טיול להודו / אוסטרליה
-
שלום , אני חיילת משחוררת בת 21 ומתכננת טיול להודו או אוסטרליה , אני מתכננת טיול של כמה חודשים רק שאני מתלבטת לאן כדאי לנסוע / איפה כדאי לנסוע מבחינת נופים. פחות מחפשת מסיבות יותר מעוניינת בטיול בטבע , צריכה ייעוץ שיגידו לי מאנשים שמבינים איפה כדאי לי לטייל וכמה זמן .. תודה

-
טיול להודו / אוסטרליהבאוסטרליה יש מרחבים מדהימים, בעלי חיים מיוחדים, חופים מהממים וגם נופים יפים. עם זאת, זה לא ישתווה לנופים הדרמטיים של ההימלאיה... אם את רוצה להתלבט מבחינת טיולי טבע וטרקים אז אולי תתלבטי בין ניו זילנד להודו. מציע לקרוא על 2 המקומות ולהלחליט מה מתאים לך יותר. הודו הרבה יותר מיוחדת ושונה מבחינה תרבותית מאשר אוסטרליה או ניו זילנד אבל היא לא מתאימה לכל אחד. טיול להודו יהיה זול משמעותית מאשר טיול באוסטרליה או ניו זילנד. אם תסעי לניו זילנד, טיול של 3 חודשים יהיה ממצא (זה גם זמן הויזה שתקבלי) אוסטרליה ענקית וניתן לטייל בה יותר במידה ותקבלי ויזה מתאימה. קשה להחליט בשבילך, תנסה לחקור את 2 המקומות ולראות למה את יותר מתחברת. בהצלחה וחג שמח!
-
טיול להודו / אוסטרליהטיול אחרי צבא, לדעתי עדיף המזרח או דרום אמריקה, וככה גם הרבה צעירים עושים.
זה הזמן לטיול הזה.
המזרח מול טיול לאוסטרליה וניו זילנד, אילו ניגודים, לא מבחינת הנוף והיופי של המקומות, אלא מבחינת ההווי של הטיול... כי זה סוג אחר של טיול, וסוג אחר של מטיילים שתיפגשי.
לאוסטרליה וניו זילנד תמיד תוכלי לנסוע, בשנים הבאות, אם יהיה לך זמן כמובן, כי אילו מדינות מערביות עם כל הנוחות שבדבר. טיול גדול בהודו, גם אם יהיה לך זמן בעתיד, לא בטוח שתרצי לנסוע? כי אין שם את כל הנוחות שבארץ מערבית.
זה צריך צריך להיות השיקול שלך.
כמובן הודו והמזרח יותר זולות, ותוכלי לטייל שם יותר זמן.
-
טיול להודו / אוסטרליהדעה בהחלט מעניינת אבל נחרצת מדי לטעמי. בתור אחד שטייל אחרי צבא באוסטרליה ובניו זילנד ורק אחרי כמה שנים במזרח אני יכול להגיד שזה בהחלט אפשרי ואין שום בעיה. יותר מזה, יש אנשים שהמזרח בכלל והודו בפרט כטיול ראשון לבד זה לא מתאים ואילו בניו זילנד או אוסטרליה הרבה יותר פשוט כי הנחיתה רכה יותר. באופן כללי אני מאמין שאם הודו מעניינת אותך אז אפשר לנסוע גם עוד כמה שנים ואין שום בעיה. אבל אם לעזוב את הצד הפילוסופי וללכת על הצד הפרקטי, אז בניו זילנד כדאי לטייל בין נובמבר לפברואר, ובהנחה שאחרי הטיול תרצי ללכת ללמוד אז חודשים אלו לא יהיו חופשיים עבורך. לעומת זאת יש מקומות במזרח וגם חלקים בהודו שבהחלט מתאים לנסוע בחופשת הקיץ מהלימודים שזה בין יולי לאוקטובר בדרך כלל.
ועם זאת, אני מסייג את כל מה שכתבתי ואומר שפשוט תסעי לאן שהכי מעניין אותך והכי מתאים לך עכשיו בלי לחשוב מה יהיה עוד כמה שנים...
בהצלחה!
-
טיול להודו / אוסטרליהגם אני בחושבים שההפרדה הזו מיותרת. אחרי צבא בכלל נסעתי ליבשת לגמרי אחרת מכל מה שהזכרתם עד כה - טיול קמפינג של חצי שנה בצפון אמריקה. ומה אומר, זה היה הרבה יותר מאתגר מהקייטנה המתוירת מדי שהולכת בלא מעט מקומות על שביל המטיילים הראשי של דרום אמריקה והמזרח.
עשיתי עד היום כמה וכמה מסעות תרמילאים. אפשר לנסוע לכל מקום בכל גיל, וההחלטה צריכה להיעשות על בסיס האופי שלך, תחומי העניין ומה מתאים לך כרגע. תמיד אפשר לנסוע למזרח או לדרום אמריקה בגיל מבוגר יותר, וגם היכרתי בני 60 שעדיין נוסעים למסעות בהודו מעת לעת.
לגבי שאלת השואלת - כדאי להתחיל לקרוא על המקומות והפרוצדורה של איך לטייל בהם, כי נדמה לי שההחלטה על ההתלבטות בין שתיהן היתה די שרירותית. לא הסברת מדוע זה או זה או השני ולא ניו זילנד למשל, או מערב קנדה, שגם הן מדינות טבע נהדרות. אולי אם תכירי יותר את היעדים תוכלי להבין טוב יותר מה מתאים או לא מתאים לך.