ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קניית ציוד בניו זילנד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    5
    2839
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גיא_אילן
      גיא_אילן נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני נוחת בקרייסצ'ץ' באמצע פבואר ומתכנן טיול של חודש בשני האיים. אני לא מגיע מהארץ אלא ממקום עבודתי שבו אין לי אפשרות לקנות את הציוד הנדרש. ברצוני לשאול מה הם המכירים של ציוד טיולים בניו זילנד והאם ישנה אלטרנטיבה אחרת כמו השכרה למשל?

הציוד שכן יש לי זה - מוצ'ילה, נעלי הרים, אולר, ביגוד חם - לא טרמי. חשבתי גם על לשלוח חבילה מארץ ולאסוף אותה שם. אשמח לתשובות לגבי המחירים או הצעות חדשות אם למשהו יש... תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

שני הפריטים הכי חשובים הם ממילא נעלי טרקים ותרמיל טוב. אחריהם שק שינה, בהנחה שאתה עושה קמפינג או טרקים של יותר מיום (אם התשובה שלילית, אין צורך בשק”ש).

ביגוד אף אחד לא ישכיר לך. מי שוכר גופייה תרמית?… גם אפשר לטייל בלי ביגוד תרמי, הכל תלוי במזג האוויר ובעד כמה אתה רגיש לקור. זה לא ביגוד חובה.

מעולם לא שאלתי על השכרת שק”ש, אבל אלא אם אתה עושה רק טרק אחד או שניים, נראה לי שכבר עדיף לקנות.

מאחר ואתה לא בישראל ממילא, נראה לי שאת אופציית הלקנות בארץ ולשלוח אפשר לעזוב – המשלוח יעלה הרבה כסף כך שגם אם תמצא בארץ פריטים זולים יותר עם המשלוח המחיר כבר יעלה, ועם דואר ישראל לך תדע מתי זה יגיע… רוב הפריטים שתצטרך, אם בכלל (שוב, תלוי איך אתה מטייל), הם קטנים למדי ואפשר לרכוש אותם בארץ בה אתה נמצא כרגע או בניו זילנד.

מחירים עדכניים אפשר למצוא בחיפוש ברשת לפי בדיוק מה שאתה חושב לקנות.

• גיא_אילן
          גיא_אילן נערך לאחרונה על ידי

סליחה שכחתי לציין שאני הולך לעשות בעיקר טרקים בינהם גם של כמה ימים…

תודה על התגובה, לאיזה מחירים עליי לצפות בניו זילנד יותר יקר מהארץ?

וכמובן שלא התכוונתי להשכרת גופיה תרמית חח

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

מה זה משנה? גם אם המחיר זהה, ממילא אינך בארץ לחפש מבצעים טובים, ואם תזמין מישראל תצטרך משלוח לחו”ל שגם הוא עולה כסף.

בכל מקרה, ניו זילנד אינה מדינה זולה. יש דברים זולים יותר, יש יקרים יותר, ויש אותו הדבר. זה גם תלוי מה ואיפה קונים ומתי קונים, גם בארץ וגם שם.

• thomas757
              thomas757 נערך לאחרונה על ידי

באופן כללי זכור לי שהמחירים די דומים לארץ. ההפרש לשני הצדדים, אם יהיה, לא כזה גדול. אפשר להתרשם ממחירים באינטרנט. 2 רשתות גדולות הן macpac ו kathmandu.

בהצלחה!

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון