?

למטייל

• אתר למטייל
  • טיפים
  • בלוגים
  • שותפים
  • סניפי למטייל
  • חנות אינטרנטית

ניווט

לוגו למטייל
    • אתר למטייל
    • טיפים
    • בלוגים
    • שותפים
    • סניפי למטייל
    • חנות אינטרנטית
    לוגו למטייל פורום למטייל
    • פורומים
    • הודעות אחרונות
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    • התחברות
    בחזרה

אזהרה לישראלים לתאילנד

מתוזמן נעוץ נעול הועבר פורום אסיה-המזרח הרחוק
    13 תגובות 7 כותבים 1.7k צפיות
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כהודעה
    התחבר כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יעדי טיול
    • אוסטרליה ניו-זילנד
    • אירופה
    • אסיה-המזרח הרחוק
    • תאילנד
    • צפון אמריקה
    • מרכז אמריקה
    • דרום אמריקה
    • אפריקה
    • טיול לירדן, מצריים והאזור
    • טיולים בארץ
    • מיוחדים
    • נופש ביוון, קפריסין ובולגריה
    • טיולי משפחות
    • סקי וסנובורד
    • טיולים לשומרי מסורת ודתיים
    • מטיילים עם מוגבלויות
    • קרוזים ושייט
    • הכנה לפני טיול
    • בריאות
    • ציוד טיולים, ביטוח וסים
    • djhazakD מנותק
      djhazak
      נערך לאחרונה על ידי

שלום רב, שמי אלירן וחזרתי לפני כשבועיים מטיול בן חודש וחצי בתאילנד . אני רוצה להביא לידעתכם סיפור אמיתי שקרה לי ומקווה שכולכם תפיקו ממנו לקחים. אז ככה: אני וחברי הטוב היינו בצד המערבי של איי תאילנד(פוקט וכו`) וריצנו לעבור אל הצד המזרחי (סמוי פאנגאן וכו`) לפגוש חברים. כמו כל תייר ממוצע הלכנו אל משרד הנסיעות(information) וסגרנו את ההעברה. החבילה כללה איסוף מהמלון באמצעות מיני ואן נסיעה של כ 40 דקות ולאחר מכן נסיעה באוטובוס של 4 שעות לאחר מכן מעברות שעה.כל זה במחיר עלות של 500 באט לפי מיטב זכרוני. בשעה 07:00 הגיע נהג המיני ואן ולקח אותנו לכיון תחנת האוטובוס כאשר הגענו נהג הרכב ``זרק אותנו `` מבלי ליידע אותנו בכלום. הלכנו לכיון האטובוס ולפתע ניגש אלינו בחור שהציג עצנו ככרטיסן האוטובוס וביקש מאיתנו לשים את התיקים בתא המטען. לאחר שהנחנו את התיקים וחיכנו מחוץ לאוטובוס כרבע שעה ניגש אלי נער עם חולצה צהובה (חולצה של המלך) ושאל אותי לאן אני נוסע לאחר שאמרתי לו את היעד הצביע על אותו אוטובוס שהנחתי את הדברים ואמר לי לעלות. הניסעה החלה תוכן האטובוס היה 6 תיירים כולל אותנו וכל השאר מקומיים. לאחר נסיעה של כ 3 שעות ושכל האוטובוס ישן (כולל אני) התעוררתי לפתע תוך כדי שאני מרגיש כי האוטובוס נעצר לא הבנתי מדוע ולמה פתחתי את הווילון והסתכלתי בכרטיסן יורד למטה פותח את מכנס ומתכון (ואני מזכיר לכם כי ישנם שירותים באוטובוס דבר שהעלה בי חשדנות) אך לפתע מסיט את ידו ופותח את דלת המטען מכניס את אותו ילד עם חולצה צהובה לבפנים וסוגר את הדלת ועולה לאטובוס. אני במהירות מעיר את חברי אך עד שהספקנו להתעורר ולהבין מה קרה האוטובוס החל לנוסע. שיתפנו את שאר התיירים במתרחש אך המתרחש לא כל כך עניין אותם. אנחנו שתיקיינו הינו נעולים ולא היה לנו שום דבר יקר ערך לא חששנו אך מציקה המחשבה כי נמצא עכשיו בתא המטען נער שמתעסק לך בתיק ואולי גם משתיל לך בפנים דברים. אני חוזר קצת אחורה-יום לפני שנסענו בעל הגאסט האווס שלנו (בחור מדהים מקנדה) הזהיר אותנו באשר לקו סמוי הוא אמר שהאי מאוכלס בהרבה סמים ומאפיות בניגוד לפוקט שהוא היא רגוע ושלו (מבחינת אותם מאפיות וסמים) אנחנו שחדשים באזור ובתאילנד בפרט נזכרנו בדבריו בזמן שהילד נמצא למטה והתחלנו להפעיל את המוח שעות נוספות. לאחר נסיעה של כשעה האוטובוס נעצר בשנית ואני וחברי החלטנו שזאת ההזדמנות שלנו לברר מה קורה הלכנו לכיון הנהג הכרטיסן בדיוק היה עם חצי רגל בחוץ חצי בפנים ביקשנו להביא תרופות מהתיק אך הכרטיסן נבהל ואמר שעוד כ 40 דקות מגיעים עלה חזרה לאטובוס והנהג החל לנסוע אנו התחלנו להתלהם ולשאול אותם מדוע הוא נוסע אך הוא המשיך לומר כי עוד 40 דקות מגעים חברי שאיבד את הסבלנות שאל אותו לפתע איכן הילד עם החולצה הצהובה אך פתאום שניהם לא יודעים לדבר אנגלית.התבוננתי בכרטיס העליה לאוטובוס והבחנתי כי מאוחרי הכרטיס רשום כי אין החברה אחראית לגניבות וכי עליך להשיאר צמוד לתקים תמיד גם בעצירות ובכל דבר. כאשר התקרבנו ליעד הסופי שלנו נמל ששמו ``סורט האני`` נהג האטובוס הבחין בשני שוטרים ובמקום לעצור עשה פרסה והחל נסיעה בתוך הגונגל. לאחר רבע שעה של נסיעה מפחידה הגענו לנמל הכרטיסן ניגש לאוחרי האוטובוס ואמר למקומיים משהו והצביע עלינו.כאשר נעצר האטובוס ירדנו במהירות אל כיון התיקים ולא ראינו את הילד לאחר שלקחנו את התיקים הבחנו כי כל המקומיים שהיו על האוטובוס עומדים מאחוריינו בחצי קשת וממתינים שניקח את התיקים.לאחר מכן אנו הלכנו רגילת לכיון המעברות והאוטובוס נכנס בנסיעה.חושבים שהסיוט נגמר?! הוא רק התחיל: לאחר שהתיישבנו במעברות ובדקנו את התיקים אני מביט מלפני ורואה חברות של כ 17 נערים לבושים בדיוק אותו הדבר (מן חליפת גינס שכזאת) ובן אדם אחד מבוגר איתם. לפתע אני מביט ימינה ורואה את אותו הילד בחולצה הצהובה ניגש אל האדם המבוגר לוחש לו דברים באוזן והולך כול הנערים מתקבצים יחד מקבלים הוראות מהאדם המבוגר ומסתכלים לכיונינו.לאחר שהגענו לנמל אותה הקבוצה נעמדה כמו חיילים ליד הדלת ופתאום יורדים במהירות. אנחנו פתחנו מהם פער מהר ומצאנו מונית שלקחה אותנו אל חוף צאוונג.כאשר אנו יוצאים מהנמל חברי מבחין באותו נער עם החולצה הצהובה רכוב על אופנוע ממתין לנו שנעבור אותו ומאחוריו אותו רכב עם הנערים ושניהם מתחילים לעקוב אחרינו הם עוקבים אחרינו במשך כרבע שעה ואז נעלמים... לפתע אני מבחין באדם היוצא מחלון הרכב (יונדי מסריחת) עם מצלמה ועדשה גדולה שכזאת ומצלם אותנו.. פתאום הרכב מעיץ במהירות ונעלם..אנו ירדנו במרכז צוואנג מבוהלים ומפוחדים לאחר יום מפחיד ללא אוכל ושתייה והלכנו ישר לבית חבד לפגוש את חברינו. כמובן שישנם עוד מלא פרטים שאני לא זוכר אותם כרגע שהיו בסיפור שקרה לנו והפכו אותו למפחיד יותר ומורכב יותר .מסקנות- א-המון אנשים בבית חב``ד ובארץ אמרו לנו כי ייתכן ונקלנו להברחה מסויימת של סמים או כל דבר אחר ופשוט עקבו אחרינו עד שראו כי אנו לא מסוכנים או שאנו הולכים לתחנת משטרה. ב-ייתכן וזוהי חבורה של גנבים שעקבו אחרינו ורצו לראות לאן אנו הולכים ושוב פעם אם אנו לא מתלוננים עליהם. ג-צירוף מקרים של כמה דברים שהתרחשו ויצרו סיוט אחד גדול. אז באמת לאחר הרצח של הישראלי בתאילנד אתמול וכל שאר הגורמים הבטוחותיים בחו``ל אני מציע לכולם לנקוט את מירב הבטיחות ולהשתדל שלא להקלע לאותו מצב שקרה לנו. תאילנד היא ארץ מדהימה וברוב המקומות לא מפחידה או מסוכנת כלל. אך חשוב לציין כי יש להיזהר ולא להתחיל או כל דבר שכזה עם המקומיים . תודה,
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ? משתמש זה הוא מחוץ לפורום זה
        אורח
        נערך לאחרונה על ידי

אזהרה לישראלים לתאילנד:Re
        מסקנה(רק בקשר לנסיעות)-גם אם זה לוקח יותר זמן(ופחות נוח זה בטוח לא)-נסיעה רק באוטובוס ממשלתי דלוקס. אם כבר באוטובוס תיירים אז רק בקו ``תיירותי`` כמו בנגקוק-צ`נג מאי/בנגקוק-פוקט/בנגקוק-סורטני. לשים כיסוי לתיק עם צילינדר רציני. לצאת ישירות מהעיר שלך עם האוטובוס בלי קומבינות והחלפת רכבים בדרך ואם האוטובוס לא תואם את מה שהבטיחו(הן מבחינת הנוחות והן מבחינת האוכלוסיה)פשוט לרדת וללכת לסוכנות הנסיעות גם אם זה אומר לצאת למחרת. תאמינו לי שהם מפחדים מהמשטרה מאוד(בקופנגן לא כי אין כזו אבל גם בפוקט וגם בבנגקוק כן)ואם תבוא לסוכנות נסיעות עוד לפני שיצאת ותאיים הוא יתחיל לפרפר. ואם יש רכבת(בקו שלך ספציפית לא)-אז רק רכבת.שווה כל גרוש. 12 מליון תיירים אבל אין קו בין סורטני לפוקט.ממש מדינה ``מפותחת``.
        • יוסי.רי מנותק
          יוסי.ר
          נערך לאחרונה על ידי

סיפור לילדים מפגרים
          מה אתה רוצה כתוב במקום זה ספר מתח ומכור אותו לחברים שלך חצי שעה לשבת ולקרוא סיפור משעמם על ילד בחולצה צהובה של ``המלך``
          • aviA מנותק
            avi
            נערך לאחרונה על ידי

מצטרף לאזהרות שנכתבו :Re
            כבר מליון פעם כאן בפורום האוטובוסים הממשלתיים מעולים,נוחים, ממוזגים, במגוון רמות - החל מאוטובוס ללא מיזוג ועד מיזוג ברמה 2= אוטובוס ברמה בין עירונית ישראלית מיזוג ברמת אחד = כיסאות נשכבים שירותים באוטובוס , ועד VIP= כיסאות מטוס נשכבים שורה אחת בכל צד וכל פעם פרייר אחר עושה את אותה שטות ונוסי באוטובוס סוכנותי ונשדד גם כאן וגם בלונלי פלנט נכתבות כל הזמן אזהרות משירותי האוטובוס הפרטיים נכתובות אזהרות מחאפרים וכל מיני מאכערים מסוכן לנסוע באוטובוסים של הסוכנויות בגלל גניבות נהיגה מסוכנת וכו` לא סתם מחירי הנסיעה זולים יותר מבאוטובוסים הממשלתיים!!! אני מצרף כאן ציטוטים מהלונלי פלנט על אזהרות ודיווחים על גניבות באוטובוסים הלא!!!! ממשלתיים ובנוסף אתר שמפרט בכל עיר בתאילנד היכן נמצאת תחנת האוטובוס הממשלתית - צריך לחפש בכל עיר ב TRANSPORTATION
            http://thorntree.lonelyplanet.com/messagepost.cfm?postaction=reply&catid=51&threadid=633590&messid=5338151&showall=true
            אוטובוסים ממשלתיים

@
            • Karnit gotK מנותק
              Karnit got
              נערך לאחרונה על ידי

שאלה
              ואין סוכנויות שמציעות את כל הדרך מפוקט לקופנגאן דרך אוטובוסים ממשלתיים?
                אורח
                נערך לאחרונה על ידי

כל החברות הפרטיות
                זה קומבינה, כנראה שכל אדם אם יש לו אפשרות כספית או קשרים היכן שצריך יכול לפתוח סוכנות נסיעות ומה שהם עושים זה בעצם תיווך יש כל מיני חאפרים עם מיניבוסים ואוטובוסים וה``סוכנים`` עושים אצלהם הזמנות וזו הדרך הכי לא בטוחה והכי מלאת מפח נפש וסיפורים יש בלי סוף. אני מציעה בחום לכל מי שקורא כאן גם לגבי תאילנד וגם לגבי הודו (ויש לי סיפורים משלי על זה) לא לעשות את הטעות ולא להזמין בשום סוכנות כולל ``אבי`` המפורסם מהארי ראמה, כולם קומבינטורים והכי בטוח ומשתלם זה לנסוע באוטובוסים מקומיים, ממשלתיים איך שתקראו לזה, ברכבות ובטיסות פנים אישית אני יותר לא עושה את הטעות הזאת לעולם! מספיק שמעתי ומספיק אכלתי קש מהם.
                • djhazakD מנותק
                  djhazak
                  נערך לאחרונה על ידי

אזהרה לישראלים לתאילנד:Re
                  חברים יקרים, באשר לאוטובוס הממשלתי אין קו ממשלתי בין פוקט לסורטני . האוטובוס שנסענו בו היה מפואר (VIP) ולא העלה לנו שום חשדות.יחד עם זאת יש לזכור שזהו השבוע הראשון שלי בתאילנד ועד שאתה לא חווה את זה על בשרך אתה לא מבין... לא שחלילה רציתי לחסוף כסף תאמינו לי שאת שאר הנסיעות (אחרי המקרה שקרה לי) עשיתי במטוס ואם לא במונית ספיישל. אבל שוב פעם אתה מאוד חדש ואתה לא זוכר את כל מה שאמרו לך בארץ אל תעשה ככה ואל תעשה ככה... לכן זאת היתה הבעיה. ודבר אחרון-באשר לסוכנות שמה דנדי הוא נמצאת בפוקט בחוף פטונג ביץ היא אחד הבחרות היותר מדהימות שהכרתי היא כל כך עוזרת וכל כך אוהבת ישראלים שבאמת אני בטוח שלא היה לה שום קשר למקרה הזה. חזרנו לפוקט אחרי שבועיים בערך (לא היה מקומות בקופיפי) וסיפרנו לה את המקרה והיא היתה בהלם והצטערה כל כך עד כדי שהיא רצתה להחזיר לנו את הכסף. שוב פשוט יש להזהר זה הכל... תודה,
                  • aviA מנותק
                    avi
                    נערך לאחרונה על ידי

djhazak שים לב
                    יש אוטובוס ממשלתי מסוראט תאני לפוקט ומפוקט נלסוראט תאני רק צריך לקרוא ולהפנים ולא להתעצל ולחפש, כל האזהרות הם מהסוכנים ה``נחמדים`` וכשלא מתעצלים, והולכים לבד לתחנת האוטובוס וקונים כרטיס, יודעים איפה קונים למה ואיך..... מצרף לך פעם נוספת את הארתים על התחבורה הממשלתית מסוראט תאני לפוקט Town Bus station או Main Bus Station Phuket A1 200B B2 ומפוקט Bus to BKK, 867km 13-15 hrs SVIP: 756B 7:30, 16, 17, 18:00, V: 567, 18:00 A1: 500, 15:00, A1: 486, 17:30, A2: 389B, 8:25-18:15 A2: 378B, 6, 15:;20, 19:00, N: 278B,9:30 Bus to Krabi: N-65B, A2-113B, A1-146B, many (2006 info) Bus to Surat Thani: 200B many (2006 info) ומאתר מידע נוסף Surat Thani There are eleven fan buses leaving for Surat Thani daily, between 04:45 and 15:30, 195B, takes 6 hours. First class buses leave at 7:30 and 9:00, 210B, 5 hours. There are also six minibus departures, between 07:00 and 17:00, 260B, 4 1/2 hours.
                    @

#
                      אורח
                      נערך לאחרונה על ידי

תראה, אני מבינה מה אתה אומר
                      אבל להיזהר לא יעזור, צריך להימנע מהנסינות הללו. איך יכולת אתה להיזהר? במה כל מה שהתרחש היה תלוי בך? ואם באמת התרמיל שלך היה נעלם מהאוטובוס? מה היית עושה? לא נראה לי שאין מפוקט אוטובוס מקומי רגיל/ממשלתי שמשרת את המקומיים להגיע לסורטני ואם לא, אז רכבת ואם לא אז טיסת פנים. כמובן שזה לשיקולו של כל אדם.
                      • yrbhY מנותק
                        yrbh
                        נערך לאחרונה על ידי

כתבה BANGKOK POST

Israeli tourist knifed

forum_getfile/id-3850/private-0
                        DSC01496.JPG
                        • Karnit gotK מנותק
                          Karnit got
                          נערך לאחרונה על ידי

כל החברות הפרטיות:Re
                          אז למעשה מה שאת ממליצה זה לנסוע עצמאית מפוקט לקופנגאן? כלומר- אוטובוס ממשלתי לסוראטני ומשם מעבורת לקופנגן? וזה תקף לכל מקום בתאילנד? לא לסמוך על סוכנויות? ושאלה קצת טיפשית אומנם, אבל איך מבקשים באנגלית אוטובוס ממשלתי? :)
                            אורח
                            נערך לאחרונה על ידי

תשובה ל: ליבי במזרח
                            היי בהתיחסות שלי לסיפור של הבחור התכוונתי באופן כללי לגבי תאילנד והודו, לי אומנם קרו אירועים מבעסים בנסיעות בהודו אבל קראתי לא מעט סיפורים ואזהרות על מיקרים בתאילנד של גניבות ושאר ירקות. אל תיכנסי בגלל זה ל``סרטים`` הקטע הוא שהסוכנות מזמינה כרטיס נסיעה בחברה מסוימת ובאמת לא תמיד יכולה לדעת מה החברה עושה ומעוללת וכנראה שבכל מה שקשור להסעת תיירים יש מאפיה, קומבינות ואנשים מושחתים כמו בכל מקום. חשוב שתביני שלא התכוונתי ספציפית לקו פוקט קופנגן. או קי? הדיון כאן היה כללי. אם במקרה את מתכוונת להיות בפוקט ומשם להגיע לקופנגן בדרך יבשתית, אז תיכנסי להודעה של אבי מהשירשור הזה, הוא נתן שם פרטים לגבי תחנת האוטובוס וכל הקשור לקו הזה. כשתיהי שם תשאלי מישהוא היכן נמצאת תחנת האוטובוס ממנה יוצאים אוטובוסים לסורטני ותגיעי לשם עצמאית לפני היום שאת מתכוונת לנסוע על מנת לברר אם צריך לקנות כרטיס מראש וכדומה. אפילו תעתיקי את הכתובת ושם התחנה אם אבי ציין את זה בהודעה שלו ותראי את זה לנהג, אני לא ממש יודעת איך להסביר כי הייתי בפוקט מזמן והגעתי לשם ומשם בטיסה. אם היית שואלת אותי אז הייתי מציעה לך לוותר על המסלול פוקט קופנגן, לאור מה שקוראים כאן. יש איים/חופים אחרים: קופיפי, רילי ביץ בקראבי, קוצ`אנג, קוסמוי, קוטאו ועוד. לגבי המונחים באנגלית את יכולה לשאול כל מקומי דובר אנגלית היכן נמצאת ואיך מגיעים לתחנת האוטובוס. ולהגיד שאת רוצה לקנות כרטיס לסורטני ב local buss או gaverment buss תמיד ינסו להגיד לך שזה רע ושתזמני וי.איי.וי עלק... cbux; תבררי אם יש רכבת` את זה אני לא יודעת. אגב אם יש לך כסף לטיסת פנים את יכולה להתענין כבר מעכשיו על כרטיס טיסה מפוקט לקוסמוי. ובשורה התחתונה תאמצי את הטיפ הזה למזרח והיכן שתוכלי להגיע מיעד ליעד בטיסה, רכבת, אוטובוס מקומי תתני לזה עדיפות. בהצלחה
                            • Karnit gotK מנותק
                              Karnit got
                              נערך לאחרונה על ידי

תשובה ל: ליבי במזרח:Re
                              אחלה, תודה רבה :) לוותר על קופנגן אני לא רוצה כל כך... נשמע לי די חובה .... ומלבדו- כל שאר האיים שנרצה לבקר הם במערב... לא נורא, נקווה לטוב :) תודה וחג שמח! :)
                              • מרטין מבנגקוקמ מנותק
                                מרטין מבנגקוק
                                נערך לאחרונה על ידי

אוטובוסים - הכל שאלה של כסף
                                בעיית הגניבות באוטובוסים הפרטיים בתאילנד ידועה ומוכרת. אבל לישראלים קשה נפשית לשלם יותר על אותו דבר... עלות נסיעה באוטובוס ממשלתי מבנגקוק לסוראטני היא 550 עד 600 באט + עלות מונית מתחנת האוטובוסים הממשלתית + נסיעה במעבורת 300 באט וכבר הגענו ליותר מ-1,000 באט. עלות נסיעה באוטובוס של החברות הפרטיות לקוסמוי הוא 370 באט או 470 באט לקופנגן ואז מתחילה הדינמיקה של `יהיה בסדר` ו-`לי זה לא יקרה`... לדעתי, לא נצליח לחנך את המטיילים הישראלים שזול בסוף עולה ביוקר ושאוטובוס ממשלתי עדיף על החברות הפרטיות כי קשה להם לשלם כפול על `אותו דבר`... אז כמו תמיד, המטיילים ימשיכו לקחת את הזול וימשיכו לקטר על הגניבות באוטובוסים אבל לא ימצאו את הכוח הנפשי להוציא יותר כסף מהכיס. והכי עצוב זה שכשאני ממליץ למטיילים לקחת אוטובוס ממשלתי, רכבת או טיסה, חושבים שאני מנסה לעבוד עליהם כדי להוציא מהם עוד כסף... חג שמח לכולם, מרטין מסוכנות הנסיעות של ה-`גרין האוס` בבנגקוק

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות
                                • 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון
                                בחזרה
                                  לוגו אתר למטייל
                                  • אודות
                                  • צור קשר
                                  • דרושים
                                  • חנויות למטייל
                                  • חנות אינטרנטית
                                  • פרסום באתר

יעדי טיול

• אירופה
                                  • אסיה
                                  • צפון אמריקה
                                  • מרכז אמריקה
                                  • דרום אמריקה
                                  • אוסטרליה ואוקיאניה
                                  • אפריקה
                                  • טיולים בישראל

סוגי טיול

• משפחות
                                  • עסקים
                                  • עפתי! - תרמילאים
                                  • שלג - סקי וסנובורד
                                  • טיולים בישראל

קהילות למטייל

• טיפים
                                  • פורומים
                                  • בלוגים
                                  • מחפשים שותפים
                                  • ניוזלטר

המגזין

• ציוד פלוס
                                  • מדריך ציוד לטיולים
                                  • עונות מתאימות לטיול
                                  • המלצות רפואיות
                                  • למטייל קרוזים
                                  • עולם של השראה
                                  • מדינה בפוקוס

חנויות למטייל

• רשימת סניפים
                                  • הרצאות למטייל
                                  • דרושים לחנויות
                                  • נגישות סניפים
                                  • ביגוד חכם
                                  • החנות האינטרנטית
                                  • הזמנת מלונות
                                  • | הזמנת טיסות
                                  • | השכרת רכב
                                  • | כרטיסים לאטרקציות
                                  • | הזמנת מטבע זר
                                  • | ביטוח נסיעות
                                  • About Lametayel
                                  • |מפת אתר
                                  • |תקנון האתר
                                  • |תקנון תוכנית הנאמנות

Copyright © 1999 - 2019. Created by Lametayel.co.il * למטייל ברשת 1999 - 2019 © כל הזכויות שמורות.