שאלה תקציבית
-
אהלן,
אני מתכנן לטייל יחד עם 3 חברים למזרח ומשם להמשיך לאוסטרליה.
התכנון שלנו הוא להתחיל בסידני ולעלות צפונה לאורך החוף.
הטיול ימשך כ-3 חודשים כאשר אנו מתכננים לקנות ואן בסידני ולטייל איתו.
כמה כסף אמור לעלות לי כל זה? בנחה שאנחנו לא מתפרעים עם הכסף וישנים כמעט תמיד בואן או בקאמפים.
תודה רבה!
-
שאלה תקציביתעזוב שניה עניין של עלויות, חשבתם עד הסוף על העניין הזה? כרגע אתה מדבר על לישון 4 חברים במיטה זוגית אחת במשך 3 חודשים. זאת התכנית? אני הייתי מוכנה לישון עם עוד בנאדם אחד במיטה זוגית, ואם זה לא היה הבן זוג שלי אז אני בספק שהייתי רוצה להיות באותו חלל עם הבנאדם הזה 24/7. רוב האנשים צריכים קצת מרחב. כאן אתם מדברים על 4 אנשים במיטה זוגית אחת. כמובן, צריך גם לוודא שיש מקום גם למיטה וגם ל-4 מושבים וגם זה לא 100% ודאי. זה צפוף מאוד מכל בחינה. הייתי שוקלת מחדש את כל הרעיון הזה.
ספציפית למה ששאלת, לדעתי יעלה פחות מ-1000$ לחודש, תלוי כמה תשקיעו באטרקציות ובילויים. אבל שוב, זה נראה לי מתכון לאסון ואני ממש לא הייתי עושה את זה.
-
שאלה תקציביתטעות שלי, אני ועוד 2. סה"כ אנחנו 3.
ואם מדובר על רכב גדול\קראוון?
-
שאלה תקציביתקראוון הוא עניין יקר. אם כבר, פשוט קנו אוהל לשים ברכב ולשלוף בכל ערב...
אם הופכים את הואן לבעל מיטה, בדרך כלל זה אומר שנשארו רק שני מושבים, והסעת אדם שלישי תיחשב לא חוקית.
-
שאלה תקציביתמה שכבש. קראוון שבאמת מיועד לשינה של 3 מבוגרים הוא יקר. מיטה ששמים במאחורה של ואן היא בגודל מיטה זוגית. אפילו אם תיקחו מזרן של 1.60 מ׳ זה עדיין 3 מבוגרים (ועוד גברים....) במיטה זוגית אחת. וזה בהנחה שמצאתם ואן שיש בו שני מושבים לצד הנהג. הפתרון הכי טוב, כנראה, שאפשר להוציא מזה הוא שניים במיטה ואחד על המושבים מקדימה ולהתחלף בתורות. לחילופין, קחו סטיישן ואוהל.
-
שאלה תקציביתיש ואנים שניתן לשכור ל 3 אנשים ויש מספיק מקומות ישיבה וחגורות בטיחות בשביל כולם למהלך הנסיעה (לא מדובר על קראוון). יש חברות רבות שמחזיקות רכב כזה. מספיק לכתוב בגוגל van for 3 persons australia. כאשר העניין מתחלק על 3 מטיילים לא בטוח שה מאוד יקר... שווה לבדוק. האופציה הנוספת עם האוהל גם היא אפשרית בהחלט...
-
שאלה תקציביתהבעיה העיקרית היא בנוחות השינה, פחות בישיבה. צריך לשכור רכב שמיועד לשינה של 3 אנשים (בקומות). ואן רגיל שמוציאים לו את המושבים מאחורה פשוט לא מתאים לשינה של יותר משניים. יכול להיות של-3 אנשים עדיין שווה לנסות לקנות / לשכור ואן שמתאים לשינה. לא בטוח שזו האופציה הכי זולה או הכי נוחה.
-
שאלה תקציביתכמובן. כתבתי לגבי ואן עם מקומות ישיבה ל-3 אנשים אבל כוונתי הייתה גם למקומות לינה.
יש המון חברות השכרה ובחיפוש באינטרנט ניתן למצוא את כל הפרטים. אני מודה שרכב מסוג כזה הרבה פחות נפוץ לקנייה.