ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בניית חבילה באופן עצמאי

פורום סקי וסנובורד
    7
    11
    3786
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Idan_3458403
      Idan_3458403 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכלום, אז אחרי 2 חופשות בשנתיים אחרונות שטסנו דרך סקי דיל(באנסקו וואל טורנס) , החלטנו בעונה הגלישה שמתקרבת לאט לאט לנסות להרכיב חבילה לבד ורציתי לשאול כמה זה באמת יותר משתלם, ואם יש למישהו טיפים ליעדים שיש יותר אופציה להגיע אליהם וטיפים לבנות חבילה לבד.

מבדיקות שעשיתי למאיינרופן באוסטריה, הבנתי שניתן לקחת טיסה למינכן ורכבת למאיינרופן וזאת אופציה לא מאוד רעה מבחינת מחירים, מישהו עשה/מכיר את הדרך הזאת ?

תודה רבה לעוזרים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • jisaacs
        jisaacs נערך לאחרונה על ידי

בניית חבילה באופן עצמאי

בעקרון לארגן חבילה לבד זה נחמד, אני לא יכול להעיד על הכדאיות הכלכלית כי זה פחות מטריד אותי (למזלי). 

היתרונות בחבילה לבד-

גמישות בימים אם מבחינת הכמות או יום ההתחלה ( בדרך כלל החבילות הן לשבוע משבת או ראשון)

היכולת לנצל למקסימום את ימי ההגעה והנסיעה (טיסות מוקדם בבוקר יאפשרו מחצית יום גלישה, טיסות ערב לדוגמה מציריך או מילנו = גולשים מלא ביום החזרה) 

גמישות בבחירת מקום השינה

אפשרות להתניידות קלה עם רכב (לדוגמה - בן חלקי סנט אנטון או גרינדלווד)

יונתן

נ.ב. לפני שנתיים טסנו בבוקר למינכן ובצהריים היינו כבר על אייהורן במאירהוופן (עם רכב, הבעיה שהטיסה חזרה היתה דאז רק לקראת צהריים כך שיום החזרה לא היה יעיל)

• עופר21
          עופר21 נערך לאחרונה על ידי

בניית חבילה באופן עצמאי

אם אתה בשלב הזה כבר נכון לסגור, תפנה לכמה סוכנים ותבקש הצעה משתלמת במיוחד. שנה שעברה באיזור יולי סגרנו קלאב מד ללז ארק ב1100 יורו שכלל הכול חוץ מציוד. אני לא חושב שהייתי יכול לבנות משהו כל כך משתלם מבחינת תמורה למחיר.

אם בכל זאת רוצה לסגור לבד, תסתכל באיזי ג'ט על טיסות למילנו וג'נבה. תמצא תאריכים ושעות שמתאימים לכם לפי מספר הימים והתאריך הרצוי ותשכיר רכב. לגבי מלון - יש שאומרים שעדיף לחכות על זה לראות איך יהיה השלג. אבל אולי אפשר להזמין מלון עם אפשרןת ביטול.

למינכן הטיסות יותר יקרות. לא יקרות מידי, אבל מורידות את הכדאיות של הרכבת חופשה לבד

• Gabriel_L
            Gabriel_L נערך לאחרונה על ידי

בניית חבילה באופן עצמאי

אני פריק של ארגון עצמאי וחלק מההנאה שלי ביציאה לחופשה זה הארגון העצמי והבדיקות

נכון לעכשיו תכננו עצמאית חבילה לאוסטריה במחירים האלו.

המחירים הם לזוג, חשוב לי להגיד שהמלון המוצע הוא מלון דירות כיוון שאני צריך מטבח והרכב הוא אוטומטי (מגבלות רישיון)

החופשה היא משתלמת ביותר מבחינת יחס ימי גלישה / חופשה, מדובר על 10 ימים מחוץ לבית, שמונה ימי גלישה (שבעה אם שומרים שבת, נחים יום אחד), ורק שישה ימי חופש מהעבודה!

ככה:

טיסה למינכן עם Transavia ביום רביעי בערב ועד יום שישי שלאחריו בבוקר. אנחנו קנינו מה1 ועד ה10 למרץ. 1025 ש״ח לאדם [235 יורו] (כולל מזוודות)

מלון ל9 לילות, באיזור הSkiWelt, אמנם קצת רחוק מהמעליות אבל גם כך עיקר ההתניידות באיזור היא בסקיבס ואנחנו עם רכב. 2200 ש״ח דרך בוקינג

רכב מסוג מרצדס a class או דומה אוטומטי משדה התעופה במינכן 1600 ש״ח דרך economycarrentals

דלק ממוצע כ600 ש״ח

סקי פס לשבעה ימים מתוך עשרה 1200 ש״ח [275 יורו] (סקי פס לשמונה ימים עולה 288 יורו)

ציוד ממוצע לתקופה (לוקחים במקום) כ500 ש״ח [100 וקצת יורו]

סה״כ מחיר מחושב לאדם בחבילה של שניים 4925 ש״ח שהם 1130 יורו

האם יותר שווה מלסגור חבילה בראש שקט? זה עניין אישי. אני אוהב את הארגון העצמי ונהנה מזה. מה גם שרכב צמוד עושה לי ראש שקט יותר ולבחור מלון לפי העדפות אישיות זה גם יתרון עצום מבחינתי. כל אחד והעדפותיו.

אם מעניין מישהו קישורים וכד׳ אפשר לשאול אני ישתדל לענות בהקדם

• Maki869
              Maki869 נערך לאחרונה על ידי

בניית חבילה באופן עצמאי

לדעתי הגזמת ממש עם עלות של הדלק!!
              הייתי באתר הזה וכול יום השתמשתי ברכב ונסעתי לאתרים קרובים וכול הדלק ביחד עלה לי באזור 200-300 שח ( לא זוכר בדיוק זה היה לפני שנה וחצי )

• Gabriel_L
                Gabriel_L נערך לאחרונה על ידי

בניית חבילה באופן עצמאי

יתכן,

זה רכב אוטומטי ולקחתי מרווח סיכון לטיולים קטנים בסביבה.

אגב @Maki869, אני חושב שלסיכום השיחות האחרונות שלנו ועניין ההזמנה האישית, מאוד קשה להשליך מעלויות של האחד לשני כיוון שכל התועלת שבהזמנה אישית היא הדברים שמוצאים חן בעינינו אישית ואנחנו מוכנים לשלם עליהם.

• שלגון
                  שלגון נערך לאחרונה על ידי

בניית חבילה באופן עצמאי

צריך לבקש רכב המונע בדיזל. זה מוזיל מאוד את עלויות הדלק. לפי נסיוני חברת ההשכרה אינה יכולה להתחייב על כך אך עדיין שווה לבקש.

לגבי בניית החבילה באופן עצמאי. 

בדרך כלל הבנייה העצמית משתלמת כאשר יוצאים מהחבילה הסטנדרטית של שבת עד שבת. 

אני תמיד מעדיף לבנות חבילה לבד מכיוון שאני יוצא תמיד לחופשות של פחות משבוע. אבל לפי דעתי כמעט תמיד יותר משתלם להרכיב לבד. גם לחבילות של שבוע עד שבוע. מגוון המלונות יותר גדול כי אתה לא מוגבל לכמה מלונות של הספק.

אגב, אני מתייחס למערב אירופה, מי שנוסע לבנסקו בבולגריה - עדיף לו חבילה מאשר אירגון עצמאי. 

• Maki869
                    Maki869 נערך לאחרונה על ידי

בניית חבילה באופן עצמאי

עם זה אין לי וויכוח... אבל עדין לגזור 600 שח על דלק לדעתי זה מוגזם ( בהתחשב שהייתי במקום שאתה נוסע עליו ובכול יום השתמשתי ברכב לנסיעה לאתרים השונים שנמצאים גם 50 דקות מהמלון ועדין לא עברתי את ה300 שח )

• עופר21
                      עופר21 נערך לאחרונה על ידי

בניית חבילה באופן עצמאי

למזרח אירופה בטוח שאין טעם לבנות חבילה. ומי שמעוניין בחופשה של שבוע והוא עדיין ברמה שאתר גדול מספק אותו לשבוע, עדיף לו ממש לסגור קלאב הרבה קדימה, זו התמורה הכי טובה למחיר.

גם מי שכתב פה על החבילה של תשעת הימים, לא לקח בחשבון אוכל ושיעורים שמוסיפים עוד מלאאאא כסף

כמובן שמי ששןמר כשרות ובכל צקרה צריך לבשל זה סיפור אחר

• שלגון
                        שלגון נערך לאחרונה על ידי

בניית חבילה באופן עצמאי

דווקא לגבי הקלאבים, הרמינטור לימד אותנו שעדיף להזמין בדקה התשעים ולא מראש (ונדמה לי שגם בשולי העונה, אך אני לא בטוח).

עוד משהו לגבי קלאבים - הם נמצאים בעיקר בצרפת ויש אולי עוד אחד או שניים באיטליה. כך שמי שלא אוהב את צרפת (כמוני למשל), צריך לקחת זאת בחשבון.

עוד חיסרון בקלאבים הוא גודל החדרים. בדרך כלל החדרים מאוד קטנים. לי זה מאוד הפריע.

בגדול, אני חושב שקלאבים מתאימים בעיקר למתחילים בעיקר בגלל שיש שם לו"ז מסודר ודואגים לך לכל פיפס קטן. 

• bebebe
                          bebebe נערך לאחרונה על ידי

בניית חבילה באופן עצמאי

היכן הכלכלה.חוץ מזה בדרך כלל הרכב משמש למעבר במקום הסקיבס ולכן החישוב לגבי הדלק לא הגיוני אלה עם תצאו לטיול ברחבי אוסטריה

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון