וואחד סחרחורת עשיתי לי...
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...בדרך אל האיצטדיון.
מתי בפעם האחרונה צילמת אישה זרה ובתגובה היא הרימה בגאווה את חולצתה ?

-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...נכנס לאיצטדיון, איזה כיף, כל היציע ריבועים אדומים לבנים , הצבעים המסורתיים של קרואטיה, אוהדים חמים והמצלמה מסריטה ומתקתקת. המשחק, אחד הטובים, למרות שמסתיים רק באחד – אפס עם שער נפלא של לוקה מודריץ', השחקן מספר 1 על המגרש..
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...תארו לכם את הסיטואציה -
אתם בטדי, עם כל האוהדים השרופים(פוליטיקלי קורקט שכמותי). אתם זה אוהד בודד של הפועל תל אביב , ואתם מתחילים לשיר את המנון המועדון...
התמונה המצ"ב מרגשת אותי גם עכשיו - עומד אוהד תורכי בודד ביציע השרופים הקרואטים
אחרי ההמנון הקרואטי שבו הוא עמד ונתן כבוד, הוא עומד לבדו,ידו על ליבו ובלי להתבייש שר את ההמנון התורכי.
אף אחד לא נוקף אצבע. יש כבוד.כמו שצריך להיות. רגע יפה..
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...לאחר המשחק קונה חולצה בהזמנה לבת (איך פיפ"א עושקים במזכרות, ימח שמם) ועושה קצת מינגלינג ותמונות עם התורכים הנחמדים והקרואטים הצבעוניים
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...עם באגט ביד הולך למטרו כדי להמשיך לפאן זון, אבל בהחלטה של רגע מחליט לשנות מטרו ולנסוע לעיר לטייל.
היעד שלי הוא חנות גלידה. אנחנו הולכים עכשיו ל"ברטיון", מוסד גלידה שהתנסיתי בו ב- 94, זוכר אותו עד היום ומנחש שהוא עדיין קיים. הוא נמצא, דרך אגב, באיל-סן-לואי, אחיו הקטן של איל-דה-לה-סיטה, משכנה של כנסיית הנוטרדם
מוצא גם מוצא, אוכל גם אוכל ואפילו מצלם גם מצלם את התפריט (דני ,אתה מידרדר..)
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...כשהקיבה מרוצה גם מרוצה (אכלתי פעמיים...), אני מטייל בסביבת האי
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...אני רוצה להמשיך לגני לוקסמבורג, אבל אז צד אותי השלט הבא ואני מרגיש שאני צריך לעשות סטיה קלה לכיוון המקום..
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...חולף דרך מרכז העולם הערבי האימתני(יום א' לפנות ערב, סגור, חבל) ומגיע לאחד השיחוקים של הטיול –
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...על שפת הנהר, בגשם ממש שוטף, הולך לו יהודי רטוב ומצלם ומצלם ומבסוט מהעולם – כל כך יפה כאן
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...אני לא היחיד כאן, יש כאן עוד משוגעים (רטובים)
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי... -
וואחד סחרחורת עשיתי לי... -
וואחד סחרחורת עשיתי לי...מגיע לגני לוקסמבורג הזכורים לטוב, קצת מטייל ומניח את הגופה שלי מול האגם. לא משנה שכסאות הנוח רטובים לגמרי, הרי גם אני רטוב לגמרי. כמה דקות של סטלבט ואז מגיע השומר הרע ואומר לכולנו – ג'מעה, זה 9 ורבע בערב, יש לי בית, אני סוגר..
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...ממשיך לפאב לא רחוק. גרמניה מנצחת את אוקראינה ואני על קוקטייל זומבי (בלי פסיק – זה שם הקוקטייל, לא המצב שלי). חוזר למקום שלי עם אוטובוסים, למה לא. בתחנת ניישן (נאסיון?) רואה ככר עם שני עמודים, שואל את עצמי אם זה כך או שאני רואה כפול מהקוקטייל ..ממשיך ברגל עד לדירה ועוד יום עבר, מחר חוזרים
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...6 נפרדים מאודיל ובן זוגה, לוקחים מטרו קו 1 והולכים לפאלה רויאל, ליד הלוברה, שם יש לי איזיבאס ב-0915
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...הוא לא מגיע ואני משוחח עם יפנית ששואלת אותי -מתי הטיסה שלך. 1240- אני אומר לה. -לא תפסיד את הטיסה? -לא נראה לי, מתי הטיסה שלך? –ב1430 – וממתי את מחכה -9 ....לך תבין יפנים..
יפנים או לא יפנים, גם האוטובוס של 10 לא מגיע וב-1015 אני פורש לטובת רכבת לשדה, מרחק הליכה של קילומטר. קונה כרטיס ב-10 יורו והולך לרציפים. משהו מוזר שם, כל אחד אומר משהו אחר ואפילו יוצא לי לקחת רכבת לכיוון ההפוך ולחזור. הזמן מתחיל לדחוק, המקום הוא המקום הנכון, אבל כל הרכבות הם לכיוון גאר דה נורד ולא לשדה. בשלב מסויים יורד לי האסימון – אני שואל מישהו אם הוא מבין צרפתית ויוכל להסביר לי מה כתוב ..מתברר שבגלל שביתת עובדי הרכבות, אין רכבות ישירות ואכן עלינו לנסוע לגאר דה נורד ושם למצוא רכבת. גם שם, צריך לברר אצל המקומיים איפה הרכבת הלא ישירה לשדה. מאות אנשים מחכים לישועה, הזמן דוחק וקצת אחרי 12 אני מגיע סוף סוף לשדה.
מגיע לגייט של איזי ב-1215 ומגלה בדרך הקשה שלהגיע לשדה התעופה 40 דקות לפני ההמראה זו גם דרך ..
הערה חשובה – אל תנסו את זה בבית..
זהו, אני את שלי אמרתי..
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...דני,
בשעה האחרונה דילגתי עימך בין בריטניה לדנמרק, לגרמניה ולצרפת. אכן שיא!!!אפילו לפיד במדריכים שלו לא חשב על כך! ולחשוב שגם קראת עבודות של תלמידים...איזה הספק מטורף!!!
נראה שלזמן אין חשיבות עבורך, וכך גם לעייפות.
גם אני רוצה.....
אהבתי מאוד את התמונות האנושיות, המבניות והאומנותיות. כרגיל, אין עליך בצילום!!!
תודה עבור מסע מרתק בחיים אחרים.

נילי
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...טיול כזה + הסיומת עם ההגעה לשדה התעופה, שקולים לבדיקת כושר במאמץ
.עברת בהצלחה מרובה! נראה שגם ההנאה הייתה גדולה
טל
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...קראתי וחשבתי - קח מקל, קח תרמיל - ממש אליך דני
תודה על תמונות נהדרות וסיפור מטורף
-
וואחד סחרחורת עשיתי לי...דניצ'קה אתה מותג !!!!
זה בכלל לא הסחרורת , אלא הסגנון, שהוא כולו שמור לך.

אתה שהולך תמיד אחרי הלב שלך וזה כל היופי.
אתה חייב בלוג רציני. כל התמונות ההפוכות האלה לא לעניין...