8 ימים בתאילנד- עזרה במסלול
-
הי!
יש לנו 8 ימים נטו בתאילנד.
נוחתים בבנקוק ומשם ישר לאיים.
איזה מסלול כדאי לעשות? בהנחה שאנחנו לא רוצים להיות בכלל בבנקוק ולא רוצים לוותר על קופיפי.אני אוסיף שיום אחרי שאנחנו נוחתים יש את הפול מון. ולכן חשבנו להיות גם בקופנגהן.
כמובן שכל המעברים יהיו בטיסות.
מה אתם ממליצים?
כדאי לטוס לקופנגן להיות באווירת הפול מון ומשם לקופיפי?
או שכדאי קופיפי ועוד איזה אי מדהים ברמה של שניהם בצד של קופיפי?
אם יש דבר כזה?
כמה זמן לקחת בחשבון מעבר מצד אחד לשני? בהנחה שכדאי קופנגהן
אשמח לעזרה,
-
8 ימים בתאילנד- עזרה במסלולהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
בתקופה של 8 ימים הייתי ממליץ להתמקד בצד אחד של האיים, הצד המערבי פוקט וקופיפי או הצד המזרחי קוסמוי וקופנגן.
כמו כן לא צויין תקופת ההגעה כדי להתחשב בסטטיסטיקת מזג האוויר בשנים קודמות, למרות שמזג האוויר בתאילנד משתנה ותלוי הרבה במזל.
חשוב לציין שברוב המלונות בחוף ההדרין נדרש מינימום לילות בתקופת מסיבת הפול מון.
-
8 ימים בתאילנד- עזרה במסלולמקופנגן להגיע לקופיפי יקח לך יום שלם גם בטיסות. מעבורת לקוסמוי.טיסה לפוקט.נסיעה למזח בפוקט.מעבורת לקופיפי. אני במקומך הייתי מחלק בין קופנגן וקוסמוי. או קופיפי ופוקט.
-
8 ימים בתאילנד- עזרה במסלוללא ציינת מתי אתם נוסעים - לחודש בשנה יש השפעה לאן כדאי ללכת - מצד שני נראה שהחלטתם בכל מקרה לעשות את 2 הצדדים של האיים: קופנגהן וקופיפי
אז אני לא כל כך מבינה מה אתה שואל.......
יש לך 8 ימים ואמרת שקופיפי זה חובה והפול מון בקופנגהן - אז זהו! סגרת את הטיול, 4 ימים בכל מקום.
למרות שלדעתי זו טעות גדולה:
* יש לך רק 8 ימים - זה כלום!!
* 2 מקומות זה המקסימום - 4 ימים בכל מקום.
* אישית הייתי הולכת רק על מקום אחד - הזמן שתבזבז בלעבור ממקום למקום לא שווה את זה כשיש לך כל כך מעט זמן
* בטח ובטח לא הייתי מדלגת בין 2 הצדדים
* ולא רק שאתה רוצה לדלג זה גם לא בין האיים המרכזיים של 2 הצדדים אלא האיים המשניים מה שאומר שההגעה לשם מתארכת מאוד: כדיי להגיע לקופיפי צריך לנחות בפוקט או קראבי ולקחת מעבורת לקופיפי.
כדיי להגיע לקופנגהן צריך לנחות בקוסמוי ולקחת מעבורת
כלומר: יהיה כבר ערב עד שתגיע לאי
לדעתי תבחר צד ותשאר שם 8 ימים: או קוסמוי וקופנגהן או פוקט/קראבי וקופיפי
-
8 ימים בתאילנד- עזרה במסלולצודקים לגמרי.
זה באמת מבזבז עוד יום ולצערנו אין לנו זמן...
אנחנו טסים בסוכות (סוף ספטמבר) יש עדיפות לאן כדאי לנסוע במזג אויר הזה??
הבעיה שמפוקט לא מתלהבים בכלל. יש מקום אחר שהוא עם חופים מהממים ואטרקטיבי?
-
8 ימים בתאילנד- עזרה במסלולהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
בחודש ספטמבר מומלץ יותר לשהות באיים בצד המזרחי קוסמוי/קופנגן וקו טאו בעקבות סטטיסטיקת מזג האוויר בשנים קודמות אשר מראה שצד זה נוח יותר מהאיים שבצד המערבי פוקט וקופיפי.
כמו כן באיים המזרחיים תוכלו לבקר באי קו טאו אשר מקבל ביקורות טובות מהמטיילים אשר ביקרו בו.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות