון תאילנד. החלום שלי הוא לעשות טרקים יפים בטבע. או שזה רק תאילנד, או שאני פנטזיונרית, או שמשהו פספסתי - אבל אני לא מבינה איך לעשות את זה בלי לשלם סכומי עתק לסוכנויות טיולים... בדמיון שלי זה לא היה כל כך מסובך- תיק, מסלול , כפרים בדרך שישנים בהם (קצת כמו בנפאל), או פשוט מסלול יומי בנופים יפייפים. אשמח לעזרה, טיפים, מסלולים... (צפון תאילנד, לאוס, ויטנאם) דבר נוסף- אני לא שוכרת אופנוע , אבל לא נראה לי הגיוני שכדי להיות תרמילאי ולעשות דברים חייבים רק אופנוע ... תודה לכולם

-
עזרה בנוגע לטרקים במזרח...מה הכוונה כשאת כותבת : בלי לשלם סכומי עתק לסוכנויות טיולים... .
אם את בצ'אנג מאי לדוגמא, תעשי סקר שוק בקשר לטיולים כמו טיול הג'יפים של 3 ימים או טיול רגלי ביערות של 3 ימים בסוכנויות הטיולים בעיר וגם דרך המלון שאת ישנה בו . כמו כן בוודאי תפגשי שם ישראלים נוספים (אפשר גם בבית חבד), תבררי איתם כמה הם שילמו על הטיולים ואיפה , וכך תדעי את מחיר השוק לטיולים .
טיול ג'יפים של 3 ימים עלה לפני 14 שנה כ- 100$ . אני מאמין (אין לי שמץ מושג) שעכשיו זה עולה 150 עד 200 דולר .
אם תגיעי לעיר סוקוטאי, את יכולה לצאת ליום טיול בשמורת טבע כ- 30 ק"מ מהעיר . שכחתי את שמה כרגע . בשמורה עולים דרך היער לפסגת הר בגובה של כ- 1,200 מטר . טיול יום נחמד מאוד . אני שכרתי אופנוע ונסעתי לשם . אבל יש אפשרות להזמין הסעה דרך שמורת הטבע . לא הרבה תיירים מגיעים לשם, אבל זה בהחלט מומלץ .