מה אנחנו יודעים על ביטוח הרכב השכור שלנו בחו"ל?
-
שאלות נקודתיות כדאי לשאול את חברת ההשכרה.תודה רבה יונית,
שמחתי מאוד לנסות ולסייע בהבהרה של השאלות המהותיות.
אכן במידה והעלו שאלות שנוגעות לחברות השכרה אחרות לא נוכל לצערנו לענות, היות ולכל חברת השכרה תנאים משל עצמה - והיות ואיננו מכירים את הפוליסות המלאות שלהן איננו יכולים לתת מענה לשאלות לגבי המוצרים שלהן.
בברכה,
ליהי -
היכן אני מוצאת באופרן מה פקדון לחברת השכרה?ליהי שלום,
תודה על הצטרפותך המבורכת. מקווה שתוכלי להשיב על שאלתי. יש לי שאלה אחרת בהקשר לאופרן: מדוע אתם לא כותבים במפורש באתר שלכם מה סכום הפקדון שיש להשאיר בכרטיס אשראי לחברת השכרה בחו"ל כאשר אני לוקחת את הרכב? זה לא כתוב באתר וגם כשביקשתי לא מזמן שתי הצעות מחיר שונות להולנד מנציג בטלפון אני זוכרת בוודאות שהוא כלל לא דיבר על זה אלא רק מה נכלל ולא נכלל בביטוחים בכלליות ואמר כי הצעה אחת מבאדג'ט והשניה מיורופקר בשדה התעופה סחיפול לסוגי רכב שונים שביקשתי. כאשר התייעצתי עם חברה מנוסה בטיולים משפחתיים אז היא אמרה לי שכדאי לי להשוות גם מה גובה הפקדון שנחסם בכרטיס אשראי ומה יש ואין בביטוח השתתפות עצמית אבל לא מצאתי זאת באתר או בהצעות שקיבלתי מהנציג באימייל לגבי פקדון שנחסם בכרטיס. רק כשהתקשרתי שוב ודיברתי עוד פעם עם נציגה אחרת שלכם ושאלתי מפורשות לגבי הפקדון בשתי ההצעות, אז היא בדקה וענתה כי ברכב אחד יש פקדון 750 אירו וברכב של חברה שניה מדובר ב- 1750 אירו פקדון. אמרה לי שזה מידע שלא מופיע בהצעות רק במערכת שלכם. אני מבקשת גם לציין כי רק אחרי ששאלתי אותה לגבי הביטוח השתתפות עצמית שנאמר לי בהתחלה שזה ביטול, אז הנציגה הנחמדה שלכם בשיחה השניה בדקה בהצעות והתברר שמה שבהתחלה היה ביטול השתתפות עצמית זה בעצם החזר השתתפות עצמית ולא ביטול מראש ושיש השתתפות שנצטרך לשלם אלא אם נבחר באפשרות שגם מופיעה באתר להוסיף עוד 70 או 80 אירו להחזר ואז יהיה לנו תכנית החזר השתתפות עצמית אבל עם שמשות וגג ובלי מרכב תחתון וגלגלים. בדקתי לאחר מכן באתר ולזכותם יאמר שזה מופיע באתר שיש עוד תשלום נפרד אם רוצים החזר השתתפות עצמית מלא אבל בשיחה הראשונה אני מדגישה שכל זה לא נמסר לי ולא נאמר מה נכלל ומה לא נכלל וההסבר בשיחה הראשונה לגבי ההשתתפות העצמית היה כללי ולא מקיף כמו בשיחה השניה אחרי ששאלתי מיוזמתי שאלות ממה שחברתי הפנתה את תשומת לבי.
אני חושבת שרצוי שתהיה שקיפות גדול יותר באתר אופרן וכמו שאתם מציינים בכל הצעה מה גובה דמי טיפול, בוסטרים וכדומה שראיתי, אז שיהיה כתוב גם מה גובה הפקדון בכל רכב ובכל הצעה ומה נכלל בהשתתפות העצמית ומה לא כלול.
תודה לך
גילה
-
שאלות נקודתיות כדאי לשאול את חברת ההשכרה.ליהי שלום
ראשית תודה על כל ההבהרות ותודה ליונית שדאגה שנקבל אותן .
אנחנו הזמנו טיסה לסלוניקי ומתכוונים לשכור שם רכב ובמסגרת הטיול לעבור גם במעבורת עם הרכב לקורפו ובחזרה לסלוניקי .איך אפשר ליצור איתך קשר ישיר כדי לקבל את כל הפרטים ומחיר שכולל ביטוח לרכב על המעבורת .
תודה המייל שלי הוא [email protected]
-
תודה לך ליהי על ההבהרותליהי שלום
תודה לך על ההבהרות

דבורה
-
היכן אני מוצאת באופרן מה פקדון לחברת השכרה?גילה שלום,
ראשית אתחיל בכך שאני מקבלת את ההערה שלך, אמנם לא הרבה אנשים מתעניינים לדבי הנושא אולם נקח זאת לתשומת ליבנו איך ניתן לשפר את הנושא.
בכלליות דמי הפקדון נקבעים על ידי חברת ההשכרה, ובהתאם משתנה בהתאם לקבוצת הרכב המוזמנת, משך ההשכרה, המדינות בהן עתידים לבקר, ותוספות נוספות שהלקוח הזמין מראש או הוסיף בעת החתימה על החוזה .
הנוסחה הלא מחייבת אבל הפופולארית ביותר הינה עלות ההשתתפות העצמית + עלות כל התוספות שהוזמנו מראש/נרכשו במקום (נהג נוסף/כסא תינוק/GPS וכו) + עלות מיכל הדלק. נוסחה זו משקפת את הנהוג בקרב מרבית חברות ההשכרה שאנו עובדים איתם, וחריגות מתייחסות בעיקר לרכבי יוקרה בהן נדרש פיקדון גבוה יותר עקב חשש מגניבה.יחד עם זאת, כפי שציינת שביצעת בסופו של דבר, לאחר ביצוע ואישור ההזמנה ניתן לברר מולנו את גובה חסימת הפקדון הצפוי.
נושא הכיסוי במקרה של השתתפות עצמית, באם זה ביטול או החזר, מצויין בבירור באתר שלנו וההנחיה לנציגים היא כמובן שגם לציין זאת במהלך השיחה.
אציין גם כי באתר שלנו, במידה ובהיסח הדעת מנסים להמשיך עם ההזמנה לסגירתה מבלי להוסיף את כיסוי החזר ההשתתפות העצמית (במקומון בהן קיימת השתתפות עצמית) – עולה אף התראה כי לא התווסף הכיסוי וכי אנו ממליצים להוסיפו, עם הפניה להסבר נוסף לגביו.
אשמח שתעבירי לנו את פרטי ההצעות במייל לכתובת [email protected] כדי שנרד לשורש את העניין.
בברכה,ליהי
-
שאלות נקודתיות כדאי לשאול את חברת ההשכרה.בלהה שלום,
נשמח לקבל את פרטי ההשכרה הנדרשת למייל שלנו [email protected]
או לחלופין תוכלי לפנות למוקד שלנו בטלפון 03-7951010 על מנת לקבל את הפרטים המלאים בנושא
בברכה,ליהי
-
עדכון - תשובהבפורום צפון אמריקה יש שרשור מקביל לזה שכאן
מפנה אתכם לתשובה שקיבלתי
ראו הודעה מספר 7
http://forum.lametayel.co.il/forum_rview/th-1297325/rid-2691 535