ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עוד ביזיון מבית אל-על

פורום אירופה
    17
    31
    5694
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • PiniFru
      PiniFru נערך לאחרונה על ידי

שלום רב חברים,

שימו לב לבושה הבאה:

רישום לנוסע המתמיד באתר אל-על בעברית הוא בעלות של 25$.

רישום לנוסע המתמיד באתר אל-על באנגלית הוא בחינם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

Frankly Pini, I don’t give a damn.

אתה רואה, טוב שיודעים אנגלית.

• שוקי3
          שוקי3 נערך לאחרונה על ידי

laugh זה באמת נראה מגוכך...

• FlyingOut
            FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

למען ההוגנות יש לציין שמי שנרשם למועדון בתשלום 25$ מקבל 30 נקודות מתנה. אני מעריך נקודה של אלעל לפי שווי שבין 0.5$ ל-1$ כתלות במספר משתנים, אז לכאורה נקודות המתנה יכולות להצדיק לבדן את עלות הרישום.

משזה נאמר,

אלעל מציעה הרשמה בחינם למועדון הנוסע המתמיד למגוון קהלים ובכלל זה לתושבי ארה״ב. יש בזה הגיון. ישראלים יכולים להשתמש כמעט בכל קוד קיים כדי להירשם בחינם למועדון – זה בסדר גמור.

• lbd
              lbd נערך לאחרונה על ידי

פליינג ידידי, כאשר תטוס עם אל על, תצלם תמונה של מטוס מבפנים. אני כבר 4 שנים לא ראיתי איך נראה מטוס אל על מבפנים.

9

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • yo533
                yo533 נערך לאחרונה על ידי

150 נקודות באל על = 50$

יש אתרים בחו”ל במיוחד אם אתה לוקח קרוז אז שאתה מציין שאתה מישראל המחיר קופץ. לא ראיתי אף אחד שמלין על זה.

כל אחד שיטוס היכן שטוב לו.

• דוקטור דו ליטל
                  דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

להערכתי הגורם הוא ה DNA של הישראלי שהופך אותו לפראייר

לא מצאתי אף מועדון של נוסע מתמיד שעולה כסף להרשם אליו, פעמים רבות אפילו מקבלים צ’ופארים שווי כסף על הרישום.

כמובן שלא בדקתי את כל המועדונים בעולם אבל מכל אלו רק אל על לוקחת כסף על הרישום למועדון.

למה? כי היא יכולה.

מאותן סיבות שהישראלי משלם הרבה יותר על המון מוצרים (תיירות ולא תיירות) לעומת מקבילו הארופא ובטח האמריקאי, כי הוא מסכים.

למה הישראלי מסכים? כנראה בגלל שלוקח את ההחלטות ממקום רגשי ולא לוגי.

אז האמריקאי או הארופי לא מוכן לתת כסף לאל על על הזכות להמנות על המועדון הנחשק שלה ולכן אל על לא תקח מהם כסף והישראלי מוכן לשלם 100 שקלים על הזכות – אז לא מה לא לקחת?

• papkin
                    papkin נערך לאחרונה על ידי

מי שטס עם אל עלך ראוי לשלם קנס

• eladw
                      eladw נערך לאחרונה על ידי

גם משחקים לפלייסטישן עולים יותר אם אתה משתמש ישראלי.

הבן שלי בן הארבע עשרה למד שעדיף להתחזות למשתמש תאילנדי ולשלם פחות על המשחקים און ליין.

• שקד
                        שקד נערך לאחרונה על ידי

אם כבר עולה כסף רק לישראלים לא יכלו לשים מחיר בשקלים?!

• נוסעת
                          נוסעת נערך לאחרונה על ידי

מה כל-כך נורא באל-על? אני טסה המון, ועם אל-על. נכון רק לאירופה, טיסות לא ארוכות. בעיקר נותן לי הרגשה של בטחון ובטיחות. אם ארצה מקום יותר מרווח אשלם עוד עבור מושב מועדף.

• יונית
                            יונית נערך לאחרונה על ידי

גם אני טסה באל על לפעמים (כאשר היעד,מחיר,שעות טיסה -מתאימים לי)

לא רואה אותה שונה מהותית בטיסות הקצרות (לאירופה) מחברות אחרות.

אבל---- יש לא מעט התנהגויות של החברה- כחברה מסחרית שמזלזלות באינטלגנציה של הלקוחות. “נוסע מתמיד “ (תשלום עבור הזכות )אחת הדוגמאות.

או-- הדוגמה שהייתה נפוצה מאד בתקופה האחרונה “חכירה רטובה” של מטוסים על צוותם כחלק מובנה מהטיסות הסדירות.

וכן הלאה.

• אהוד73
                              אהוד73 נערך לאחרונה על ידי

עבור מי שבכל זאת טס אל על..

באמצע המטוס יש 2 שורות מושבים של יציאת חירום עם מקום מוגדל לרגליים. אל על (וגם UP)לא גובה תשלום עבור השורה הראשונה (הקרובה יותר לחרטום) מאחר שבשורה זו לא ניתן להזיז את גב המושב לאחור. (לי אישית זה לא מפריע בכלל והרבה יותר חשוב לי הפרמטר של מרווח לרגליים)

אל על מאפשרת לבחור מקום ישיבה מרגע הכרטוס ולא רק בשעת הצ’ק אין, כך שבזמנים בהם אני מחליט לרכוש כרטיס טיסה באל על (בד”כ משיקולי מחיר) אני ישר משריין לי מקום בשורה הזו. רוב הפעמים (חודשיים לפני טיסה) המקום פנוי.

לתשומת לבכם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • נוסעת

גם אני לפעמים מזמינה את המושבים בשורה הזאת.

• Gadi_3612022
                                  Gadi_3612022 נערך לאחרונה על ידי

לידעתכם, האופציה הזאת החל מנובמבר כבר השתנתה ,יותר לא ניתן לבחור מקום מראש באל על ,אלא אם כן משלמים תוספת תשלום ,גם בטיסות רגילות ולא רק ב-אפ

• נוסעת

כשאני מזמינה טיסות באל-על בטלפון, גם מזמינה מקומות ישיבה, אני משלמת סכום נוסף עבור הטיפול.

אברר זאת.

• keves160
                                      keves160 נערך לאחרונה על ידי

זה בדיוק העניין, לשאלתך קודם. זו לא חברת לואו-קוסט (למעט UP), כך שלא ברור למה צריך לשלם תשלום נוסף על דבר כה בסיסי. ובכלל, המחירים של אל על פעמים רבות אינם תחרותיים מספיק, ואולי זו הסיבה שהחברה לא התלהבה מרעיון השמיים הפתוחים – מהרגע שנכנסו עוד חברות לתחום פתאום המחירים צנחו, ואפילו לא כשמדובר על חברות לואו-קוסט אלא גם חברות רגילות. כרגיל, על הכל משלמים ביוקר בישראל, והישראלים עוד אומרים תודה.

• רוני
                                        רוני נערך לאחרונה על ידי

בטיסות ליעדים  קרובים  המצב  עוד  סביר  ,מטוסים  מודרניים   צרי  גוף.  למרות  שבחלק  מהחברות  האירופאיות  כבר  יש  מסכים  אישיים גם  במטוסים  הקטנים.

אל  על  לבושתה  היא  אחת מהחברות הבודדות  שעדיין  טסה  במטוסי  הגרוטאה  767  ו747 . ב767  אין  מסך אישי , בטיסות  מעל  5 שעות  ברוב  המכריע  של  חברות התעופה  כבר  יש  נדמה  לי  שאפילו  באיבריה..

כשיש  כבר  מסך אישי  הוא  מדגם  מיושן (וסובל מתקלות  רבות) עם  הכבל  ברוב  החברות  יש  כבר  מסך  מגע  במטוסים  החדישים 787    או  איירבוס  350  המסך  מגע כבר  גדול יותר.

ועוד  לא  דברנו  על  השירות , האוכל  השבלוני , חבל!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                        • נוסעת

הם לוקחים דמי טיפול אם מזמינים בטלפון. אפשר להזמין באתר ללא דמי טיפול.

אני מעדיפה לעשות הכול מול פקיד.

• FlyingOut
                                            FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

קשה לבוא בטענות לאלעל כשהיא בוחרת ליישם מדיניות שנהוגה ע״י רוב המתחרות שלה ובפרט בשוק האירופי. אלעל בהחלט לא הראשונה לגבות תשלום עבור הזמנת מושבים בטיסות קצרות במחלקת התיירים. קבוצת לופטהנזה עושה את זה כבר שנים, לדוגמה. מושבים מועדפים הם כמובן בתוספת תשלום אבל זה משהו אחר. העמלה החדשה, 10$ למושב, חלה רק על טיסות לאירופה ולא על טיסות ליעדים רחוקים.

עמלה עבור הזמנה טלפונית היא ברורה מאליה. למעשה, אם זה היה תלוי בי העמלה הזאת כנראה הייתה גבוהה יותר – כי זה אינטרס ברור של חברות התעופה שכמה שיותר לקוחות יבצעו את ההזמנות שלהם (ויטפלו בהן אח״כ) באמצעות האתר ו/או האפליקציה. היא צריכה לתמרץ הזמנה ישירה והזמנה אינטרנטית. לא אשכח שלפני שלוש שנים הייתי בסיור במתקני אלעל בנתב״ג ודיבר איתנו מנהל שירות הלקוחות של החברה (שאחראי גם על מוקד ההזמנות) והוא סיפר שבזמן שכל חברות התעופה בעולם מצמצמות אגרסיבית את המוקדים שלהן – כי לקוחות אכן עוברים להזמנות מקוונת – אלעל נאלצת להמשיך ולהגדיל את המוקד שלה כי ישראלים אוהבים להזמין בטלפון. אין יתרונות להזמנה טלפונית, כן? סתם לכאורה נותן ללקוחות תחושת ביטחון מוגברת.

מבחינת מחיר אלעל משתדלת להיות תחרותית, כך אני מרגיש, אבל הבעיה הגדולה היא במוצר שהיא מציעה שהוא בדר״כ נחות מזה של המתחרות. דווקא ביעדי אירופה המצב הפוך ואלעל מציעה במקרים רבים את המוצר הטוב ביותר.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון