פילדלפיה וניו יורק ביולי 2017
-
הי.
מעוניין בטיפים, מלונות , וכ”ו לגבי טיול ל 8-9 ימים בסוף יולי 2017 לפילדלפיה וניו יורק.
מה לעשות בפילדלפיה , לאן ללכת וכ”ו .
האם כדאי להשכיר רכב לפילדלפיה מניו יורק וחזרה או לאו?
מעוניין קודם לנסוע לפילדלפיה ל3-4 ימים ואז לחזור לניו יורק.
אני נוחת במנהטן.
יש המלצות למלונות בניו יורק עכשוויים? הצגות עכשווים ומשחק כדורסל?
אני נוסע עם בתי בת 15.
( בפילדלפיה לא הייתי, בניו יורק הייתי)
תודה מראש.
שי
-
לעניין הנסיעה
אפשר לעשות טיול בפילדלפיה וניו יורק. במקרה כזה (ולהרכב שלכם) יהיה מאד נוח, פשוט וזול לנסוע ברכבת או באוטובוס ממרכז פילדלפיה למרכז ניו יורק. אל/מ תחנת הרכבת אפשר לעשות בתחבורה ציבורית או במונית. העלות 0 החל מ-20 דולר לאוטובוס ו-80 דולר לרכבת + מוניות על פי צורך
אם מדובר על לעשות מזה יום טיול אז אפשר לנסוע דרך כל מיני יעדים בדרך. למשל שופינג בקניון (אני חושב על הילדה
), אתרים היסטוריים, קצת טבע ועוד. ביום אחד לא תוכלו להספיק הרבה אבל תוכלו קצת. במקרה כזה עלות הנסיעה תהיה 150-200 דולר (כולל שכירות, דמי החזר, דלק, אגרות ועוד). שימו לב שיש לוגיסטיקה מסויימת בהגעה לתחנת ההשכרה ומתחנת ההחזרה למלון. שוב אפשר להעזר במוניות, או להוריד ציוד ולאסוף אותו ועוד. לא לכל מלון יש מקום חניה, ולעיתים זה בתשלום לא זניח. -
הי,
אפשר לנסוע לפילדלפיה באוטובוס בחברת Megabus. אנחנו נסענו והיה מעולה. ממליצה לבחור את המקומות הראשונים בקומה השניה.
השאלה למה דווקא פילדלפיה?
עיר חמודה והסטורית והשאלה אם תעניין את הבת 15?
אנחנו היינו שם יום אחד. בהמשך תמצא את השרשור עם סיפור הטיול שלנו ומה אפשר לעשות שם יום אחד.
פוריה
-
כמו הרבה ערים אחרות, פילדלפיה לא מככבת על מפת התייר הישראלי.
לטעמי קצת חבל. מהקצת שהתרשמתי לעיר יש הרבה להציע. נכון שמהרבה בחינות שתי השכנות שלה (ניו יורק מחד וושינגטון מאידך) מפורזמות וזוהרות יותר, אבל זה לא שפילדפיה לא מעניינת.
אבל בלי קשר, אם אקח את דברי פוריה עם השאלה על הנסיעה – אולי במקום לעשות טיול בין שתי ערים, לעשות טיול שכולל 3-4 ימים של נסיעות באיזור, כולל יום בפילדלפיה, אולי יום בוושינגטון, ואולי דברים אחרים באיזור, ואז כמה ימי ניו יורק?
-
לדעתי 3-4 ימים הם יותר מדי לפילדלפיה. עדיף להוסיף ימים לניו יורק (במידה וסגורים על פילדלפיה) ולהסתפק בביום-יומיים , ואם רוצים טיול עיר נוסף של 4 ימים, הייתי הולך דווקא על וושינגטון, שבה בכיף אפשר למלא 4 ימים בתוכן עשיר שכולל גם היסטוריה, גם מונומנטים, גם מוזיאונים רבים, ביקורים במוסדות שלטון (קפיטול, בית לבן) ומה לא....
-
הי.
תודב רבה.
הייתי איתה בוושינגטון , מוזיאונים , הבית הלבן.
לכן חשבתי על פילדלפיה שלא הייתי.
ניו יורק גם היינו , היא מעוננית שוב להגיע לשם.
מה דעתך?
תודה.
-
הי פוריה.
יש לך רעיון אחר באזור?
הי.
תודב רבה.
הייתי איתה בוושינגטון , מוזיאונים , הבית הלבן.
לכן חשבתי על פילדלפיה שלא הייתי.
ניו יורק גם היינו , היא מעוננית שוב להגיע לשם.
מה דעתך?
תודה.
-
הי,
היא צודקת שרוצה את ניו יורק שוב…
אולי טיול לניאגרה? אפשר בטיסה.
-
אני אוהבת את פילדלפיה, הייתי בה פעמיים ואשמח לחזור שוב,
אבל אלא אם כן היא מתעניינת בהיסטוריה האמריקאית,
לא חושבת שכ”כ יעניין אותה. אפשר תמיד לתת לה לקרוא קצת ולראות אם זה מדבר אליה. בכל מקרה, אפשר לעשות טיול יום מניו יורק (משהו כמו שעתיים נסיעה באוטובוס לכל כיוון) ולמצות את הדברים העיקריים, אין כ”כ במה למלא 3-4 ימים.
היא בעניין של פארקי שעשועים? אפשר אולי לשלב את אורלנדו, אבל נראה לי שיש לכם מעט זמן (לא הבנתי כמה ימים בניו יורק) וזה גם כמובן יכול לייקר.
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות