ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שבועיים בויקטוריה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    1649
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

הי!

מתכננים לטוס באמצע ינואר לשבועיים בויקטוריה ועשרה ימים בטזמניה.

האם המסלול הבא נשמע הגיוני בויקטוריה? (מטיילים עם 4 ילדים קטנים בקראוון)

מלבורן – גרייט אושן רואד – פארק גרייט אוטווי -גרמפיאנס – אזור נהר המורי – מלבורן

כמה זמן כדאי להקדיש לכל מקום? (חוץ ממלבורן)

האם זה הגיוני להיות בויקטוריה ולוותר על וילסון פרום ופיליפ איילנד? (בהנחה ויש מקומות שווים ביופיים אליהם)

איזה עוד מקומות יפים ומיוחדים יש בויקטוריה? בעיקר מחפשים מסלולי הליכה קצרים, טבע יפה, ספוטים יפים ומגניבים לחניות לילה וכו’.

תודה Smile

תמר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • thomas757
        thomas757 נערך לאחרונה על ידי

אני לא בטוח שיש מה למרוח את המסלול שכתבת על פני שבועיים. בנוסף, עלול להיות עמוס בגרייט אושן רואד אז ייתכן שתצטרכו להזמין מקום לינה מראש, אפילו בקמפינג. אפשר לקצר אותו לשבוע, לחזור למלבורן ולנסוע מזרחה לעוד שבוע.

כמה המלצות: בקייפ אוטוויי יש קמפינג בו על כל העצים יש קואלות וזו חוויה נחמדה. נראה לי ששמו bimbi holiday park.

לא הייתי מוותר על ווילסון פרום. הפארק מהממם ויש המון חיות. בפיליפ איילנד ניתן לראות פינגווינים. בעלי חיים באוסטרליה הם אטרקציה מרכזית, בעיקר עם ילדים. גם לייק אנטרנס מקום יפה.

• Eytanin
          Eytanin נערך לאחרונה על ידי

יש בויקטוריה עוד כמה מקומות מענינים במדה ואתם מטיילים 'באותו כוון' (אפילו שהוא מעגלי)

לאחר כביש האוקיאנוס הגדול, להמשיך לוורנמבול ולבקר ב'הופעה'   שמתקיימת בערבים  בFLAGSTAFF HILL

אחר כך אפשר לבקר בפארק הנחמד  TOWER HILL ומשם להמשיך  למקום נפל אחר, BRIDGEWATER. הליכה נהדרת ותצפית נפלאה.

משם אפשר להמשיך לגרמפיאנס.  מגרמפיאנס הייתי עובר בבלראט ומבקר במוזיאון הזהב ומשם למקום נפלא אחר, ‘הנגינג-רוק’.  לא הייתי נוסע עד נהר המארי, הייתי מבקר 'במקום' בעמק-יערה ובאזור היין שסביבו. (לא הזכרתם)

פיליפ בעיני הוא המוני מדי ומטוד צפוף והייתי מוותר עליו לעומת זאת על ווילסון לא הייתי מוותר ובדרך הייתי גם מבקר בעיירה הנטושה ‘וולההלה’ ולוקח את הילדים לטיול ברכבת שבמקום.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון