ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אפשרויות טיול

פורום צפון אמריקה
    5
    10
    1804
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dhdar
      dhdar נערך לאחרונה על ידי

שלום שלום

אנחנו נוסעים לחתונה באטלנטה, בסוף ספטמבר, זוג עם 2 ילדים די קטנים. לאחר החתונה מתוכנן טיול של 3-4 ימים עם המשפחה המורחבת  אותו חשבנו לערוך בהרי הסמוקי. לאחר מכן יש לנו סביב השבוע ימים להמשיך לטייל לבדנו, עד נסיעה למשפחה בניו יורק.

מתלבטים בין שתי אפשרויות-

1. להישאר באזור הסמוקי ושמורה נוספת לכל הימים הנותרים על מנת לעשות חופשה של מנוחה, טיולים קצרים והרבה טבע, בסיום השבוע לטוס לניו יורק. במקרה כזה אשמח לקבל טיפים על שהייה ארוכה באיזור.

2. לטייל בנסיעה מהסמוקי לכיוון ניו יורק. במקרה כזה אשמח לדעת מה אמור להיות משך הנסיעה, היכן הכי כדאי לעבור בדרך (קראתי כאן על שמורת שננדואה? בלו רידג׳?- מה זה אומר והאם זה במקום עצירות בוושינגטון ופילדלפיה)? האם נסיעה שכזו אמורה להיות ארוכה ומתישה בהנחה שיש לנו שבוע ימים? חשוב לנו להינות מהמקומות עצמם ולא לחלוף על פניהם במהירות (כפי שיצא לנו לעשות בשנה שעברה בטיול מניו יורק לניאגרה). 

תודה רבה רבה

דנה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhdar

אפשרויות טיול

יו-הו 

מקפיצה Smile שמא השאלה נשכחה...

• dhz
          dhz נערך לאחרונה על ידי

אפשרויות טיול

ראיתי את השאלה קודם, ולמרות שאני מכיר את האיזור (צפון קרולינה, וירג'יניה), התלבטתי מה לענות בגלל שלא נסעתי עם ילדים קטנים.  אני לא יודע איזה אורך נסיעות הם מוכנים לסבול? האם אפשר לשלב טיולי הליכה ובאיזה אורך?  מה מענין אותם?

בקיצור, הטיול שלי הוא כנראה לא הטיול שלכם ולכן אני מתקשה לענות.

אולי תוכלי לענות לשאלות שהצגתי, כך שיקל לענות לשאלות שלך.

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

אפשרויות טיול - דיווח של גולשת מצפון לדרום

טניה

• dhdar

אפשרויות טיול

הי, תודה! הילדים יהיו ני בני 3 ו 7, יכולים לספוג 2-3 נסיעה ביום עדיף במרווחים של יומיים פלוס מינוס, הם מאוד גמישים אז יאהבו את מה שאנחנו נאהב (בכלל זו הגישה שלי בחיים Smile אפשר לשלב טיולי הליכה קצרים 2-3 שעות בגדול. 

חשוב לי לדעת האם הגיוני לעשות את הדרך מהסמוקי לניו יורק עם סדר גודל של כאלה עצירות, הנסיעה מתחילה כאמור אחרי כמה ימים של טיול בסמוקי.

תודה רבה רבה 

• סימה
                סימה נערך לאחרונה על ידי

אפשרויות טיול

אמנם לא הייתי עדיין בבלו רידג' ופארק שננדואה, אך זו אופציה טובה לנסיעה לוושינגטון ומשם לניו יורק. 

כאן יש תיאור של מישהי שעשתה מסלול דומה מוושינגטון לכיוון הרי הסמוקי.

• dhz
                  dhz נערך לאחרונה על ידי

אפשרויות טיול

היות ומדובר בנסיעות לא ארוכות, אני חושב שעדיף להשאר בקרולינה הצפונית במקום  לנסוע עד ניו יורק.  ניתן להזמין טיסה לניו יורק משדה התעופה ב- Raleigh Durham בקרולינה הצפונית או מריצ'מונד בוירג'יניה.

הייתי מחלק את הזמן בין איזור הרי האפלאצ'ים, כאשר נוסעים צפונה עד Boone עם עצירה בדרך ב- Asheville.  מ- Boone לחצות מזרחה לכוון Winston Salem.  דרומה משם, ב- Asheboro יש גן חיות יפה (המרכז הזואולוגי של קרולינה הצפונית).  משם ניתן להמשיך דרך איזור ראלי לכוון הים, ביקור בקיטי הוק וככלל, יש שם את חופי הרחצה ב- outer banks, שניתן לשקול ולבולות בהם קצת.  צפונה משם, Norfolk בוירג'יניה, איזור ויליאמסבורג וה- Colonial Parkway ומשם נסיעה לא ארוכה לריצ'מונד.

זה בגדול. תכנון מלא יוכל להבהיר אם הטיסה תהיה מריצ'מונד או מ- RDU.

• dhdar

אפשרויות טיול

תודה רבה! בהחלט פתחת את עיניי 🙂 

חשבתי שאולי יהיה חכם להימנע מאיזור החוף עצמו הדרום מזרחי סביב אוקטובר בגלל הוריקנים. האם צודקת? 

ולמקרה שנחליט כן לחזור באוטו עד ניו יורק מהסמוקיס האם שבוע אמור להיות זמן נחמד או שזה יהיה מירוץ?

ושאלה אחרונה- בגלל שבמקור רצינו מאוד בטן באזור הקריביים וירדנו מזה בגלל מזג האויר, האם יש יעד כייפי לבטן גב באזור?

תודה!!!

• dafna589
                      dafna589 נערך לאחרונה על ידי

אפשרויות טיול

היי אנחנו אמנם 3 מבוגרים ללא ילדים, לכן אולי לא רלוונטי, אבל אנחנו עשינו בשבוע את המסלול מניו יורק לסמוקי, דרך דלוור גאפ, איימיש, גטיסבורג, שננדואה והבלו רידג'. אני מניחה שאם מורידים את התוספות ונוסעים חלק מהדרך על כבישים מהירים ולא רק על הבלו רידג/סקיי ליין אז בהחלט אפשר בשבוע נינוח להגיע מהסמוקי לניו יורק.

• dhdar

אפשרויות טיול

תודה רבה!!! בהחלט עוזר

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון