ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אורן מרום - מילאנו

פורום טיולי משפחות
    20
    29
    5863
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ronit11il
      ronit11il נערך לאחרונה על ידי

גם אנחנו (כמו ‘’פסגות מושלגות”-הודעה מה 6.3.) רוצים להזמין רכב משדה התעופה במילאנו לטיול של שבוע באזור טוסקנה.

ראיתי בתגובות המלצות על אורן מרום - בחור אמין שמבין , כיצד אפשר ליצור איתו קשר…?

שאלה נוספת, אודה על אינפורמציה בנוגע ל GPS האם יש צורך להזמין את המכשיר או שאפשר להסתפק ולסמוך על ה WAZE ושיוביל אותנו בדרך בטוחה.

ושאלה אחרונה, האם יש והיכן ניתן לרכוש כרטיס סים מקומי בשדה התעופה מלפנסה.

תודה מראש.

רונית.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • royzor1972
        royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

אורן מרום

www.toureply.com

www.maromtrips.com

[email protected]

בבקשה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • telo
          telo נערך לאחרונה על ידי

waze עובד מצוין בחול. גם google maps.

אני לא יכול להתחייב שיהיו דיווחים מפורטים ב waze על פקקים או על רכב שעומד בצורה מסוכנת כמו בארץ, אבל את הדרך הוא ימצא.

• ע ע
            ע ע נערך לאחרונה על ידי

מהנסיון שלנו משבוע שעבר וויז עבד מצויין בצפון איטליה. היה הרבה יותר טוב מה-GPS המובנה שהיה ברכב.

• ayeletback
              ayeletback נערך לאחרונה על ידי

מצטרפת להמלצות עם אורן.
              לי וייז עבד די גרוע בצפון איטליה אבל GOOGLE MAPS היה מעולה 

• עמיחי13
                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

מדריך: ניווט בחו"ל

• דוקטור דו ליטל
                  דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

הלקיחה והרכב היו בסדר גמור, ההחזרה לא

תהליך ההזמנה מול אורן היה בסדר גמור

קבלת הרכב בסוכנות היתה בסדר גמור, גם הרכב היה טוב.

את ההחזרה עשינו בתחנת הרכבת המרכזית של מילאנו.

לא הסכימו לקבל את הרכב בסוכנות הרכב בתחנה עצמה ובמגרש החניה הסמוך, שלחו אותנו לאיזה רחוב צדדי בקרבת מקום.

ברחוב הצדדי לא היה שלט שמציין את מיקום חברת ההשכרה, עשינו כמה סיבובים עד שאיתרנו את המקום.

מי שקיבל את הרכב לא היה מסוגל לתת לנו אישור החזרה מסודר, סתם נהג שנמצא בחניון.

אז חוץ מההחזרה היינו מרוצים.

• חיים47
                    חיים47 נערך לאחרונה על ידי

לא הבנתי איך תהליך ההחזרה קשור לאורן או לרנטלקארס.

• דוקטור דו ליטל

כמו שהחנות שקניתי ממנה אחראית על המטבח שהנגר התקין לך

אם קנית מטבח מחנות, הגיע נגר והתקין לך אותו, יש בעיה ואתה לא מרוצה לדעתך החנות לא קשורה לעניין? לך תחפש את הנגר? או אולי את ההוא שמכר את הידיות של הארונות שנשברו לנגר שהחנות שכרה?

אם התשובה שלך חיובית, אם נשברו לך הידיות של הארונות במטבח מבחינתך האחראי הוא יצרן הפלסטיק שסיפק את חומר הגלם להוא שהזריק את הפלסטיק ליציקת הידיות שמכר אותן ליבואן שמכר אותן לחנות שקנה ממנה הנגר שמוכר את המטבח וההתקנה לחנות שמכרה לי את המטבח שאכל לגדיא דזבין אבא בתרי זוזי חד גדיא חד גדיא אז אני מבין למה אתה לא רואה בסוכן שקנית ממנו את השכרת הרכב אחראי להשכרה. זכותך.

אני לא מוכן לחד גדיא הזה, אני רואה במי שנתתי לו את הכסף אחראי. זכותי.

לי יש יתרון, גם המחוקק חושב כמוני וקבע את החוק בהתאם.

• cat76
                        cat76 נערך לאחרונה על ידי

הדרקון,  האם חברת ההשכרה היתה במקרה מאג'ורה? היה לנו מקרה דומה בחופשת סוכות האחרונה, אבל אני ממש לא מבינה איך זה קשור לרנטלקרס או לסוכן השכרת הרכב. זה כן קשור לחברת ההשכרה ממנה לקחת את הרכב שאין להם שילוט מדויק כמו שכתבת, אבל כמו שכתבת, היתה לך בעיה בהחזרה כי היפנו אותך מחברת ההשכרה למגרש לא משולט, אז הבעיה היא עם חברת ההשכרה במילנו ולא הבנתי את הקשר לרנטלקרס, אורן מרום או לא משנה אם זה אופרן, אויס או הרץ. מה הם אמורים לעשות בקשר לזה ? אני לא מבינה את הדוגמא שלך עם הנגר אבל לא חושבת שזה משנה שאני לא מבינה. אנחנו היינו מרוצים מההשכרה עם מאג'ורה והרכב היה בסדר כמו שהובטח וחוץ מהקטע המוזר שהיה לנו בעת החזרת הרכב הכל היה בסדר גמור.

אצלנו הבעיה נפתרה ודווקא בזכות אורן מרום גם היה לנו שקט נפשי לאחר מכן כי פנינו אליו והוא סייע. האם פנית אליו או לרנטלקרס כאשר לא מצאת את השלט למגרש החניה? למרות שזה קורה המון פעמים כאשר מחזירים בתחנות רכבת באירופה, אני יודעת כי זה קרה לנו כבר כי לא תמיד יש מקום בתחנה ומפנים למגרש או לרחוב ליד אבל תמיד הסתדרנו ואני באמת לא מבינה מה הקשר לרנטלקרס ובשובר ההזמנה היה כתוב לנו כתובת מדויקת להחזרה ומשם, אני חושבת שאתה קצת מפריז באחריות שאתה מטיל כאן אבל זו כמובן זכותך המלאה. אנחנו לקחנו רכב בחופשת סוכות באיטליה, גם מאורן מרום ודרך רנטלקרס וחברת ההשכרה היתה מאג'ורה. לקחנו רכב לארבעה ימים ויתר הטיול היה ברכבות ואני חייבת לציין כי השירות של אורן היה מצוין לאורך כל הדרך ואצלנו לקחנו בשדה תעופה מלפנזה והחזרנו בתחנת רכבת מרכזית במילנו, כאשר היינו אמורים להחזיר את הרכב בשבע בערב ומשם לקחת רכבת לוונציה להמשך הטיול עוד באותו ערב. כל העצות שאורן נתן לנו לפני הנסיעה היו מצוינות ואיך להתנהל מול חברת ההשכרה אבל כשהגענו להחזיר את הרכב בערב, למרות שידעתי שיש למאג'ורה דלפק בתוך התחנה אז לפני שנכנסנו בכלל לתחנה, כשעוד היינו ברכב, ניגש בחור ושאל אם אנו עם רכב שכור ממאג'ורה ואמרנו שכן, ואז היפנה אותנו לרחוב צדדי, סימן עם הידיים ובאנגלית בסיסית אמר ששם להשאיר את הרכב כי זה חניון של מאג'ורה. עשינו כמו שהוא אמר ומצאנו את החניה, חניון ברחוב צדדי כמו שכתבת ובעלי ראה שלט קטן על הקיר ליד שהיה כתוב מאג'ורה אוויס או משהו כזה ובחור אחר שהיה בחניון אמר לנו להשאיר את הרכב וזהו ולא נתן לנו כלום למרות ששאלנו. עשינו כך ונכנסנו לתחנת רכבת כי היינו צריכים לקחת רכבת לוונציה ואז פתאום אני חושבת לעצמי שאולי בכלל עבדו עלינו ויגנבו את האוטו שני הבחורים האלה ונכנסתי ללחץ מהעניין. נדנדתי לבעלי והוא הציע שנתייעץ עם אורן ובאמת שלחתי לו וואטס אפ קצר בעניין והוא ישר הגיב לנו וביקש שנתקשר אליו מיידית. כשהתקשרנו, הוא שאל בדיוק מה קרה ולמי השארנו את הרכב ועוד כמה שאלות הבהרה ואמר לנו שבאיטליה מאג'ורה באמת נקנתה על ידי אוויס ולכן הגיוני שראינו שלט משותף בחניה אבל הוא התעקש והכריח אותנו ממש ללכת לדלפק מאג'ורה בתחנת רכבת ולהסביר להם שהחזרנו את הרכב למגרש ולשאול אותם אם הכל בסדר ולתת להם מספר הזמנה  שלנו ולוודא שאכן הרכב במגרש. הוא אמר לנו שחבל שלא נכנסנו קודם כל לדלפק בתחנה לדבר עם נציגים ולכן אנחנו חייבים לעשות זאת עוד לפני שלוקחים רכבת לוונציה כשהסניף פתוח. בעקבות השיחה עם אורן, הלכנו באמת לדלפק של מאג'ורה ועשינו כפי שאמר לנו והנציגה בדלפק אמרה שזה אכן בחור שלהם בחוץ והמגרש שלהם ושהכל בסדר גמור. אורן היה מאוד אכפתי ושלח לנו וואטס אפ אחרי שעה כדי לדעת מה קורה ועדכנו אותו שהכל בסדר והודינו לו כי בזכות התעקשותו לפעול נכון, הלכנו וביררנו ואני יודעת שאחרת, הייתי מוטרדת כל הנסיעה לוונציה אם הכל בסדר. זה אכן היה שטותי מצדנו לא להיכנס לדלפק ולקבל הכוונה מהם אלא הסתמכנו על איש זר מחוץ לתחנה         

האם יצרת קשר עם רנטלקרס או עם אורן כדי להתייעץ כשהיית שם ולעדכן? אני מבינה ממה שכתבת כי בשונה אלינו, כן נכנסת קודם לסוכנות חברת ההשכרה בתחנה (מי החברה לא ציינת) והם אלה ששלחו אותך לרחוב צדדי ושם התקשית למצוא את המגרש ולא נתנו לך אישור החזרה מסודר, שזה באמת לא בסדר ואתה צודק בהחלט, אבל זה עניין של חברת ההשכרה שם. דרקון, האם חזרת לדלפק של חברת ההשכרה בתחנת הרכבת כדי לטפל בזה או לבקש מהם אישור ? אם לא, ואם לא התקשרת לרנטלקרס או לאורן, אז אני באמת לא מצליחה להבין מה הקשר או האחריות שלהם למה שתיארת. מצטערת אבל אני חושבת שזה שנתת את כספך לרנטלקרס או לאופרן או לאוויס או להרץ ולא משנה למי, לא אומר שהם אחראים לזה שמישהו בחניון חברת השכרה מסוימת לא נתן לך אישור שהחזרת את הרכב וזה לא בסדר באמת שזה קרה אבל זה עניין מול חברת ההשכרה עצמה והיית צריך לחזור לתחנה ולהתלונן על כך ולומר להם שהשילוט שלהם לא טוב ולא ברור ולכן, אני מסוקרנת לדעת האם חזרת להתלונן אצלם או לוודא שהכל בסדר? זה קרה לבעלי עכשיו בנסיעת עבודה שלו במינכן, בשדה התעופה לפני שבוע וחצי. החזיר בלילה רכב לבאדג'ט לפני הטיסה לארץ והיתה להם תקלה במערכת המחשוב והיו בערך 20 או 30 מכוניות שחיכו להחזרה והבחור של באדג'ט באזור החזרת הרכבים אמר לכל הלקוחות כולל בעלי להשאיר את הרכבים עם המפתחות בפנים כי אחרת יצטרכו לחכות המון זמן עד שהתקלה תתוקן והוא יעבור רכב רכב וכך הם נאלצו לעשות. אז את מי להאשים כאן? בעלי קיטר מאוד על באדג'ט וחשב שזה לא בסדר אבל הוא לא חשב שזה קשור לרנטלקרס כי מה הם יכולים לעשות אם יש תקלת מחשוב מקומית של באדג'ט בשדה התעופה במינכן ? הוא צילם את הרכב מבפנים ומבחוץ ולקח את הטפסים שהיו איתו וזהו.  

קטיה

• dorongm
                          dorongm נערך לאחרונה על ידי

בכל מקרה אני מציע לקבל הצעה מאופרן (רצוי ישירות) שירות מעולה ומחיר ללא תחרות.

אין בעיה לנווט עם ה – Waze בטוסקנה.

• דוקטור דו ליטל

בואי ואנסה לקצר לך את העניין

מבחינתי כשאני קונה משהו ממישהו אותו מישהו אחראי מבחינתי על הכל מ-א’ ועד ת’.

לפני הזמנת הרכב היתה לי תקשורת די ארוכה עם אורן כדי להבטיח שאקבל רכב שמתאים לי במקום ובזמן שמתאימים לי והשירות שלו היה בסדר גמור.

אני שילמתי על לקיחת רכב משדה התעופה מלפנסה והחזרה שלו בתחנה המרכזית של מילאנו. השובר נראה לי בסדר גמור.

אני מצפה שהרכב יחכה לי בטרמינל שנקבע במלפנסה, ואכן הרכב שהזמנתי חיכה לי בתאריך בשעה ובמקום המיועדים. שירות בסדר גמור.

כשבאתי להחזיר את הרכב הסתבר לי שבמקום להחזיר אותו בתחנת ההרכבת כמו שנקבע בחוזה אני קיבלתי משרה חדשה, נהג של חברת ההשכרה. הייתי צריך להעביר להם את הרכב למגרש שלהם, לקחת את המטען שלי בחזרה לתחנת הרכבת, ולא יכולתי לקבל אישור שהרכב חזר בשלום לבסיסו. מבחינתי לחלוטין לא קביל ולא בסדר.

לא לקחתי על עצמי משרה נוספת של לדווח לאורן. מבחינתי התפקיד שלו היה לדעת שההחזרה לא תבוצע בתחנה ולאפשר לי להחליט אם מקובל עלי ואם לא טרם חתימת החוזה. אם מקובל עלי כמובן שהיה צריך להנפיק שובר מתאים. לא עבודה שלי ולא תפקיד שלי לדווח לאורן, זה התפקיד שלו לדווח לי.

את חושבת שלא מתפקידו של הסוכן שאיתו את עושה את העסקה לדעת איפה מחזירים את הרכב ולהבהיר את הנקודה לשוכר? לטעמי מוזר אבל כל אחד ודעתו. לדעתי הסוכן צריך לדעת בדיוק איפה.

אגב מבחינתי בשורה התחתונה למרות הנקודה הזו הטעונה שיפור אורן סוכן טוב ומומלץ ובהחלט יכול להיות שאני אשכור רכב דרכו, אבל פותחת השרשור (בכלל חזרה לכאן לקרוא תשובות) שאלה על אורן ועל השכרת רכב במילאנו ואני סיפרתי על הנסיון שלי.

• חיים47

קטיה

תודה על הפוסט הארוך והמפורט.

אי אפשר לכתוב יפה יותר מכפי שכתבת.

חסכת לי תשובה.

• חיים47

לפי ההסבר שלך, הסוכן (במקרה זה אורן)  היה אמור לחכות לך בתחנת ההשכרה בתחנת רכבת ולוודא אישית שהכל תקין.

בסוף החודש יש לי השכרת רכב באתונה דרך אורן, מחר אתקשר אליו ואדרוש ממנו שיגיע לאתונה לפני בכדי לבדוק את הרכב שאני אמור לקבל, שיוודא שהוא תקין, שלא תהיה איתו בעייה כלשהי  במהלך הטיול.

