ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פטגוניה מול ניו זילנד

פורום דרום אמריקה
    7
    22
    4594
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • keves160
      keves160 נערך לאחרונה על ידי

פטגוניה מול ניו זילנד

הייתי בכל יבשות העולם ברמה כזו או אחרת (החלק היחיד שחסר לי זה מרכז אמריקה אבל זו לא יבשת...), אבל זה פרוש על פני מסעות שונים במשך הרבה מאוד שנים. בנפאל למשל הייתי לפני 17 שנה. לדעתי אפשר להשוות את החוויה האישית שלי בין מקומות, אבל זה לא אומר כלום על חוויה עדכנית היום - חזרתי השנה לניו זילנד אחרי יותר מעשור וחצי, ובעיניי זה היה מאכזב מבחינת דרך התנהלות הטיול, עומס המטיילים וכו', לעומת הנסיעה הקודמת שלי, כי הרבה השתנה במובן הזה ובאיך התיירות עובדת שם. אבל מבחינת נופים ולמי שנוסע לשם לראשונה ברור שזו מדינה נהדרת ומומלצת, כל עוד מתייעצים עם מישהו עם מידע עדכני כדי להבין איך להתנהל בה היום.

בדרום אמריקה הייתי בצ'ילה-ארגנטינה, גם עשיתי כמה וכמה טרקים, אבל למען האמת ההתמקדות שלי לא היתה שם אלא באנטארקטיקה, אי הפסחא ושאר אתרים יותר מיוחדים ורחוקים מאוד מהיבשת, ושם הושקע רוב הכסף והמאמץ. פטגוניה יפהפייה, גם האיגואסו היה נפלא, אבל כמויות המטיילים היו יותר מדי עבורי...

אם מנטרלים עלויות - מסע אל האי ג'ורג'יה הדרומית באנטארקטיקה לוקח את שלושתן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • niros82
        niros82 נערך לאחרונה על ידי

פטגוניה מול ניו זילנד

בפטגוניה, גם בימינו, אפשר למצוא הרבה מקומות עם מעט מטיילים, אם משתדלים קצת. זה יותר קשה, אבל אפשרי.

תנסה למשל את circuito de lonquimai. הלכנו יומיים בלי לראות אף אחד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1
        • 2
        • 2 / 2
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון