וואחד סחרחורת עשיתי לי...
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...5 דנמרקיות מביטות לאותו מקום..
אני מניח שהם לא צופות לירושלים, בטח ובטח לא למכה...
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...בחיק הטבע...
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...את הפסקת המחצית אנחנו עושים ליד מעגן הסירות נייבן. המדריכה מביאה אותנו לאיזה מסעדה, אבל למי יש חשק למקום האפלולי כשבחוץ שמש, סירות וריח מלוח על המים. מתשר אותה ורץ לראות את כל הבתים הצבעונים הצבעונים הללו.
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...בהחלטה של רגע עולה גם על שייט בתעלות וסביב הנמל. בינגו אמיתי. לא מחובבי השייט הנלהבים, אבל זה היה אחד הטובים, תראו בתמונות. המחיר, סביר ואפילו צנוע יחסית לדנמרק – 40קרונות,25 ₪ - כמעט חינם...
בתמונות - בית האופרה המרהיב,לדעתי
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...ובת הים הקטנה(די קטנה..)
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי... -
וואחד סחרחורת עשיתי לי... -
וואחד סחרחורת עשיתי לי...חזרה לרציף..
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...ובחזרה לבקפקר כדי להתקלח ולהתארגן להופעה.
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...האמת שניסיתי בימים האחרונים למכור את הכרטיס שלי במרץ (מסיבה שעוד מעט תבינו). מבין שכנראה לא אצליח ומחליט ללכת ליהנות מההופעה. כשמגיע למקום ורואה מישהו שמנסה בכל כוחו למכור ואף אחד לא מתייחס, מבין שטוב שעשיתי את השינוי בראש. מקווה שאיהנה..
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...קצת רקע על המקום, הפורום. 3 תחנות מהמרכז - אוטובוס,15שח...
המקום לא נראה מאוד גדול. בפייסבוק של המקום אמרו לי שהייתי יחד עם 10000. אני חושב לכיוון 8000 או פחות. קצת מזכיר בגודל את גני התערוכה. בכל מקרה בגלל שאתמול היה סולד אאוט וזה מופע נוסף, היום לא מפוצץ וזה יתרון גדול, ניתן להתקרב לבמה העגולה שבמרכז המקום ולשפר עמדות לפי הצורך.
מסכי ענק של 360 מעלות משפרים את החוויה
הדנים ענקים ומסתירים אבל בגלל שלא צפוף קל להסתדר.
הוייב מאוד מאוד חיובי. המוזיקה טובה גם אם לא מדהימה
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...ידוע שחם בתוך האולם. האמת בגלל שלא נורא צפוף זה פחות משפיע. בכל מקרה היהודי היקר שבתמונה, תפקידו לספק מים לכל מי שחפצה נפשו..
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי......ואז יוצאים להפסקה, קולטים את המספר העצום של פועלי ההפקה וכמות הסדרנים. הפסקה די ארוכה והדבר האמיתי יוצא לדרך...
במה מסתובבת אמיתית
כדורים שקופים ענקיים שמועלים לאויר ומטיילים ברחבי האולם
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...מסכים שקופים ענקיים שמורדים מלמעלה ויוצרים אפקט מדהים
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...מופע אורות מוטרף , גיטרות מאירות ומעין בלוני ענק שמקפצים להם לשמחת הנוכחים
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...פינאלה מטורפת,עיניכם הרואות ועוגת קרם בפנים של הסולן שחגג היום יומולדת.
מופע בועט בבטן, מלא התרחשויות שלא נותן לך להרפות אפילו לשנייה.שואו מטוורף..
חשבתי לעצמי - מי המפגר שרצה למכור את הכרטיס שלו???
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...וכשאנחנו בדרך הביתה ,בסופו של יום, נשאלת השאלה - מחר יהיה יותר רגוע?
נשאיר אתכם במתח, אבל אתם מבינים שממש לא
אתם הולכים לאהוב את מחר,חלקכם ממש ממש יאהב את מחר...לילה טוב,חלומות פז..
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...דני ק',
אהבתי את הטויסט הסקנדינבי. מאוד מאוד אהבתי. ברשותך שאלה. בשנתיים אחרונות כל פעם שעלה הרעיון של קופנהגן נאמר לי שהעיר חפורה בגלל שבונים מטרו. האם נכון או שאפשר להתחיל לחפש מלון?
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...טוויסט סקנדינבי.. טוויסט אנד שאוט.
האמת לא הבחנתי שהעיר חפורה אבל זה רק אני עם ראש לא על הקרקע...
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...מה נגיד שאין מה להגיד?
נוריד את הכובע בפעם הראשונה ... בציפייה לבאות.
ו ... קופנהגן נראית ממש חמודה.