איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):אתה רואה? אני יודעת לזהות רגעי שיא מרגשים.
הסיפור שלי על אמסטרדם הפעם על קצה המזלג ובוודאי לא מתחרה בעלילות שאתה יודע לספר (כותבת את זה בהערכה רבה). כתבתי רק כמה תובנות, והופ - כבר סיימתי. הבית שלי כרגע עבר לבלוג. אתה מכיר אותו

-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):אלעד,
כמעט פיספסתי ואז זה באמת היה מבאס.
בוראנו שלך צבעונית ויפה, ופעמייים שלנו בונציה לא הגענו אליה.
ונציה בזריחה ממש מדהים, וסיפור הקפב בעשרה אירו, מזכיר לי שבטיול הראשון לונציה, ישבנו באחד מבתי הקפה בכיכר. ניגש אלינו המלצר ומציע לנו תפריט, ואנו דוחים את התפריט ורק מבקשים שני קפוצ'ינו. כולה קפוצ'ינו! באמת?
קיבלנו חשבון שלדעתי שווה ערך היום לעשרה אירו לכל ספל + איזה 10 אירו למוזיקה.
אבל החוייה..!
את הכיכר המוצפת לא חווינו, אבל אני לא מתפלא בכלל שכמעט וטבעתם שם..

-
טוב שאני מפציעה כאן לעתים... וכל הכבוד לי על התזמון...

אמנם לא בענייני מרתונים, אך מאוד בענייני בוראנו, אותה מאוד מאוד אהבנו!
היינו בה לפני 7 שנים (!!! וואיי, איך שהזמן חולף לו.....). הציעו לנו כאן לא לוותר על מוראנו. אי אפשר בלי. אבל שמענו בקולה של ברנדי (ששמעה בקולו של מקומי שייעץ לה... ) והגענו לבוראנו. ניצחון ה- ב' על ה- מ'.....
תודה על תזכורת מדהימה! והאמת, אהבתי את הסיפורים על המרתון. מהכורסה המרתון דווקא סבבה!
תודה,
אורנה
-
אין לי מילים... גם בוונציה עברתם הרפתקאה

חיכיתי לרגע שכריש/לוויתן יקפוץ מהמים
יופי של סיפור
יופי של תמונות
רובי
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):זיוה- כמובן שאת תדעי לזהות. "שמתי לב" הוא גם שם הבלוג המצויין שלך. למי שלא מכיר: הבלוג של זיוה
הסמקתי מההערכה שלך. זה מתחיל בזה שאנחנו מצליחים לייצר עלילות. אחר כך לספר אותן זה יותר פשוט.
יורם- מזל שהספקת לקרוא. אם עוד לא היית בבוראנו אז קדימה. יש לך יעד.
בבית הקפה של סן-מרקו ידענו מה המחיר הצפוי ובכל זאת בא לנו על החוויה הזאת.
למשל ביום ראשון נכנסו לבית קפה בקולניאנו. קפוצ'ינו ביורו וחצי. והשירותים? בול פגיעה. מה זה פה? תאילנד?
אורנה- כיף לי שאת נהנית מהסיפור שלי.
עוד כמה ימים ואנחנו בסלובקיה כמוכם בקיץ הקודם.
המרתון היה יכול להיות סבבה גם לי, אם היו מקצרים אותו בשבעה קילומטרים
.התנאים היו לרעתי. נפצעתי בשיא האימונים. וזה שהצלחתי לרוץ ולסיים זה הישג גדול מבחינתי.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):תודה רובי- וונציה זו הרפתקאה קטנטונת לעומת טוקיו או גמר האירווזיון.
שאני אבין, התאכזבת שלא קפץ כריש מהמים?
תודה על המחמאות.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):היי אלעד!
הבאתי פתק למאחרים (יש לי סיבה! מסיבת סיום כיתות ו' - יקום מקביל!).
נהניתי ביותר ואף צחקתי (גם גיל
). אני מתה על ההרפתקאות שלכם. למה לא הבאתם מגפיים כאלה לארץ?! להיט!בוונציה הייתי פעמיים:
א. בירח דבש לפני 23 שנים. זה היה באוקטובר וראינו את גשרי העץ בכיכר סן מרקו. זה היה יום אחרי הצפה, היה אפשר ללכת על חצי כיכר... אז היינו שם שלושה ימים ונהנו מאד. בלי מוראנו או בוראנו.
ב. בטיול המפורסם (בפורום) - טיול רב גילי לאיטליה עם הסבתא והסבא. לדעתי אז לא הכרנו ולא קראת את סיפור הטיול הזה.
אז אני מצרפת לך את הבלוג: חמישה דברים שלא כדאי לעשות בוונציה.

(שים לב לסעיף מס' 2).
ביי וד"ש לאלונה.

שירלי
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):שירלי- אחרונה חביבה.
מזל טוב לסיום השנה.
גם את מצחיקה בלי סוף. הוונציה שלכם נשמעת לא כיף בכלל. הגשר שבסוף הצלחתם להצטלם עליו הוא הגשר מתחת לחלון של החדר שלנו במלון. שמופיע בהודעה 14.
התרגשתי לקרוא על הנחת התפילין הרב דורית בבית חב"ד בגטו.
אחרי הסיפור שלך ושל יורם, הייתי חייב לבצע את סעיף 2. אם אתם שתיתם קפה בסן מרקו אז גם אנחנו חייבים. לא סתם כמו קתרין הפבורן אלא כמו משפחת ט' המורחבת.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):אלעד, סיפור מצחיק, מרגש ובעיקר רומנטי! אתה ואלונה צועדים יחד בקצב כ"כ ייחודי... טרם הייתי בוונציה ועכשיו מרגישה שאני חייבת.
-
איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):ציידת- באמת וונציה היא עיר כל כך רומנטית.
מרתון הוא לא רומנטי. הוא דורש חמישה אימונים בשבוע למשך כמה חודשים לפני המרוץ עצמו. כשאני חושב על זה אז באמת הרגע שהמרוץ נגמר זה גם הרגע של איחוד חוזר מרגש. לפחות עד תחילת העונה הבאה.
אז תטוסו בלי ילדים ולא בקיץ לוונציה ותהנו.