השכרת רכב בניו זילנד
-
מבקשת המלצות לחברה להשכרת רכב באוקלנד לתקופה של 45 יום בחודשים דצמבר-ינואר.
אודה לעזרתכם בהתלבטות האם להשכיר רכב מהארץ או באוקלנד?
-
ישנן החברות הבינלאומיות והמוכרות שניתן לראות את המחירים שלהן אפילו ברשת. אופציה נוספת וזולה יותר היא להשכיר מחברה מקומית אבל לרוב הרכבים ישנים יותר. אני לא יכול להמליץ כי לא התנסיתי בזה באופן אישי אבל עד שיענו לך אני זוכר שיש כמה המלצות במדור הטיפים שבאתר.
-
למעשה, בצד שמאל של המסך יש קישור להודעה ״חברות השכרת רכב בניו זילנד״ (תחת ״דיברנו על זה בפורום״)

אפשר למצוא באינטרנט גם מחירים של חברות מקומיות. בעיני אין ולו יתרון אחד לחכות להגיע לניו זילנד בשביל השכרה ארוכה בשיא העונה.
-
אישית ניגשתי ל europcar באוקלנד השכרתי רכב והחזרתי בוילנגטון, אז עלה לי 45$ ניוזילנדי (היה בערך 3 ש”ח) ליום ליונדאי גיטס, אבל מה שלא דאגתי זה המשך השכרה באי הדרומי כי אי אפשר לעבור עם רכב בין האיים ונפלתי על תקופת חגים שלא מצאתי אף רכב בכל סוכניות ההשכרה שהיו בירידה מהמעבורת באי הדרומי… רק חברה אחת היה לה רכב והסתבר שאלו רכבים ישנים… בסוף השכרתי ניסן סאני מודל 96 ב 25$ ליום… ודווקא היה אחלה רכב יותר גדול ונוח מהגיטס...
-
למה “אי אפשר לעבור עם רכב בין האיים”? אפשר, זה פשוט עולה כסף. -
בדקנו את האופציה בזמנו ונאמר לנו שאי אפשר וצריך להשכיר רכב אחר באי הצפוני…
-
אולי בחברה הזו ספציפית יש בעיה, אבל זה לגמרי אפשרי והמון אנשים משכירים רכב ונוסעים איתו לשני האיים. אין שום מניעה לעשות את זה, יש במעבורת אפשרות לקחת כלי רכב. זה פשוט עולה יותר כסף בגלל מחיר המעבורת לרכב, ולפעמים – תלוי בהצעה, בזמן הטיול, במחירי המעבורת וכו’ – יוצא יותר משתלם לפצל את ההשכרה.