עזרתכם- טיול לאוסטרליה
-
היי לכולם,
יצא לי קצת לקרוא פה בפורום ורוב ההודעות פה ממש עוזרות,
אז אני מנסה את מזלי...
אני חושבת לאחרונה על טיול לאוסטרליה לחודש- חודשיים בסביבות יוני- יולי... יש לציין שאני יוצאת לטיול לבד.
אני יודעת שאומנם מדובר בהרבה זמן מראש אך טיול לאוסטרליה דורש הוצאת ויזה לפני, קניית כרטיס, תכנון הטיול וכו'.
אז אני שולחת הודעה זו על מנת לקבל מעט עזרה בכל מה שנוגע לטיול.
1. האם לחכות עם הגשת הבקשה לויזה עד חודשיים לפני מועד הטיסה?
2. מה בנוגע לקניית כרטיס טיסה? אני יודעת שהמחירים זולים משמעותית במידה וקונים כרטיס מראש.. האם לקנות מעכשיו?.
3. אני מודעת לכך שחודשים יוני- יולי הם לא הכי אופטימליים מבחינת מזג האוויר באוסטרליה, ובכל זאת, איפה הייתם ממליצים לטייל, באילו אזורים (בהתחשב בזה שאני רוצה לנסוע לחודש- חודשיים)?
4.כמה יעלה לי טיול כזה, פחות או יותר (ללא עלות כרטיסי הטיסה)?
5. האם ישנם יעדים מסוימים שהייתם ממליצים לי לא לוותר עליהם במהלך הטיול?!?!
חשוב להדגיש שאני לא מגבילה את עצמי לסוג מסוים של טיול ואני פתוחה לכל הצעה שהיא...
תודה רבה לכולם

-
עזרתכם- טיול לאוסטרליהשלום. אני הייתי מתחיל את תהליך הויזה כשלושה עד ארבעה חודשים לפני הנסיעה וכך לאחר קבלת הויזה יהיה מספיק זמן לקנות כרטיס שלא ברגע האחרון. אל תקני כרטיס לפני קבלת הויזה כי זה סיכון ואת עלולה להפסיד כסף. אין דבר כזה "לא מזג אויר לאוסטרליה". המדינה ענקית ותמיד יש אזור מתאים לטייל. בחודשים שציינת זה זמן טוב לטייל בצפון הטרופי כמו קיירנס, דארווין, קאקאדו וגם במדבר (אולורו, קינגס קניון). כמובן שאין סוף למקומות ואני מציע לעבור על המפה ולהתרשם. לגבי עלויות, תלוי איך תטיילי, איך תתניידי, איפה תלוני, מה תאכלי וכמה אטרקציות תעשי... הצעה נוספת, אם יש לך כסף וזה מעניין אותך אז זה זמן מצויין לטייל באיי הפסיפיק המדהימים (כבר נסעת חצי עולם אז זו הזדמנות). למשל, בחודש יולי מגיעים לאיי טונגה לוויתני ההאמפבק שניתן לשנרקל איתם במים וזו חוויה מעניינת. ניתן גם לטייל בונואטו, פיג'י, סמואה ועוד...
-
עזרתכם- טיול לאוסטרליההיי,
ממש תודה על המענה!
אקח את ההצעות שלך לתשומת ליבי.
בכל זאת, האם יש סכום כללי מוסכם וידוע שצריך לטיול כזה?!?!
אין לי כוונה להתפשר ולעשות את הטיול הזול ביותר ומנגד גם לא את היקר ביותר. טיול ממוצע.
שוב, תודה
-
עזרתכם- טיול לאוסטרליהאני שואל שוב, איך את מתכננת לטייל? לשכור רכב או לנסוע באוטבוס? לישון באכסניות או בקמפינגים? לאכול בחוץ או לבשל לבד?
-
עזרתכם- טיול לאוסטרליהמאחר ואני מטיילת לבד אני ככל הנראה אסע בתחבורה ציבורית, אשן באכסניות ובעיקר אקנה אוכל בחוץ
-
עזרתכם- טיול לאוסטרליהאוכל בחוץ יהיה לא פעם יקר יותר. כדאי לקנות בסופרמרקטים ולהכין לבד במטבחי האכסניות - אפשר גם להכיר מטיילים נוספים ולהכין ארוחות משותפות.
-
עזרתכם- טיול לאוסטרליהלגבי תחבורה ציבורית, מציע להכנס לאתר של גרייהאונג ולראות מידע ומחירים על הפאסים השונים: http://www.greyhound.com.au/
לגבי לינה, קחי בחשבון בין 30 ל-35 דולר בממוצע ללילה ללינה בחדר משותף (יש גם זול יותר ויש יקר יותר - תלוי במקום ובעונה).
אם תעשי כרטיס אכסניות של YHA תהיה לך הנחה בלינה באכסניות של הרשת. ניתן גם לעשות את הכרטיס בארץ וזה יוצא טיפה זול יותר (בהנחה שיש אכסניה של אנ"א בקרבת מקום מגורייך).