ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    טרקים ביפן

    פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    814
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רונידי
      רונידי נערך לאחרונה על ידי

      מגיעה ביולי ליפן ורוצה להקדיש 7-10 ימים לטבע. חשבתי לנסוע לאיזור של פוג'י - לטפס את ההר ולאחר מכן להקדיש עוד כמה ימים למסלולים באיזור האגמים, לאחר מכן לנסוע לאיזור של האלפים לעוד 5 ימים בערך. אני מגיעה עם אוהל ומתכוונת לישון בקאמפסייטס, מחפשת לבנות מסלול כוכב סביב חניון אחד בכל איזור ופחות להתנייד (או לחילופין מסלולים של כמה ימים עם ציוד על הגב). ככל שאני קוראת יותר אני רק מתבלבלת יותר ומתקשה להבין איפה כל מסלול ממוקם על המפה ואיפה יש חניונים קרובים.

      האם מישהו עשה משהו בסגנון ויכול לתת טיפים מחוויה אישית? יש דרך להשיג מפות של האיזורים הרלוונטים לפני ההגעה ליפן על מנת לתכנן? תודה!

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נטע1
        נטע1 נערך לאחרונה על ידי

        טרקים ביפן

        אנחנו רצינו אבל בסוף ויתרנו עקב חוסר זמן. קנינו ספר hiking in Japan של לונלי פלנט, הוא די טוב אבל כולל די מעט מסלולים. מה שטוב שאפשר לקנות פרקים ממנו בזול באתר שלהם. טיילנו טיולי יום בעיקר בהוקאידו ואני מאוד ממליצה. יש שם להבנתי גם בקתות לא מאוישות, כך שלא צריך אוהל. באלפים היפנים יש בקתות כן מאוישות קצת יקרות, שם קצת הצטערתי שלא טיילנו טיול ארוך יותר. לאיזור של הר פוגי בכלל לא הגענו.

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • zvikamr
          zvikamr נערך לאחרונה על ידי

          טרקים ביפן

          באלפים היפניים הצפוניים מערכת עניפה של שבילים ובקתות שמאפשרים טרקים רב-יומיים בנוחות וללא סחיבה.

          יש אפילו שביל שהולך על קו הרכס עצמו, עם כמה וכמה פסגות מעל 3000 מ', אבל מקטע או שניים ממנו מסוכנים (ניתנים לעקיפה). הגישה הכי נוחה מקמיקוצ'י (באמצע הדרך מטקאימה למצומוטו) או אוקהידה. יש מידע באנגלית ברשת, אבל מועט. 

          אנחנו הסתפקנו בטיול יום על הרכס, היה יפהפה ובהחלט עורר תאבון לטרק ארוך יותר.

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון
          ×