ניו זילנד - סוף פברואר
-
שלום
בן 59
מטייל לבד
אשמח לחוות דעתכם.
המלצות לגבי העונה. אתרים.
אי דרומי בלבד
עם רכב
טיולי יום רגליים - מתאים
לינה באוהל - מתאים
מתעניין בעיקר בטבע ואנשים. לא בערים.
מוגבל לשבועיים פלוס - לא יותר
תודה רבה
-
ניו זילנד - סוף פברוארזה זמן קצר מאוד. אני הייתי נוחת בקווינסטאון ומתמקד באזור שבין הפיורדלנד, קווינסטאון, וואנקה, ומאונט קוק. אם תמצא יום פנוי אז ניתן להגיע לקרחונים אבל אם ראית קרחונים במקומות אחרים בעולם אז הפוקס והפרנץ ג'וזף לא מרשימים במיוחד. שיםמלב שבמקרה שלך כדי לראות אזור רחב לא תוכל לעשות מעבר לטיולי יום. אם תרצה להקדיש כמה ימים לטרק אחד אז תצטרך להתמקד יותר מאשר מה שכתבתי לך.
-
ניו זילנד - סוף פברוארתודה רבה
קרחונים כבר ראיתי
אקח את עצותיך !!!!
אשמח לעוד כמובן
אני מבין שסוף פברואר בסדר.
-
ניו זילנד - סוף פברוארסוף פברואר צריך להיות בסדר אבל לפעמים יכולים להיות 4 ימי גשם מבאסים שבמקרה של טיול ארוך זה זניח אבל במקרה שלך ישפיע על שליש מהטיול שזה הרבה. כמו שאני אומר לכולם, עם תאום ציפיות נכון אתה תהיה בסדר.
-
ניו זילנד - סוף פברואראין בעיה עם סוף פברואר. 4 ימי גשם ברצף יכולים להיות גם בשיא הקיץ. למעשה, בקיץ הניו זילנדי האחרון היה יום אחד שכמה מחבריי הופתעו פתאום כששלג ירד עליהם באמצע טרק... פברואר הוא עדיין קיץ, ומזג האוויר בניו זילנד ממילא תמיד לא צפוי.
כדאי להתמקד באי הדרומי, לשבת ולקרוא קצת כדי להתפקס מה מעניין אותך כי זמנך מאוד מוגבל. ממילא הערים בניו זילנד משעממות, ולכן עדיף להתמקד בטבע. יש גם אופציה של שכירת רכב ואן שהוסב לתרמילאות עם מיטה בפנים וציוד בישול, ואז נוח לעשות איתו קמפינג.