Australia east coast in October - 2.5 weeks
-
Hello!
We'll be having 3 weeks to reach from Darwin to Sydney. (not including those cities) during October. Our interests are inclining to national parks and wildlife rather than parties and beaches.
At first I was thinking on flying to Cairns for a few days of diving, maybe do Daintree forest, then drive down south to Brisbane in the time remaining via Whitsundays and Fraser island and maybe here some more tips here..
Later on I began reading that many people prefer the section of Brisbane - Sydney.. therefore the other options is perhaps flying from Cairns to Brisbane after our diving and from there hire a car to Sydney.
I'd love to hear your comments with regards to our time frame..
Thanks,Guy -
Australia east coast in October - 2.5 weeksשלום גיא, באופן כללי אני חושב ששלושה שבועות זה קצת לחוץ מקיירנס לסידני. אתה גם רוצה להוסיף את דארווין אבל לא כתבת באיזה חלק של הזמן. כנראה שתצטרך לפחות טיסת פנים אחת למסלול שאתה מתאר ואפילו שתיים אם להוסיף את דארווין וקקדו. אני באופן אישי חושב שבין קיירנס לבריסביין יש יותר מה לראות מאשר בין בריסביין לסידני. למשל, פארק יונגלה בו אפשר לראות פלטיפוסים, מגנטיק איילנד, סאנשיין קוסט, גלאסהאוס מאונטיינס ועוד... אבל זו רק דעתי האישית. אם אתה כבר מדבר על צלילות, בהנחה שתעשה כמה ימי צלילה רצופים בקיירנס אז כדאי לא לקבוע טיסה מיד אחר כך אלא לחכות 24 שעות. אם תחליט לנסוע מקיירנס לבריסביין, תקרא באינטרנט על צלילה בספינת ss yongala. זו נחשבת אחת הצלילות המעניינות והיפות בעולם וניתן לצאת אליה מ Ayr, מטאונסוויל או ממגנטיק איילנד (האופציה הראשונה היא הקרובה ביותר). ה GBR אגב, עלול מעט לאכזב...
-
Australia east coast in October - 2.5 weeksאהלן thomas,
הכוונה היא שיש משהו כמו 2.5 שבועות לא כולל השהות שלנו בדרווין ובקיירנס. ההתלבטות היא איזה מסלול לעשות אחרי קיירנס - האם לטוס לבריסביין ומשם לסוע לסידני ברכב שכור, או להגיע ברכב שכור לבריסביין ומשם טיסה לסידני.
-
Australia east coast in October - 2.5 weeksכמו שציינתי, אני העדפתי את הדרך מקיירנס לבריסביין, אבל זה אינדיבידואלי לחלוטין. בוא נחכה לעוד המלצות... המלצה נוספת שלי היא להגיע מסידני ליום או יומיים טיול בהרים הכחולים. אפשר לקחת מהעיר רכבת לשם.
-
Australia east coast in October - 2.5 weeksגם בעיני עדיף האזור שמצפון לבריסביין.
-
Australia east coast in October - 2.5 weeksתוכלו לפרט? במיוחד בין fraser island ל whitsunday's
-
Australia east coast in October - 2.5 weeksלי האזורים הטרופיים שבצפון היו יותר מיוחדים. הם היו משהו שלא נתקלתי בו עד אותו הזמו וזה היה מיוחד ומרשים. בנוסף. בין בירסביין לקיירנס נמצא ה-GBR, שכמו שתום כתב, עשוי לאכזב, במיוחד אם צוללים באזורים פחות מרשימים שלו (נניח, קרוב לקיירנס), חוץ מזה, מגנטיק איילנד, וויטסאנדדיז, פרייז׳ר, ובפנים היבשת - רמת את׳רטון, מפלי מילה מילה... בעיני זה יותר אטרקטיבי מגולד קואסט, ביירון ביי ופורט מקאוורי.
פרייז׳ר או וויטסאנדייז - תלוי מה אתם מחפשים. וויטסאנדייז זה טיול של הפלגה שקטה ביאכטה בנופים שבחלקם הם מקסימים ובחלקם הם פשוט ים. פרייז׳ר זה טיול באי פראי, עם נהיגת ג׳יפים, חיות בר, אגמים מיוחדים, יערו. גשם... זה טיול הרבה יותר סוער. השאלה מה אתם מחפשים ואם בכלל חייבים לבחור. חשוב לזכור שיש כל מיני אפשרויות לכל אחד מהם וזה משפיע על החוויה.
-
Australia east coast in October - 2.5 weeksוגם סאנשיין קוסט, נוסה, 1770, פארק יונגלה (פלטיפוסים)