ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוסטרליה ניוזילד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    4446
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shaked_3518474
      Shaked_3518474 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

רקע קצר 😊

אני וחבר שלי טסים לאוסטרליה באפריל (יש ויזה 💪)ואנחנו לא כל כך בקטע של טרקים. התחלנו בתכנון של חודשיים אוסטרליה ואז הבנו שאם נעשה קונקשן בתאילנד כבר שווה לנו לעצור שם לחודש ואז להמשיך לאוסטרליה- חודשיים ואז לעשות חודש ניו זילנד

השאלה היא אם בחודש יולי יש מה לעשות בניו זילנד ? האם יולי זה חודש שלא מומלץ שם? האם מומלץ כבר להישאר באוסטרליה ולמצות אותה עוד ? 

כל טיפ יעזור לנו.

תודה תודה תודה🤗

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • thomas757
        thomas757 נערך לאחרונה על ידי

בחודש יולי בניו זילנד אפשר לעשות בעיקר סקי כי זה אמצע החורף ובשביל סקי הייתי נוסע למקום קרוב יותר…

במקרה שלכם עדיף להשאר באוסטרליה ולהרחיב את הטיול לחלק הצפוני הטרופי ולמדבר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

ניו זילנד “קרובה” לאוסטרליה כמו שלוד קרובה לברלין… אותו זמן טיסה פלוס מינוס, כלומר שזה לא ממש “על הדרך”. אם אתם מאוד רוצים לבקר בניו זילנד והיא חשובה לכם יותר מלבלות את הזמן הזה בארצות אחרות ומספיק כדי להוציא על כרטיסי טיסה ושכירת רכב (אין מה לטייל בה בתחבורה ציבורית כל כך, והערים בה משעממות רצח, כך שזה רק טיול טבע) ולטייל בטבע באופן מוגבל בגלל העונה (חורף) – לכו על זה.

אם לא, אז תוותרו. יש מספיק מה לעשות באוסטרליה, וגם מתאילנד אפשר להמשיך הלאה למדינות שכנות, ואפילו יבשתית, בעלות נמוכה יותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון