איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):
-
בא לכם לשמוע על סופ"ש זוגי בוונציה?
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):קדימה ותשמיע גם עבורי.
רנצי
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):מקום קסום . קדימה אלעד . אני בתחנה של הוופרטו
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):בטח בא לנו. קדימה.
רנצ'י בוונציה? נגמר לך הגלובוס?
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):אבל בתנאי שיהיה תיאור גם של הדבר הכי חשוב
בטיול הזה (ולא לקצר !!! כולל כל המנהלה שמסביב )ונציה זה מקום לחזור אליו. ובוראנו זה לנשמה.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):בטח, בטח רוצים. מצאתי מקום בשורה הראשונה ומחכה (בלי סבלנות)
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):אוי אלעד, אוכלת את הלב, לבני היה יום נישואין עגול, נתן לי פרטים של כ.א שלו ואמר לי , אימא תארגני לנו טויל רומנטי של שבוע.
כמובן כלל קומו, מג'יורה, ורונה ויומיים בונציה, הכל כתוב יפה רגע,רגע, העיקר ממורנו לא מצאו את השייט לבורנו, איך??
בטח רוצה לשמוע ,על הזקנות שיושבות בפתח הבית וסורגות עדין,עדין, על הדייגים הזקנים שסתם מעבירים זמן והאוזן הארגנטינאית שלי מבינה אותם
רק תזכיר לי לחזור לכאן

-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):בטח שרוצה לשמוע, וגם אני כאן מחכה למוצ"ש כדי שתתחיל בסיפור
דבורה
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):ככה יפה? לזרוק טייזר רגע לפני כניסת השבת?

מצפים להתייצבותך כאן במוצ"ש!
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):היי אלעד
ברוכים השבים
מחכה לסיפור
ביקרנו לא מזמן בבוראנו, התמונות שצילמנו יצאו כמו גלויות..
האוטובוס הימי שלהם כמו מטרו, עם החלפות...
החלפנו במוראנו, קו ישיר לבוראנו
ובחזור היה קו ישיר לסן מרקו.
חוויה
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):רוצה מאוד מאוד לשמוע על העיר הנהדרת הזו שהשאתה עלינו קסם כשחגגנו עשר שנות נישואין.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):בטח שרוצה!
כולכם הייתם בבורנה ואני לא...
ונציה,נשארנו יום אחד בלבד...בטח שרוצה עוד.
אמה
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):תודה רבה לכל המגיבים. נראה שכולם חוץ מאמה כבר היו בבוראנו.
החלטנו לעשות שוב סוף שבוע זוגי באיטליה והפעם בוונציה.
נשתה קפוצ'ינו בפיאצה סן מרקו כמו קתרין הפבורן.
משולב באירוע ריצה שנרשמתי אליו בטרוויזו ביום ראשון (כרגיל, ג'ני מעודדת את חברי הפורום להגשים חלומות).
ביום חמישי אחד, לקראת סוף החורף. תדלקתי את המכונית שלי פול (שלא יחזרו תקלות כמו שקרו לנו ברומא). הצטיידנו במקל סלפי גדול (שלא ילחשו לנו בפינת ברחוב: סלפי? סלפי?). ארזנו מזוודות ונסענו לנתב"ג. החנינו את האוטו בחניון לטווח ארוך וממנו:
- בשאטל לטרמינל שלוש.
אחרי ארבע שעות טיסה נחתנו ברומא ושם:
- אוטובוס מהמטוס לטרמינל.
- אוטובוס שני לטרמינל של טיסות ההמשך.
- אוטובוס שלישי למטוס לוונציה.
ושום אוטובוס לא יוצא לדרכו לפני שהוא דחוס בנוסעים כמו שצריך ויש איטלקים בטרמינל שזו העבודה שלהם, לדאוג שהאוטובוס יהיה מלא בנוסעים.
כשנחתנו בוונציה ונכנסנו לטרמינל, בצד יש עמדה להסעות לעיר. אז איך אתם רוצים לעיר? באוטובוס וסירה? לא! לא עוד אוטובוס! קנינו זוג כרטיסים הלוך ושוב לסירה ישירה מנמל התעופה לעיר.
מהטרמינל גררנו את המזוודות בדרך ארוכה ומתפתלת עד לרציף של הסירות. ויורד גשם. וקר. והרגליים שלנו כבר כואבות מהטיסות והאוטובוסים. אני מודיע לאלונה שאם זה ממשיך ככה. אני לא רץ לשום מקום ביום ראשון.
יש שני קווי סירות לעיר ואנחנו צריכים את הקו הכתום. הרציף שלו, שזו דוברה צפה. כבר מלא בנוסעים לסירה הקרובה. על כל סירה כזאת עולים רק שלושים נוסעים.
המתנו בקור לסירה הבאה. זמן ההמתנה בין סירה לסירה הוא שלושים דקות. זה גם היה הזמן לשלוף את הכפפות מתוך התיקים שלנו.
וכשהגיעה הסירה שלנו, עלינו עליה עם עוד 28 נוסעים ושטנו לעיר במשך חמישים דקות עד לתחנה Guglie והנה אנחנו בוונציה.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):מהתחנה גררנו את המזוודות בכמה סמטאות ועל פני ארבעה גשרים (שניים מיותרים נוספו סתם בגלל שהתבלבלנו בדרך) עד שהגענו למלון שלנו: מלון פרדס רימונים.
המלון שימש פעם כבית אבות של הקהילה היהודית.
חדרי המלון הם בקומה השנייה וזה הנוף של התעלה שנשקף מחלון החדר שלנו.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):אחרי התארגנות וקבלת מפה והוראות התמצאות, יצאנו לדרך. קודם עצרנו במסעדת "גם גם" לאכול ארוחת צהריים מאוחרת.
בין השאר הזמנו ארטישוק כיאה למסעדה יהודית באיטליה. הארטישוק היה מאכזב. שאר המנות היו אחלה.
בסוף הארוחה המשכנו בדרכנו לכיוון גשר ריאלטו ופיאצה סן מרקו. בכל פינה בעיר יש שלטים צהובים שמראים: Per Rialto או Per SanMarco.
אחרי כמה דקות הבנו שזה לא לעניין לטייל בגשם בלי מטריה וקנינו מטריה וונציאנית. עכשיו היה קצת מסובך לעבור בסמטאות הצפופות כי מה עושים כשבא מישהו ממול שגם לו יש מטריה פתוחה?
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):בכל אופן המצב שלנו התדרדר וגם כפות הרגליים קפאו. בגשר ריאלטו נכנסו לחנות ספורט וקנינו נעלי כדורגל לעומר.
למה במלכודת התיירים הכי ממולכדת, בעיר הכי יקרה באיטליה. הנעליים יותר זולות מבאאוטלט בארץ?
בנוסף לנעליים קנינו גם גרביים חמות ולבשתי אותן במקום.
שאלנו את בעל החנות איפה יש נקודת תצפית על הגשר? אין. הגשר בשיפוצים. הגיע הזמן לשפץ אותו אחרי 500 שנים שהוא קיים.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):הגענו לסן מרקו. רואים את רפסודות העץ שמונחות פה בכיכר? אז עוד לא הבנו למה הן משמשות.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):הגונדוליירים באותו יום היו מובטלים. לאף אחד לא בא לשוט בגונדולה ביום גשם.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):עדי ראתה באינטרנט מעיל שמצא חן בעיניה עם לוגו שאנחנו לא מכירים. היא ביקשה שאם נראה את המעיל אז שנקנה לה. והנה ליד הכיכר אנחנו רואים חנות עם הלוגו הזה. אנחנו נכנסים לחנות ושואלים על המעיל? יש במחסן. להביא לכם? כן. עובד אחד יצא למחסן להביא לנו את המעיל ובינתיים ביררנו כמה הוא עולה? 800 יורו. לא תודה. (לפחות התחממנו קצת בחנות).
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):לפעמים, כשהולכים לאיבוד בסמטאות של וונציה. נכנסים למעבר שבסופו יש רק תעלה. כמו פה למשל.