ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויוה אספניה (פעם 4) אולה פורטוגל (פעם 2) איך קרה?

פורום טיולי משפחות
    34
    285
    98413
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • לבון רחל  קולומבוסית
      לבון רחל קולומבוסית נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב שרון!!!

תמונות מאד יפות מחוף גדור שאיני מכירה. אני מכירה היטב את חוף אולגה

ובפעם הבאה אשים לב לחוף גדור היפה.

אבל ברור שהוא אינו יכול להשתוות לחופים המדהימים בדרום פורטוגל שהשאירו אותי פעורת פה.

אגב חוף בארץ שאהבתי הוא  חוף ערסוף.

וכשתרצי לבקר בפורטוגל אני כאן.

רחל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לבון רחל  קולומבוסית

צביקה יקירי – ערב טוב!!!

תודה רבה לך על הוספת המפה

ומצויין שהוספת את הכתבה שלך מהבלוג על הטיול היפיפה שלך לפורטוגל.

נילי  היקרה – ברוכה השבה!!!

לא היה לי מושג שכבר נחתת וכבר הגעת הלום.

מעריכה זאת מאד!!!

כשתחפצי לטייל בפורטוגל את יכולה להיות בטוחה שאעזור לך כי נצטרך ללבן את

רצונותיך, את הטיסות שתמצאי, את פרק הזמן שתרצי להקדיש,

ואת העובדה שבן זוגך אינו אוהב לנהוג הרבה, ופורטוגל במבנה שלה ארוכה.

אבל כל דבר בעיתו, ואני מחכה כבר להתענג משוויץ שהיתה לכם כה נהדרת.

טל היקרה – רק אסיים את החלק של פורטוגל ואכתוב כמה דברים על פורטוגל

עם ילדים רק תזכירי לי גם בני כמה הילדים שלך.

רחל

• לבון רחל  קולומבוסית

עוד כמה תמונות מפונטה דה פיאדאדה שמשם אנו נוסעים  מזרחה לכיוון -LAGOS

כדי לצפות בצוקים בחוף  PRAIA DONA ANA וצוקי  החוף PRAIA DO

CAMILO

למעשה תוך כדי הליכה לא הבחנתי בשמות של החופים אבל זה ממש לא שינה לי כי היופי של כל החופים האלה בפורטוגל מדהים, והייתי נשארת שם עוד כמה ימים כדי לבקר בכולם

Ponta da PiedadePonta da PiedadePonta da PiedadeDONA ANADONA ANAPonta da Piedade
          • לבון רחל  קולומבוסית

אפשר ללכת מעל  הצוקים, אפשר לרדת למטה לחופים כשבדרך כלל הירידה כרוכה בלא מעט מדרגות, ואפשר לשוט גם בסירות מסוגים שונים.

ואפשר גם וגם וגם. אני לא שבעתי מלראות את המגוון העצום של הצבעים והצורות

• לבון רחל  קולומבוסית

ALGARVE - דרום פורטוגל עם החופים הכי מדהימים!!!

המשכנו לנסוע מערבה לכיוון LAGOA ומשם  ירדנו לחוף BENAGIL שקרוב למערה המהממת עם חור בתקרתה שמאד רצינו לראות בין היתר בשייט שלא יצא לבסוף לפועל. קראתי מהבית על חברת טארוגה שמבצעת את השייט הזה . הגענו למקום בסביבות השעה 13.00 והשייט הבא יוצא ב-15.00 שוב לא התאים לנו. המשכנו לנסוע מערבה

וצפינו על חוף  של העיירה התיירותית   carvoeiro.- שהיתה פעם עיירת דייגים .הפעם בלי לרדת מדרגות הלכנו על החוף. ראינו את החוף היפיפה ואת הצוקים עם הנטיפים מקרוב. מצאנו מאד מהר חנייה ליד מסעדה ובתום הסיור בשמש החמה אבל עם משבי בריזה נעימה, התיישבנו במסעדה לארוחת צהריים על טהרת הדגים כמובן.

חוף carvoeiroהחוף בבנאגילחוף קורבאיירוהשלט לחברה שמבצעת שייט לבנאגילחוף carvoeiro
              • לבון רחל  קולומבוסית

פורטוגל עם ילדים אופציות בילוי

פורטוגל עם ילדים – לבקשת טל

המקום שנראה לי הכי כייפי ועם הרבה אטרקציות לילדים זה איזור אלגארב

האופציות הן רבות ומגוונות הכל תלוי בתקציב ובעומק הכיס.

1. נתחיל בילדים בגיל הרך – עבורם דלי עם חול ורחצה בחוף כלשהו מספיק טוב.
                2. ילדים גדולים יותר שייט למערות עם סוגי סירות שונות החל מסירת גומי, סירת פיראטים, סירת קאנו , קטמארן ועוד. גם שייט לצפייה בדולפינים. על כל אלה ניתן לקרוא כאן עם המחיר והזמן שהפעילות לוקחת.
                3. למתבגרים שייט עם ברביקיו  ושתייה לעת שקיעה כאן.
                4. גן חיות ב-LAGOS כאן.
                5. עולם הים עם בריכות , הופעות דולפינים ועוד ניתן לקבל פרטים כאן.
                6. פארק עם פיסול בחול ליד ישוב בשם PERA  – הפארק משתרע על 1500 מ”ר. הולכים בין הפסלים ויש איזור לשתייה וסנקבאר. דרומית לכביש EN125.
                7. בליסבון עצמה לקחת את הילדים הגדולים יותר לאנדרטה למגלי הארצות, לעלות עם המעלית, יש שם  עולם הים – OCENARIUM מהגדולים באירופה  .עוד עם ילדים בליסבון כאן.
                8. בסינטרה לילדים גדולים יותר 3 ארמונות יפים שניים מהם מעניינים מאד כמו ארמון פאנה לדוגמא.
                9. בצפון יותר שייט על הדואורו סוג בסירות שונות ומגוונות. לינה ביקב וסיור ביקב.
                10. פארק פנדה ג’רש צפונה לדואורו לילדים מתבגרים קניונינג, סנפלינג, אומגות, שייט קייאקים ,הליכה בשמורת טבע יפהועוד . כדאי לקרוא בכתבה של צביקה גוארון לעיל. כדאי לקרוא גם את הכתבה ב- GO TRAVEL
                11. עוד רעיונות לבילוי עם ילדים בפורטוגל כאן.
                • טל מלינה
                  טל מלינה נערך לאחרונה על ידי

וואו רחל את אלופה   תודה רבה!

עכשיו אני מסודרת כבר לטיול המשפחתי הבא שלנו (הילדים שלי כבר בוגרים למדי – 16.5 , 10 )

שוב תודה no

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • המטייל המתמיד
                    המטייל המתמיד נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב רחל !

לפני כשנתיים גם אנחנו טיילנו בפורטוגל ובעזרתך חזרנו שוב לאותם מקומות

מרשימים ויחודיים לפורטוגל .

התאורים הצבעוניים והקישורים המצורפים לכל אורך הטיול מוסיפים לכתבה

צבע מיוחד.

המלונות  שנבחרו ,מיוחדים ועושים רושם נהדר והתמונות יפייפיות !

בקיצור להדפיס את החומר ולצאת לדרך.

המסעדה שהזכרת ב AVEIRO- גם אנחנו אכלנו במקום ואכן היה יוצא מן הכלל.

תודה רבה על ההשקעה העצומה והשיתוף !

• לבון רחל  קולומבוסית

טל – אני שמחה שהטיול שלך כבר מאורגן.blush

המטייל המתמיד היקר – איזה יופי שהצלחת להגיע לקרוא את האשכול הארוך הזה כמיטב המסורת אצלי.  וכמה כיף לשמוע שגם אתה אהבת את המסעדה שאכלנו בה באביירו. אם בטיול מאורגן לקחו אתכם לשם, אז הפנו אותנו טוב. אשמח שתמשיך להיות כאן איתי בסיפורים הנוספים.

************************************************************ ******************

ספרד

לאחר שסיימנו עם הביקור בצוקים המדהימים של איזור אלגארב בפורטוגל, עלינו על האוטוסטרדה ופנינו מזרחה בכיוון כללי סביליה שבספרד אבל  פנינו בכלל ל-עיירה

בסגנון המערב הפרוע שנקראת EL ROCIO. למה בחרנו מקום זה כמקום הלינה בערב זה?  כי רציתי לבקר בשמורת טבע ענקית שמאופיינת בהרבה מאד ציפורים, מעט בעלי חיים. עליה ארחיב בהמשך. הסיור המאורגן לשמורה זו יוצא בשעה 8.00 בבוקר וכדי להיות הכי קרוב לשמורה, בחרתי ללון כאן.

התחלתי לקרוא על העיירה ולמדתי שזו עיירה בסגנון המערב הפרוע שבה אין כבישים אלא רק דרכי עפר, אנשים מסתובבים בה רכובים על סוסים. הם מגיעים לברים  עם הסוס ולעיתים אפילו לא יורדים מהסוס כי יש דלפק מוגבה שהרוכב יכול לשתות כשהוא עדיין רכוב.

זה מצא חן בעייני , אבל היות והתבטל לנו השייט ברי כבר בשעה 1430 לערך התחלנו לנסוע מפרטוגל לעבר ספרד, ורפי כל הזמן חשב שהפסיד משהו בפורטוגל. לא הפסיק לבקר אותי על התכנון, חשב שאולי כדאי לבקר ב-FARO שחלפנו על פניה, ואני הרי כבר בבית בדקתי את כל העיירות שבדרך ולא מצאתי משהו שכדאי לבקר. בקיצור כמו פולניה מבית טוב – הוא קיטר. מה שהוא לא זכר (והאמת שגם אני לא ) שברגע שעוברים חזרה לספרד, אנו מפסידים שעה. לכן השעה כבר 16.00.

עם כל העצירות לקפה בדרך אנו מגיעים קרוב לאל רוסיו בסביבות השעה 18.00. בקרחת יער מימיני אני מבחינה באנשים, בצבעוניות רבה, ובתכונה ערה.

שואגת לרפי : אתה חייב לעצור מהר ולפנות ימינה לתוך היער.

ובתוך היער התקהלות של הרבה מאד נשים וגברים. הנשים לבושות בלבוש ספרדי עם שמלות בשלל צבעים, עוטות צעיף ארוך ובשיער פרח.  גם הילדים היו לבושים מסורתי. הגברים – חלקם רכובים על סוסים, עם מגינים מעור – ממש לבוש כמו במערבונים של בוננזה מהטלויזיה למי שעוד זוכר או הטוב הרע והמכוער מהקולנוע.

הרוכבים מגיעים עם דגל אותו שמים קרוב לעץ נושאים דברים בספרדית , הנשים והגברים מצטלמים עם הדגל. אני מצלמת את כולם והם מתמסרים למצלמה ברצון. היו כאלה שהגיעו בכרכרות כפי שתראו בתמונות למטה.

גבר אחד מבוגר יותר ניגש אלנו והתחיל לדבר גרמנית, אני הבנתי רק חלק מדבריו. הוא היה כל כך לבבי שגם צילמתי אותו עם הגברות באמצע.

אשה אחת שהתחלתי לנסות לשוחח איתה, אבל דיברה רק ספרדית

רצתה שנתכבד מהקפה והעוגות הרבות שהיו שם. אני התביישתי אבל היא התעקשה, וסידרה לנו צלחת עם כל הטוב שהיה מונח עבורם. בנוסף 2 כוסות קפה. עבורנו זה היה הצלה כי כבר היינו רעבים וזה סידר אותנו לכמה שעות.

הדגל הקדוש מובא אחר כבוד
                      • לבון רחל  קולומבוסית

גם גברים וגם נשים רכבו שם על הסוסים. הנשים מאופרות ועונדות את כל האקססויס האפשריים. האוירה מאד שמחה.

אני טרם צאתי מהארץ ידעתי על קיום חג לכבוד הבתולה שמתקיים באל רוסיו יומיים אחרי שאנו מגיעים לכאן. מצד אחד הצאכזבתי שלא נראה את האירוע ומצד שני שמחתי כי בעיירה כזו קטנה כמו אל רוסיו למליון אנשים שצפויים להגיע לא יהיה מקום להזיז סיכה. לא כל שכן לראות את העיירה.

• לבון רחל  קולומבוסית

התברר לי למחרת היום בעת הסיור, מפיו של המדריך בשמורה כי החג הזה נחוג 7 ימים. ואני הגענו לשם ביום ה-2 לחג.

במשך 3 ימים מגיעים מכל הערים והעיירות מסביב, מסביליה, קאדיז, ברצלונה,HUELVA ואפילו מהאיים הקנריים. הם מגיעים לאל רוסיו וגם לעיירה סמוכה בשם ALMONTE. כל עיירה שולחת משלחת של צליינים.

בתחילת המאה ה-13 נאבקו הנוצרים במוסלמים על ההשפעה על אדמת ספרד באיזור שבין קאדיס לחואלבה.

באותה התקופה שגשגה המיסטיקה הנוצרית

, .

התרבו  התופעות של הכרזה על קדושים ועל אתרים מקודשים, קביעת ימי זיכרון ואיתם גם העלייה לרגל. הדבר איפיין גם את המוסלמים וגם את הנוצרים. הדתות,  קידשו אתרי מפתח כדי לקיים נוכחות נוצרית או מוסלמית .

וכך נולדו מסוף המאה ה־13 אתרים נוצריים מקודשים, שקודם לכן לא היו קיימים כלל. וכך זכו אלמונטה ובשלב מסויים גם אל רוסיו להחשב כמקומות קדושים. כל ישוב מתהדר בסיפור על מציאתו של פסל של הבתולה מריה בתוך גזע עץ. במקומו של הפסל הוקמה כנסיה

גם התאריך לחגיגות אילו אינו מקרי שכן : זוהי עונת הפסטיבלים, שבה מתחלף האבל של "השבוע הקדוש" (semana santa) בחגיגה עממית. בכל רחבי ספרד נערכים ירידים צבעוניים, עליות לרגל וחגיגות למיניהן. דוגמא של מקומות נוספים שעולים לרגל זה לורד בצרפת, סנטיגו דה קומפוסטלה בצפון ספרד.

שורשי החגיגות האלה,  מקורם בפולחנים פגאניים עתיקים, אשר התייחסו לתופעות טבע או למחזור העבודה החקלאית במשך השנה. האביב =התעוררות  לאחר תרדמת החורף.

.
                          במאות ה־14 וה־15 נוסף נדבך נוסף. אל האיזור הגיעו צוענים מהמזרח התיכון, ועימם הפולקלור והמיסטיקה שלהם. הצוענים זיהו את הבתולה של הטל

(DIEW) עם שתי דמויות נשיות אחרות המקודשות להם - דמותה הפגאנית של LUNA -  אלת הירח, ודמותה של שרה השחורה  - המשרתת של מריה ופטרוניתם של הצוענים משהתנצרו - ואימצו גם הם את העלייה לרגל .

• sazmh
                            sazmh נערך לאחרונה על ידי

רחל היקרה והמיוחדת,רק היום התפנית לקרוא על הטיול לספרד ופורטוגל .אשרינו שאת מזכה אותנו בכתיבה יסודית ומורכבת על מסעותיך….עשית לי חשק לבקר ולטייל ….תודה לך מקרב לבno 

שוש

• טובהמ
                              טובהמ נערך לאחרונה על ידי

יקירתי 
                              כבר אמרתי לך שקיבלתי כחלת (הצבע האהוב עלי) 
                              ועכשיו אני מוסיפה, שאני כחולה מקנאה מאריחי ה Azulejos האלו, שמופיעים לא מעט בסיפור הפורטוגלי שלכם 
                              וכל המרבה הרי זה משובח 
                              טובה 

• טובהמ
                                טובהמ נערך לאחרונה על ידי

יקירתי surprise
                                התפעלתי מהצוקים ,מהצבעים של השמיים והמים (יש לך תמונות לג’ורנל טיולים), ממלון המלכים לנישואים  לעוד הרבה שנים טובות 
                                ומעוד הרבה סיפורים צבעונים, הסטוריים ואחרים שהלכתי שבי אחריהם ועקבתי אחריך לאורך קילומטרים רבים broken heartbroken heart
                                אבל עיירה עם רוכבים וכרכרות סוסים (הרגת אותי מצחוק עם בוננזה devil)ושוב פסטיבלים וחגים, זה כבר לא צרופי מקרים.
                                תמשיכי לבלות את החיים ולשתף בטיולים, כי כולם פה מאוד נהנים 

טובה 

• אורנה1
                                  אורנה1 נערך לאחרונה על ידי

רחל יקרה מאוד,

איך כמעט ופספסתי את האשכול המרהיב הזה?? מילא, בוודאי הייתי קוראת אותו בגרסת הבלוג. 

את ממש אלופה!! אין סיכוי שהביצוע עולה על התכנונים שלך!! 

הצילומים מרהיבים, הנופים של הטבע מדהימים, הנופים האנושיים כל כך מלבבים!

ויופי שהיתה לך חוויה מתקנת לכרטיסי טיסה זולים.

אורנה

• Zvika guaron
                                    Zvika guaron נערך לאחרונה על ידי

בדרך לספרד
                                    • nilih
                                      nilih נערך לאחרונה על ידי

רחל היקרה,

וואו!

איך את מצליחה להגיע לפסטיבלים האלו?

זוכרת היטב את החגיגה שהייתה לך בוולנסיה בטיול הספרדי הקודם שלך.

לא יודעת האם זה קשור, אבל זוכרת תמונות של עודד דומות מפסטיבל של צוענים בחוף הצרפתי בתקופה של השנה הדומה לתקופת הטיול שלך .

האשכול שלך מרתק!!!

וכמה נהנתי מתמונות סלעי פורטוגל!!!

נילי

• לבון רחל  קולומבוסית

ערב טוב חברות וחברים יקרים!!!!

שושי- ברוכה הבאה לאשכול עם סיפור הטיול האחרון. שימחת אותי מאד ועוד יותר אשמח אם תעשי שימוש בטיול הבא שלך או במועד שיתאים לך. כי עבור זה אני עמלה להעלות את תיאור הטיול שאנשים יקבלו רעיונות.

טובה’לה – אני מקווה ש”הכחלת” שקיבלת פתירה וטיול אחד או יותר לפורטוגל ירפאו אותה לגמרי.blush חן חן לך על הברכה ליום נישואינו . מאחלת גם לכם ארמון כזה.

אורנה’לה – לא הייתי נותנת לזה לקרות שלא תצטרפי לכיף שבתיאור בפורום שאינו דומה לכתיבה בבלוג. הייתי מזמינה אותך. תודה על הפירגון שבעטיו עלה לי מפלס האגו ואני כבר מסמיקה. אני נשבעת לך שהביצוע עלה על התכנון כי בתכנון הבנתי שהחגיגות באל רוסיו יתקיימו לאחר המועד שנבקר בה. ובמציאות הבנתי שממש לא החמתי כי הן נמשכות 7 ימים.

צביקה – האחד והיחיד – כל הכבוד לך על המאמץ כל יום מחדש לסבול את התיאורים שלי הארוכים ולעקוב אחרי.  תבורך!!!

נילי – כנראה שהפסטיבלים נמשכים אלי כמו אל מגנט אחרת אי אפשר להסביר איך אני מגיעה אליהם שנה אחר שנה.. בוודאי שזוכרת את האשכול של עודד עם החגיגות בצרפת. מה שלא זכרתי שזו בדיוק אותה העונה. זה מסביר את העובדה שזו תקופת ההתעוררות באביב. תודה לך!!! עבורך נילי עוד תמונת צוקים.

סרטון על הטקסים והחגיגות על הדרך שעושים הצליינים מעבר למה שאנו צפינו.

מגיעים גם במרכבות התופים שניגנו איתם ביערהצוק עבור נילי
                                        • לבון רחל  קולומבוסית

איך נראית EL ROCIO?

עם רוכבים על סוסים, חלקם ישובים בכרכרות, ישנן גם מכוניות, כיכר גדולה במרכזה. הכל דרכי עפר. בתים בני קומה אחת, מעט גם בני 2 קומות. ישנם ברים שבחזיתם ישנם מקומות השמורים לסוסים ואסור למכוניות לחנות שם. הכיתוב המופיע “RESERVADO CABALLOS”. (שמור לסוסים).

לכל ישוב יש את הברית שלו. הקימו באל רוסיו בית של הברית ויש שם של המקום שממנו באים. יש כבר באל רוסיו 90 בריתות כאלה. הבתים נושאים את השם של הברית. צילמתי כמה כאלה. פעמונים נישאים על גג הבית. לכל בית אורווה משלה, ובית תפילה. בבתים האלה משכנים את חברי הברית ונותנים להם מקום לינה ואוכל. אנשי הברית באים עם מזרונים.

ליד האגם הקימו עיר אוהלים כי בתי המלון ובתי הבריתות אינם מספיקים כדי לשכן את הצליינים הרבים הבאים לחגוג את חג הבתולה. מעריכים שבאים לכאן 1,000,000 אנשים. בכל מהדורות החדשות בטלויזיה פתחו עם ידיעות לגבי אל רוסיו והחגיגות כאן.

עוד על ההכנות לחג והבריתות כאן.

באתר הרשמי של האירוע פירסמו מה יהיה בכל יום – בספרדית כמובן.

במהלך החג מתקיימים תחרויות סוסים, הרבה שירה וריקודים. מכמה בתים בקעה שירה. הרבה בתים היו פתוחים שמענו את השירה היפה בוקעת בליווי גיטרה.

ישנן במקום מספר חנויות שמשכירים או מוכרים את הביגוד וכל האביזרים לתקופת הימים. ההשכרה של שמלה – בדקתי עבורכן הנשים עולה 99 יורו ליום !!!!

לאגם בסביבות מרץ אפריל באים פלמנגו אבל בסוף מאי שהיינו כאן כבר לא היו כאן אלא עמוק בשמורה.

איך מוצאים את המלון?

כשהגענו לישוב גם הוייז וגם ה-GPS לא הכירו את שם הרחוב של המלון שלנו.

נכנסתי למלון הראשון שהוא ממש בפאתי הישוב, וגברת מאד נחמדה , הדפיסה לי מהמחשב את מפת הישוב, וסימנה לי פחות או יותר היכן זה אמור להיות. אך כשהגענו לשם איבדנו את הצפון. פנינו לעוברים ושבים, שאלנו את שם המלון או את הרחוב – NADA!!! או גורנישט למי שלא הבין. הגענו לגברת עם רכב שלמזלנו דיברה אנגלית, שאמרה לנו שזה צריך להיות רחוב מקביל. נסענו וכשהגענו לבית מס. 1 ענה לנו גבר, שנכון זה הרחוב אבל הוא גר בבית הזה ואין לו מלון. החלטנו לנסוע לאורך כל הרחוב, ואכן בסופו היה למזלנו  בית המלון.

חיפושים של שעה תמימה!!!

• לבון רחל  קולומבוסית

שם המלון: PALACIO DONANA – אל תתחילו לפנטז על ארמון!!!

אתם נמצאים באל רוסיו ולא  בליסבון!!!. מדובר בבית פרטי ספרדי טהור עם 2 קומות.

פאטיו  עם בריכה פצפוצנת לנוי במרכזו, עציצים רבים מעטרים את הקירות. בכניסה למקום גרם מדרגות לולייני מוביל לקומה השניה, ופוחלצים של חיות שכנראה בעל המקום תפס ופיחלץ. ריהוט ספרדי אופייני כבד ויפה. בעל הארמון, שראה כי אני מגלה התעניינות בבית, האיר לנו את החדרים שאראה.  תקשרתי איתו בספרדית “השוטפת” שבפי, להסביר לו שאני רוצה לשלם כעת, ומבקשת שיארגן לנו לשעה 7.30 חבילה של ארוחת הבוקר שאותה ניקח לדרך . הללויה – הוא הבין!!!

כשהייתי ליד החדר עליתי בגרם מדרגות שבסוף הפרוזדור לצפות בשקיעה מרהיבה, ומה ראיתי למטה, בעל סוס שמאמן את סוסו לרכיבה תוך הרמת רגליו הקדמיות ובמעגל. מסכן הסוס!!!

היות וראינו את הבעייתיות במציאת מקום הלינה, החלטנו שכעת למרות השעה המאוחרת, כבר קרוב ל-20.30 אנו נלך לחפש את המלון שלידו המפגש בבוקר לסיור שהוזמן מראש. הולכים והולכים, ואת המלון בחשיכה לא רואים. בשלב מסויים, בהגיענו קרוב לאגם, מצאתי ספסל והמתנתי לרפי שהיה נחוש למצוא את המלון ויהי מה. איזו טעות לשבת ליד אגם בלילה!!!  כל היתושים שבאגם החליטו

שאני טעימה.blush ואת המלון רפי לא מצא. בצר לנו חזרנו למלון לא לפני שעצרנו בשעה 22.00 לאכול סלט באחת המסעדות. יש גבול לכמה שהעוגות ימנעו מבטננו לקרקר.

כשעברנו ליד הכנסיה הגדולה ראינו רוכבים עושים חזרות ומצלמים אותם , כנראה עבור האירוע למחרת.

הכנסייה הראשית במרכז  EL ROCIOהפאטיו של המלוןהרוכבים על רקע האגםהשקיעה מהקומה השניה במלוןמאמן את הסוס לרכב במעגל תוך הנפת רגליו הקדמיות
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 11 / 15
                                            • פוסט ראשון