אפשרויות טיול
-
שלום שלום
אנחנו נוסעים לחתונה באטלנטה, בסוף ספטמבר, זוג עם 2 ילדים די קטנים. לאחר החתונה מתוכנן טיול של 3-4 ימים עם המשפחה המורחבת אותו חשבנו לערוך בהרי הסמוקי. לאחר מכן יש לנו סביב השבוע ימים להמשיך לטייל לבדנו, עד נסיעה למשפחה בניו יורק.
מתלבטים בין שתי אפשרויות-
1. להישאר באזור הסמוקי ושמורה נוספת לכל הימים הנותרים על מנת לעשות חופשה של מנוחה, טיולים קצרים והרבה טבע, בסיום השבוע לטוס לניו יורק. במקרה כזה אשמח לקבל טיפים על שהייה ארוכה באיזור.
2. לטייל בנסיעה מהסמוקי לכיוון ניו יורק. במקרה כזה אשמח לדעת מה אמור להיות משך הנסיעה, היכן הכי כדאי לעבור בדרך (קראתי כאן על שמורת שננדואה? בלו רידג׳?- מה זה אומר והאם זה במקום עצירות בוושינגטון ופילדלפיה)? האם נסיעה שכזו אמורה להיות ארוכה ומתישה בהנחה שיש לנו שבוע ימים? חשוב לנו להינות מהמקומות עצמם ולא לחלוף על פניהם במהירות (כפי שיצא לנו לעשות בשנה שעברה בטיול מניו יורק לניאגרה).
תודה רבה רבה
דנה
-
אפשרויות טיוליו-הו
מקפיצה
שמא השאלה נשכחה... -
אפשרויות טיולראיתי את השאלה קודם, ולמרות שאני מכיר את האיזור (צפון קרולינה, וירג'יניה), התלבטתי מה לענות בגלל שלא נסעתי עם ילדים קטנים. אני לא יודע איזה אורך נסיעות הם מוכנים לסבול? האם אפשר לשלב טיולי הליכה ובאיזה אורך? מה מענין אותם?
בקיצור, הטיול שלי הוא כנראה לא הטיול שלכם ולכן אני מתקשה לענות.
אולי תוכלי לענות לשאלות שהצגתי, כך שיקל לענות לשאלות שלך.
-
אפשרויות טיול - דיווח של גולשת מצפון לדרום -
אפשרויות טיולהי, תודה! הילדים יהיו ני בני 3 ו 7, יכולים לספוג 2-3 נסיעה ביום עדיף במרווחים של יומיים פלוס מינוס, הם מאוד גמישים אז יאהבו את מה שאנחנו נאהב (בכלל זו הגישה שלי בחיים
אפשר לשלב טיולי הליכה קצרים 2-3 שעות בגדול. חשוב לי לדעת האם הגיוני לעשות את הדרך מהסמוקי לניו יורק עם סדר גודל של כאלה עצירות, הנסיעה מתחילה כאמור אחרי כמה ימים של טיול בסמוקי.
תודה רבה רבה
-
אפשרויות טיולאמנם לא הייתי עדיין בבלו רידג' ופארק שננדואה, אך זו אופציה טובה לנסיעה לוושינגטון ומשם לניו יורק.
כאן יש תיאור של מישהי שעשתה מסלול דומה מוושינגטון לכיוון הרי הסמוקי.
-
אפשרויות טיולהיות ומדובר בנסיעות לא ארוכות, אני חושב שעדיף להשאר בקרולינה הצפונית במקום לנסוע עד ניו יורק. ניתן להזמין טיסה לניו יורק משדה התעופה ב- Raleigh Durham בקרולינה הצפונית או מריצ'מונד בוירג'יניה.
הייתי מחלק את הזמן בין איזור הרי האפלאצ'ים, כאשר נוסעים צפונה עד Boone עם עצירה בדרך ב- Asheville. מ- Boone לחצות מזרחה לכוון Winston Salem. דרומה משם, ב- Asheboro יש גן חיות יפה (המרכז הזואולוגי של קרולינה הצפונית). משם ניתן להמשיך דרך איזור ראלי לכוון הים, ביקור בקיטי הוק וככלל, יש שם את חופי הרחצה ב- outer banks, שניתן לשקול ולבולות בהם קצת. צפונה משם, Norfolk בוירג'יניה, איזור ויליאמסבורג וה- Colonial Parkway ומשם נסיעה לא ארוכה לריצ'מונד.
זה בגדול. תכנון מלא יוכל להבהיר אם הטיסה תהיה מריצ'מונד או מ- RDU.
-
אפשרויות טיולתודה רבה! בהחלט פתחת את עיניי
חשבתי שאולי יהיה חכם להימנע מאיזור החוף עצמו הדרום מזרחי סביב אוקטובר בגלל הוריקנים. האם צודקת?
ולמקרה שנחליט כן לחזור באוטו עד ניו יורק מהסמוקיס האם שבוע אמור להיות זמן נחמד או שזה יהיה מירוץ?
ושאלה אחרונה- בגלל שבמקור רצינו מאוד בטן באזור הקריביים וירדנו מזה בגלל מזג האויר, האם יש יעד כייפי לבטן גב באזור?
תודה!!!
-
אפשרויות טיולהיי אנחנו אמנם 3 מבוגרים ללא ילדים, לכן אולי לא רלוונטי, אבל אנחנו עשינו בשבוע את המסלול מניו יורק לסמוקי, דרך דלוור גאפ, איימיש, גטיסבורג, שננדואה והבלו רידג'. אני מניחה שאם מורידים את התוספות ונוסעים חלק מהדרך על כבישים מהירים ולא רק על הבלו רידג/סקיי ליין אז בהחלט אפשר בשבוע נינוח להגיע מהסמוקי לניו יורק.
-
אפשרויות טיולתודה רבה!!! בהחלט עוזר