חיסון פוליו
-
שלחתי בקשה לויזה מלפני שבוע בלי פנקס חיסונים או הוכחה כלשהי שעשיתי חיסון פוליו מכיוון שלא היה רשום בטופס ממש שזכור לי, מה אני עושה במצב כזה ? אגב לא עשיתי דרך האינטרנט
-
חיסון פוליובטופס את צריכה לצרף רק מה שמבקשים. ייתכן ולאחר השליחה תקבלי מייל שמבקש לצרף עוד מסמכים. אם בינתיים לא ביקשו אז את בסדר.
-
חיסון פוליולא עשיתי דרך האינטרנט, שלמתי לסוכן שישלח לי את הטפסים
-
חיסון פוליוחבל שהסוכן שלך לא מעודכן. ב-2013 נמצאו נגיפי פוליו בביוב בישראל וכמה חודשים אחר כך ניתנה ההנחיה להביא אישור על חיסון לפוליו. ב-2014 ישראל הוכרזה נקיה מפוליו וביוני 2015 ההנחיה הזו בוטלה. אין צורך באישור על שום חיסון.
-
חיסון פוליותודה רבה לך ! אז אני בעצם לא צריכה לעשות את החיסון הזה ? ועשיתי דרך הסוכן מכיוון שבשלב האחרון נכחתי לדעת אשראי שלי מקומי ולכן נאלצתי ״לעזר״ בסוכן
-
חיסון פוליואם נדייק, הדרישה אפילו לא הייתה להתחסן כרגע אלא להביא אישור שמתישהו בעבר את חוסנת (ולהתחסן אם אין לך תיעוד). זו לא דרישה ממש הגיונית בהקשר הזה כי היא מפספסת את הנקודה אבל לא חשוב. נכון לעכשיו אין שום דרישה שקשורה בחיסון פוליו או בחיסונים אחרים. את מוזמנת להתייעץ עם מרפאת מטיילים או בפורום בריאות באתר כדי לראות אם יש חיסונים שכדאי לך להשלים.
לפני שאת נוסעת כדאי לדאוג שיהיה כרטיס אשראי בינלאומי.
-
חיסון פוליוהגיע לי השבוע ותודה