עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליה
-
היי
קיבלתי את הויזה לאוסטרליה לפני כחודש.. רציתי לשאול בקשר לתנאים בויזה
Stay For/Until 3 Month(s)
Entries Multiple
Last Date to Arrive 20 November 2016
Conditions:
8101 NO WORK
8201 MAX 3 MONTHS STUDY
8503 NO FURTHER STAY
ז"א שאני יכול להישאר כל פעם 3 חודשים עם כניסות מרובות? כמה כניסות? מתי נגמרת לי הויזה סופית?? ומה אומר 8503??
ושאלה אחרונה- לדעתכם יעשו לי בעיות בכניסה אם קיבלתי לפני שבועיים גירוש מארה"ב?? למרות שיש לי ויזה??
תודה מראש
-
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליהבאופן כללי למעשה זוהי ויזה שיכולה לתת לך קרוב ל6 חדשים. כלומר: נכנסת, נשארת קרוב ל3 חדשים, יצאת ליעד קרוב וחזרת לפני זמן הפקיעה. מיום החזרה השנייה, תוכל להשאר 3 חדשים מלאים.
לגבי שאלת הגרוש מארה"ב. איני עורך דין, אבל,,,,, בכניסה עליך למלא שאלון. בשאלון אתה נשאל אם קרה לך מקרה כפי שאתה מתאר או אם היית מעורב בפלילים. אם תצהיר, יקחו אותך לחדר צדדי וישאלו מה קרה ויצליבו את המידע שמסרת עם האמריקאים. אם היית מעורב בפלילים, כנ"ל. לאחר שיבררו, יחליטו אם לאפשר לך כניסה או לבטל את הויזה שלך שמשמעותו, דפורטיישן.
אם לא תצהיר ויתגלה בהגירה שלא גילית את האמת על עצמך (יש ברשותם מידע מוצלב מכל העולם וראיתי כבר הונגרים ופולנים שנתפסו באותה שיטה) שוב יקחו אותך לחדר צדדי לברור. מכוון שניסית להסתיר מידע, מצבך יהיה גרוע יותר ממצבך במקרה הראשון וביטול הויזה שלך הוא כמעט מובטח. עוד יתכן שבעת שאתה ממלא את השאלון לקבלת הויזה (18 עמודים) כבר אז 'יעלו' על הבעייה ומראש לא יתנו לך ויזה. מאוד תלוי מה הייתה הסיבה לגרוש מארה"ב. הכוונה בחלק האחרון שכתבתי, נוגע ל'שינויי במעמדך', פסקא שמופיעה בעמוד האחרון בבקשה לויזה. אם בעת שמלאת את השאלון התגוררת כחוק בארה"ב והכל היה שפיר, אולם לאחר שקבלת את הויזה, סולקת מארה"ב, הרי שלטונות אוסטרליה יבקשו לדעת על ידי עדכון מצידך שזהו מצבך החדש. שוב: תתעלם, רוב הסיכויים שיעצרו אותך בכניסה על הסתרת מידע.
תדווח, יש סיכויי שהויזה תבוטל.
-
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליהאוקיי אני אעיר קצת פרטים על המקרה...
תחילה תכננתי לטוס לאוסטרליה, הגשתי בקשה לויזה ובסוף מאי אושרה לי הויזה..
עוד לפני קבלת הויזה "התהפכתי" בדעות שלי והחלטתי לטוס לעבוד בארה"ב(למרות שזה לא חוקי), כשהגעתי לארה"ב לפני 3 ימים נתקלתי בבעיות בשדה תעופה וגילו שהגעתי לעבוד- אחרי חקירות וכו' החליטו להחזיר אותי לארץ ולהרחיק אותי ל5 שנים מארה"ב.
עכשיו מכיוון שחזרתי מארה"ב בתוך יום אחד, אני שוקל שוב את הנסיעה לאוסטרליה, שעדיין יש לי ויזה.
אני רק מפחד שוב לטוס ולהיתקל בבעיות בכניסה- בגלל הגירוש מארה"ב.
אם יקחו אותי לחדר צדדי פשוט אגיד את האמת.. שהגעתי לעבוד בארה"ב וגירשו אותי..
השאלה אם זה לא סיכון גדול מדי שיחזירו אותי שוב???
תודה רבה
-
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליהאכן, זהו סיכון גבוה, מכוון שהאוסטרלים מתייחסים בחומרה לאנשים שמתחזים למטיילים ומגיעים לעבוד.
אם תפתח את אתר ההגירה האוסטרלי (או למעשה תפתח את האתר האישי שלך עם הויזה האלקטרונית שקבלת) תראה שיש סעיף שמבקש לדעת אם יש שינויי כלשהוא בסטטוס שלך.
אני מניח שרק מהסתכלות בדרכון שלך, שלטונות ההגירה באוסטרליה 'יגלו' מה קרה לך בארה"ב (ואני מניח שיש לך בדרכון איזו חתימת גרוש מארה"ב)
אני מניח (ושוב: איני עו"ד) שזה עומד לקרות לך שוב באוסטרליה!
-
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליהאני אטען שלא ידעתי שזה לא חוקי לעבוד בארה"ב
ושהגעתי לאוסטרליה למטרת חופשה...
בטח יעשו קצת בעיות אבל לדעתך יסלקו אותי שוב???
אני לא מוכן שזה יקרה לי שוב ולכן בודק לפני
-
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליהI am NOT a prophet and I can not predict what will happend to you in Australia
-
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליהנו, באמת. אף אחד לא ישתכנע ש"לא ידעת שזה לא חוקי".
תכלס, אוסטרליה היא מדינה *מאוד* יקרה, הטיסה אליה יקרה, וכמו ארה"ב היא כרגע באטרף על מי שעובד לא חוקי, וגם יודעת שהישראלים הם קבוצת סיכון. יש פשיטות לא מעטות על מקומות למציאת עובדים לא חוקיים.
תוותר על זה. סע לארץ ותחסוך שם, או תפעיל שיקול דעת ותבקש ויזה מתאימה. הרי אם אתה מתחת לגיל 30 יכולת מראש לנצל את העובדה שיש הסכמי ויזת "חופשת עבודה" עם כמה וכמה מדינות (ניו זילנד, גרמניה וכו') ולבקש ויזה מתאימה כדי לעבוד חוקית במשך שנה. במקום זה אתה גם לוקח סיכון מיותר ועוד עם מדינות שמחמירות במיוחד, גם מבזבז הון על כרטיסי הטיסה (בניכוי הכרטיסים כבר באמת היה משתלם יותר לעבוד בארץ...), וגם תורם לכך שהשם שלנו בחו"ל כל כך רע ושמסרבים להרבה ישראלים כניסה או ויזה כי יודעים שצעירים ישראלים רבים מגיעים במטרה להפר את החוק.
-
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליהאחרי מה שקרה לי בארה"ב(חוסר מזל נוראי) שתפסו אותי עוד בשדה תעופה.. אני כרגע בהתלבטות מה לעשות..
כי החלטתי לנסוע לעבוד בחו"ל לשם חוויה/כסף/שיפור אנגלית/עצמאות וכו'
עם איזה מדינות יש הסכמים של חופשה-עבודה??
כדאי לדבר עם עו"ד לענייני אוסטרליה על עניין הכניסה לשם??
יש לי ויזה אבל לא מוכן שזה יקרה שוב ויחזירו אותי
-
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליהטל
אינך צריך לשכנע אף אחד בפורום ברצינות כוונותיך.
עליך יהיה לשכנע את שלטונות ההגירה באוסטרליה.
מכוון שנתפסת וגורשת על כוונה לעבוד בארה"ב (אסור לפי החוק שם) וקבלת 'נקודה שחורה' לחמש שנים, אתה חושב שהשלטונות האוסטרליים יקבלו אותך בזרועות פתוחות מבלי לחשוד שאתה עומד לבצע שם 'תרגיל' דומה?
הם כבר ראו מאות אלפים 'תיירים' מהסוג הזה והם פשוט שומרים שאצלהם זה לא יקרה.
רוצה לשוחח (סקייפ) עם עו"ד אוסטראלי לעניני הגירה? יש לי קשר. הם יחייבו אותך לפני שיחה של חצי שעה בסקייפ, להעביר אליהם לחשבון סכום כסף מסויים (אני חושב שזה 250 דולארים אוסטרליים) והם יגידו לך באופן הכי מקצועי מה הסיכויים שלך להכנס למדינה זו.
רוצה? שלח לי הודעה פרטית.
-
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליהזה לא חוסר מזל. חוסר מזל זה כשאתה טס למקום בכוונה מלאה לטייל ומגרשים אותך בלי שום סיבה. אתה טסת במטרה לעבור על החוק, אין דרך ליפות את זה כי עבודה לא חוקית היא עבירה, ופשוט נתפסת קודם.
בשביל "חוויה/שיפור אנגלית/עצמאות" לא צריך לעבור על החוק (גם לא צריך לעבוד, כי גם בלטייל יש עצמאות, חוויה ושיפור האנגלית).
כאמור, יש ויזות מתאימות שניתנות לצעירים עד גיל 30. צריך לבקש אותן במועד (פעם בשנה נפתחת הרשמה בכל מדינה עם הסכם), ולוקח זמן עד שמקבלים תשובה אם קיבלת או לא. יש כאלו הסכמים עם אוסטרליה, גרמניה, ניו זילנד ועוד מדינה או שתיים לדעתי.
אף אחד בפורום לא יכול להבטיח לך כלום כרגע. אנחנו לא יודעים מה יגידו באוסטרליה. מה שכן, כולי תקווה שלמדת ולא תנסה לעבוד באוסטרליה - הם עושים פשיטות, הם מחפשים את מפרי החוק, ואם נתפסת בשעת מעשה זה ייגמר רע.
-
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליההתנאים אומרים שמעכשיו ועד ה 20 בנובמבר אתה רשאי להכנס מספר פעמים למדינה כאשר כל ביקור לא עולה על 3 חודשים. הסעיף האחרון מציין במפורש שאסור לך להישאר במדינה מעבר לתקופה זו כדי לא להשאיר ספק. לגבי הגירוש מארה"ב, אין לי מושג מה הקשרים בין ארה"ב לאוסטרליה והאם המדינות מחליפות מידע לגבי אנשים שהפרו תנאים במדינה השנייה אבל יכול להיות שזאת בעיה וכשתנחת כבר יידעו עליך הכל. בנוסף, אם חתום אצלך בדרכון שהויזה לארה"ב בוטלה אז כנראה שיראו זאת בביקורת הגבולות ואני חושש שיעשו לך בעיות בעניין. לא ניתן לדעת בודאות מה יקרה, שיקול שלך אם לקחת את הסיכון. בכל מקרה אני מקווה שהבנת שלא כדאי לעבוד באופן חוקי במקום כלשהו כי זה עשוי להשפיע על תוכניות אחרות שלך בהמש החיים. אולי תנסה להתייעץ עם סוכן הגירה שייעץ לך מה הסיכוי שלך להכנס למדינה. אל תחשוב שזה שאתה מחזיק בויזה נותן לך חסינות כי מצבך השתנה לאחר שגורשת מארה"ב. כמו שאם תהיה לך ויזה למדינה כלשהי אבל לפני שטסת לשם התדרדרו יחסיה של המדינה עם ישראל ואסור לישראלים להכנס אז כנראה לא יתנו לך כניסה חריגה כי יש לך ויזה כי המצב השתנה מאז שהנפקת אותה.