לפי ההסבר שלך הוא אחראי לכל, גם אם יהיה פנצר באחד הגלגלים , הוא יגיע להחליף גלגל.

• ronit11il
                                  ronit11il נערך לאחרונה על ידי

חברים וחברות

בסה”כ שאלתי שאלה ולאן הגענו….

נראה לי שמיצינו את הסוגייה.

תודה לכל המשיבים והיועצים עזרתם לי מאוד!

אף אחד לא התייחס לנושא רכישת כרטיס סים מקומי בשדה התעופה או הסביבה אשמח לתגובה בנושא זה.

שבת שלום וחג פורים שמח לכולנו!

• ozzz
                                    ozzz נערך לאחרונה על ידי

לגבי סים:

בקיץ האחרון קניתי בטרמינל 1 בקומה השנייה בחנות של  Forex  שזה סניף של החלפת מט"ח. הם מוכרים סים של וודפון  שהיה פעיל תוך רבע שעה ללא כל בעיות:

http://www.milanomalpensa-airport.com/en/services/banks-and- services

• gadiz
                                      gadiz נערך לאחרונה על ידי

היית צריכה לעשות מה שלואי סי.קיי עשהlaugh

Louis C.K. on Selfishness ב-youtube.

• ריקי 5
                                        ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

“כשבאתי להחזיר את הרכב הסתבר לי שבמקום להחזיר אותו בתחנת ההרכבת כמו שנקבע בחוזה אני קיבלתי משרה חדשה, נהג של חברת ההשכרה. הייתי צריך להעביר להם את הרכב למגרש שלהם, לקחת את המטען שלי בחזרה לתחנת הרכבת, ולא יכולתי לקבל אישור שהרכב חזר בשלום לבסיסו. מבחינתי לחלוטין לא קביל ולא בסדר.

לא לקחתי על עצמי משרה נוספת של לדווח לאורן. מבחינתי התפקיד שלו היה לדעת שההחזרה לא תבוצע בתחנה ולאפשר לי להחליט אם מקובל עלי ואם לא טרם חתימת החוזה. אם מקובל עלי כמובן שהיה צריך להנפיק שובר מתאים. לא עבודה שלי ולא תפקיד שלי לדווח לאורן, זה התפקיד שלו לדווח לי.

את חושבת שלא מתפקידו של הסוכן שאיתו את עושה את העסקה לדעת איפה מחזירים את הרכב ולהבהיר את הנקודה לשוכר? לטעמי מוזר אבל כל אחד ודעתו. לדעתי הסוכן צריך לדעת בדיוק איפה.”

אתה לא חושב שהגזמת?
                                        האם אתה מצפה שסוכן הנסיעות שמוכר לך טיסה ידע להגיד לך אם המטוס מתחבר לשרוול או שאתה צריך לרדת מהמטוס בגשם וללכת לאוטובוס?
                                        האם אתה מצפה שמי שמשווק לך חדר מלון יודע להגיד לך אם בארוחת הבוקר נותנים ביצים קשות או חביתות?
                                        האם אתה מצפה שמי שמשווק לך רכב שכור ידע להגיד לך איפה בדיוק בתחנת הרכבת או בשדה התעופה מחזירים את המכונית וכמה יש ללכת עד הגייט (הרבה, למשל בשדה התעופה בפרנקפורט)?

• ג'מוס
                                          ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

צודקת לגמרי ריקי. 

ממליץ בחום על אורן . 

מה שכן , אני מצפה שסוכן נסיעות/משווק רכבים  ידע להגיד לי שיש אופציה לשכור רכב בטרמינל 2 (אפילו אם היא יקרה יותר)  ולא ישלח אותי לטרמינל 1. מסתבר שלא כולם היו מודעים לכך ואני הייתי צריך להפנות את תשומת הלב של מי שביצע לי את העיסקה בשנה שעברה שהאופציה הזאת קיימת במלפנסה. 

• יערי
                                            יערי נערך לאחרונה על ידי

קצת מוזר לי... 

תוכל בבקשה לשים כאן צילום של שובר ההשכרה? 

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון