הטיול שלנו לצפון מזרח ארה"ב
-
הטיול המתוכנן והמרגש התחיל קצת ברגל שמאל....
הקטנה אמרה שהטיסה לא תעבור בשלום.... נבואה המגשימה את עצמה?
עלינו למטוס. מיושן ורעוע. ללא מערכת אישית. אפילו עם מאפרות.... מטוס ענתיקה...
יושבים ומחכים אבל הדלתות לא נסגרות. אחרי כמעט שעה אמרו שיש תקלה במנוע עזר ומתקנים. לקח כמעט שעתיים של ישיבה במטוס לא ממוזג וצפוף. ואז כשכבר זזנו עמדנו המון זמן וחיכינו. בסוף נאמר שחציעו את השעה 2 ואין אישור המראה. חוזרים לשדה. נמריא רק ב5.
קיבלנו תלושים לארוחה (פריים היה טעים. או שזו העצבנות) ניסינו לישון קצת על הרצפה (אין בנתבג מקום לישון... כל הכסאות עם ידיות(
אחרי 5 עלינו למטוס שוב כשכבר עלינו למטוס שוב עמדנו ועמדנו
המראה בסוף רק אחרי רבע ל6.... עצבים.בירור הוליד שאם בכל העולם אחרי 2.5 שעות של אחור יש פיצוי – בארץ אין. רק אחרי 8. דואגים לאל על שלא תפשוט את הרגל?! אנשים פיספסו קונקשנים, נתקעו עוד יממה בבוסטון וכו.
מסקנה – לא אל על (כמה התלבטתי.... איזו טעות) ואם אל על – לא לבוסטון!!!! זה קו לא מספיק ריווחי והם לא דואגים לו – המטוסים כנראה תמיד מיושנים ולכן התקלות רבות אפילו יותר מקוים אחרים
2.7
נחתנו מאוחר כצפוי מהמראה מאוחרת. מונית למלון. 30$ שהינו ב lenox hotelמיקם מעולה, המלון נראה נהדר. די מהר קיבלנו חדר בקומה ה10 מרווח ונעים.
חדרים נוחים ונעימים והצוות אדיב ביותר. רציתי לצ'פר את עצמנו עם מלון טוב בהתחלת הטיול – להמנע מג'ט לג... הצליח לנו! המלון עלה 1000$ ל-3 לילות. לא זול – אבל בוסטון בכל זאת...
יצאנו לסיבוב באיזור המלון ונסיעה ראשונה בT לgovernment , קצת שוטטות באיזור וקצת בFREDOM TRAIL ואז לארוחת צהריים בקווינסי מרקט.
שוטטנו בו בכיך ובחרנו באיטלקי עשינו עוד סיבוב קצר במסלול החירות והגענו לt mobile כדי להחליף את הסים שלא עבד, עבודה ישראלית... קנינו סים ב-50$ ששירת אותנו נאמנה בכל הטיול, קליטה טובה ונתונים _10G, נעשה שימוש אולי ב-5).
משם לצ'יינה טאון לא מרשימה ביותר ובחזרה למלון. סיבוב בניוברי בכיף שלנו וארוחת ערב כמו סטודנטים בפיצה טרנדית שווה בו
לישון. הצלחנו לסחוב יפה ולדאוג שלא יהיה ג'ט לג
3.7
קמנו ויצאנו לחפש מקום לארוחת בוקר. רק שהשעות שלנו ושל הבוסטונים לא תואמות. תוך כדי החיפוש הגענו לקומון וסיירנו בו.
משם הגענו למקום חביב ולא זול ואכלנו שם ארוחת בוקר יקרה בטירוף אך טעימה. Parlamont. די מוצלח. המשכנו בסיור העצמאי שלנו לכיוון הצ'ארלס.
הסתובבנו כמו שאנחנו אוהבות בעיר לא מוכרת ונעימה כל כך. מלא גנים ופסלים ונהר. מדהים. ראינו את מיקום המסיבה ליום המחרת ליום העצמאות שלהם וחזרנו למקום של סיור הברווז. מקום יש רק למחרת אבל קנינו את הכרטיס גם ל skywalk ועלינו לשם. חבל שלא אמרו שזה נותן רק כניסה אחת. אחרים היו עם כרטיס שאפשר להם לחזור בערב... לא נורא. זורמות. צהריים אכלנו בצ'יזפקטורי שבתחתית הפרובידנס. יאממי.
חזרנו למלון ולקחנו T להרוורד סקוור לפגוש את חבריםוותיקים שגרים בבוסטון ולהסתובב. ישבנו בבית קפה של סטודנטים קרמה קפה. מעולה. שופינג בגאפ עם הנחות של 4 ביולי אחר כך נכנסנו להרוורד לסיבובב. איזה יופי. הרבה אוריינטציה יש עכשיו וראינו את הסיורים. מרגש.
חזרנו למלון מאוחר כי ויקטוריה סיקרט עם הנחות ה4 ביולי קראה לנערה שלי וh&m לקטנה. הינו עיפות ומרוצות.
4.7
ארוחת בוקר במלון. טעים אך יקר ומשם לסיור הברווז. הזמנו ל8 אבל הגענו לפני 7 וחצי ויצאנו עם הסיור הראשון של 7 וחצי.
משעשע. רואים הרבה מהעיר. המדריך עדין ישן... אולי בשעה יותר הגיונית היה מוצלח יותר? אבל הסיור שגם ברכב וגם בסירה בהחלט עשה את שלו ונהננו.
אחרי הסיור יצאנו לכיוון מוזיאון מסיבת התה. אפילו מיותר יותר אם כי הבנות נהנו. מתאים לקטנים יותר.
קבענו ב1 להפגש בקצה הקו האדום עם החברים ונסענו קודם אליהם הביתה ואז לברביקיו יום העצמאות אצל ההורים של החבר של הבת שלהם. היה נ ה ד ר!
כמובן שהיה הרבה אוכל, ואלכוהול ושתיה, אבל גם אורגנו הרבה משחקים – שיחקנו קריקט ושיחקנו כדור נוצה ו”זרוק את השק” ואיזה משחק שדומה לשרייד ועוד. למרות שהקטנות ביותר שם היו הבנות שלי (12, 14.5) וכל היתר מבוגרים היה משעשע ונחמד. הזמן עבר בנעימים שאפילו לא התבאסתי מ”ביזבוז הזמן של הטיול” שקצת חששתי ממנו.חזרנו מאוחר למלון. אחרי המקלחת התחילו הזיקוקים. קומה 10 בלנוקס היתה מושלמת. ראינו הכל בנוחות עד שנמאס והלכנו לישון. בלי דוחק וצפיפות. איזו תצוגה מדהימה זו היתה. חבל שנגמרה הבטריה באמצע הצילומים
מחר עוזבים את בוסטון כמה חבל. עיר מדהימה!
בטוחה שיכולנו להיות בה יותר. אבל הטבע קורא לי.

-
אז פרטים טכניים על בוסטוןהמלון – Lenix hotel שממוקם רחוב וחצי מהNewburry, דקה וחצי הליכה מתחנה של ה-T היה נהדר.
כמו שכתבתי עלה לנו 1000$ ל-3 לילות ובעיני היה שווה את זה +++
התניידנו אך ורק בתחבורה ציבורית, הרבה מאוד ברגל. את הרכב לקחתי רק ביציאה מבוסטון. לא אוהבת לנהוג בערים, חניה וטירטור.
ה-T שזו הרכבת התחתית של בוסטון מעולה ונוחה
ארוחות בוקר בבוסטון לא יצאו לנו כל כך טוב – היה יקר וללא ירקות (כי לא מצאנו סופר לקנות ירקות) שזה משהו שקריטי בעיננו. אבל רק תחילת הטיול, החלקנו.
חובה לאכול בצ’יזפאקטורי. האוכל היה נהדר בהחלט והעוגות בסוף שחלקנו היו מתוקות אך מהנות.
סיור הברווז חביב ושווה לכל גיל. הבנות שלי לא רצו לנהוג בו במיים (כנראה תמיד נותנים לילדים לעשות את זה) חבל.
מוזיאון מסיבת התה – רק לילדים קטנים, די מיותר
הSKY WALK היה ממש יפה בעיני. תצפית מקסימה על העיר
בוסטון עיר מדהימה ויפה. אהבתי

-
ברוכה השבה
למרות ההתחלה הצולעת נראה שהצלחתם להתאושש מהר וליהנות ממה שיש לבוסטון להציע.
התמונות נהדרות. מחכה להמשך -
סיילם וההרים הלבנים5.7
קמתי בבוקר לפני הבנות. לא בא לי ארוחה גדולה שוב אז קפצתי ל 7-11 שראיתי ליד ה T וקניתי שם סנדביצים ומיץ תפוזים. כשחזרתי הבנוץ כבר היו ערות ואפילו אחרי מקלחת. אכלנו ויצאנו מהמלון. הלכתי על הדרך העצלנית ולקחנו מונית לשדה התעופה. הרכב שאספנו היה עם GPS והיה שידרוג בזכות העובדה שחוזר ב DC שכן זה רכב מפנסילבניה. קיבלנו ג'יפ. רכב מאוד גברי אבל בסך הכל נוח ונעים. הבנות היו מאוכזבות אבל נראה לי שהשדרוג טוב. נקווה שהוצאות הדלק לא יאמירו מידייוצאים לכיוון סיילם. העיירה חביבה ונעימה עם המון צבעי הגאווה. כולל מעבר חציה צבוע בצבעי הגאווה. אנחנו שמות לב לזה בכל רחבי ניו אינגלנד. מה היו אומרים הפוריטנים?
חיפשנו את המוזיאון שהומלץ בלמטייל witch dungeon museum שאכן סיפק את הסחורה. המחזה של קטע משפט והסברים מעניינים וממצים על התקופה. בעיקר הופתעתי מזה שהמשפטים היו רק פחות משנה. היתי בטוחה שיותר. אמנם הראשונה היתה בכלא 15 חודשים כי לקח זמן עד ששילמה את חובה על התא (כן הם שילמו על האוכל והלינה בכלא...)
משם אחרי גלידה בינונית יצאנו לדרך
אחרי כשעה הגענו ליעד הראשון של הקניינית שלי טארגט בניו המפשיר. השתוללות רבתי ויותר מ300 דולאר אחר כך המשכנו בדרך לנורת' קונאווי
הגענו למלון קצת מיושן אבל מקסים ומומלץ ביותר בעיננו ושמו green granite inn כבר די מאוחר והיתי כבר תשושה הלכנו לארוחת ערב טובה וגדולה מידי במסעדה מקסיקאנית חביבה ומשם לבריכה של המלון. הבנות היו בחיצונית אבל כבר היה קר מידי ועברו לפנימית שם חגגו המון בעוד אני עשיתי כביסה. זול בטירוף כאן. 1.25 לכביסה ועוד 1.5 לייבוש. נגלה שככה זה במזרח, בניגוד למערב שהיו מחירים גבוהיים – כאן מחיר די רגיל זה דולאר ואולי קצת יותר לכל מכונה
6.7
ארוחת בוקר במלון. ירקות עדין חסרים לנו אבל טעים. מקושקשת. האש בראון בייגל ועוד. המלון בהחלט טוב.
בגלל שאמרו שיש חשש לסופה היום נצא ל112 כדי לא לפספס אם...
בזכות זה שידענו שצריך לקנות אישור חניה נכנסנו לריינג'ר בכניסה לכביש אבל בסך הכל בכל חניה אפשר היה בשירות עצמי, אז אין מה לדאוג. מה שכן כדאי לקנות ולתלות כי יש אזהרה ומי שיתפס ללא אישור החניה יקבל קנסות – והטיו ריינג'רים ברוב המקומות שעצרנו בהם.
הכביש מדהים גם בירוק ובלי שלכת. עצירה ראשונה ב lower falls אחר כך טיול ב falls pond היו הרבה חרקים מעופפים וגם התחלנו להיעקץ מחרקים ירוקים מוזרים. אחר כך סבדיי פולס המדהים. והמשכנו עם כמה עצירות נוף עד הlost river
1300 מדרגות (לטענתם) אבל יפהפה.
ארוחת צהריים בלינקולן בסאבווי ויצאנו לסיבוב נסיעה דרך ה3 לsqwam lake
מדהים. אין מילים. הדרך עמוסה במיים באגמים ובירוק. אם כי בשלב מסויים הבנות ישנו באוטו והיתי לבד עם כל היופי הזה....
חזרנו לנורת קונווי די מאוחר מהסיבוב הזה וישר לשופינג. נייק אמריקן איגל ועוד. חגיגה
ארוחת ערב באפלבי ולמלון
יום גדוש ויפה
7.7
עוד ארוחת בוקר שווה בעיינו רק הפעם עם עגבניות ומלפפונים.
יצאנו ל302 תצפית על הר וושינגטון וגם על הריזולט. לא הבנו איפה שותים שם קפה אז וויתרנו. הגענו לפלום. אין מילים. נהננו מאוד מהדרך והמיים. אפילו ראינו deer. ובסוף בשאטל שחסך לנו את העליה האחרונה כי הברכיים כבר כאבו לגדולה. יפהפה. משם עלינו ברכבל להרcanon לצערנו הראות לא היתה משהו. אז המשכנו לשוגר היל ל polly pancake prlor. טעים אבל יותר מידי מתוק (מצטערת להיות משביתת שמחות, אנחנו לא התלהבנו כמו ההתלהבות הסוחפת שיש מהם). הסוכר מייפל וממרח מייפל היו באמת מיוחדים. לא קנינו.
חזרנו דרך 302 בחזרה. ודרך הגשר המקורה בג'קסונוויל.
בריכה וקניות. צריך לארוז. מחר יוצאים לדרך.

-
פרטים טכניים סיילם וההרים הלבניםהמסלול להרים הלבנים כולל העצירה בטארגט. חשוב. מאוד חשוב אצלנו

הלינה היתה בINN חביב עם בריכה פנימית וחיצונית, צמוד לאאוטלט, קרוב לכמה מסעדות ומחוץ לעיר עצמה, מאוד אהבנו אותו. עלה לנו 150$ ללילה אחרי מיסים. 3 לילות. מאוד אהבנו. כלל ארוחת בוקר אמריקאית סבירה לחלוטין. יש איפה לקנות ירקות! (וולמרט סיפק עגבניות שרי מעולות!)
לא לוותר על הפלום! מהמם! אומרת גם אחרי עוד כמה גורג’ים מפורסמים יותר.
המסעדה המקסיקנית שצמודה למלון היתה מעולה! לקחת פחות מנות מאנשים כי המנות עצומות! הלימונדה היתה מעולה וגם המרגריטה

ראינו בעיר עצמה, בעצם קצת אחרי PASTA PARLON א משהו כזה שתכננו לדגום ולא יצא, נראה שווה.

-
הי זה מהמם !!! איזה יופי של סיפור ותמונות
אנחנו בהרים הלבנים בשלכת
ולוקחת ממך טיפים…
מחכה להמשך !
פוריה
-
אין לך מושג כמה אני מקנאה. יהיה שם מדהים בשלכת…. כל הזמן הסתובבנו וניסינו לדמיים את הצבעיים שיהיו – בעיקר באדנירודאק שאמשיך את תיאוריו עוד מעט….
אבל גם בירוק היה שם ממש יפה.
גם הסדר חשוב שיהיה כזה – כי הפלום אחרי אנסבלה קאסאם או ווטקינס גלן לא יהיה כל כך מרשים… חשוב לעשות בסדר נכון

-
טוב להסכמת לעצתי לספר

תמונות מהממות -
כמה שאני שמחה לקרוא על Green Granite Inn
הזמנו אותו לאוקטובר -3 לילות (עם הילדים העדפנו לא לפצל לינות) . אנחנו 4 מבוגרים ו-2 ילדים וצריכים 2 חדרים.מלונות אחרים שהתאימו באיזור היו הרבה יותר יקרים אבל עדיין התלבטתי אם עשינו טוב . עכשו אני רגועה.
תודה, מחכה להמשך -
אדינרודק ופארק darien8.7
בבוקר התארגנות אחרונה בהרים הלבנים. עצוב אבל צריך להמשיך
יצאנו לדרך. לא נשארו דברים שהשארנו אז יצאנו לכיוון מונפלייה. היו עוד כמה שיכולנו לעשות אבל הגשם שהתחיל לרדת ביאס אותנו. לא התעקשתי. עד כה היה לנו מזל נהדר עם מזג האויר
מונפלייה התגלתה כמקום די משעמם. בתים יפים אבל לא מלהיב מספיק. אז די מהר סיימנו את הסיבוב והמשכנו בדרכנו.
התחנה הבאה בן & ג'רי. הסיור קצר 4 דולאר למי שמעל 12. סביר. הסיור בג'לי בלי שעשינו בשנה שעברה בפיירפילדס לוקח אותו בעיניים עצומות. עד מועד הסיור שלנו היתה המתנה שבה קיווינו לאכול אבל היתה רק גלידה לאכול שם – שום דבר אחר... ולא רצינו להזיז את המכונית... מבאס. אז אכלנו גלידה. כשאין ברירה אז אין. הבדיחות בסיור שחוקות והגלידה בסוף היא מה שהם מחליטים. יצא לנו milk and cookies יכול להיות גרוע יותר. יצאנו בהרגשה פושרת אם כי אנחנו בגדול אוהבות סיורים במפעלים.
משם לסטואה.
כבר ירד גשם שממש קילקל. לא אהבנו את סטואה. אנחנו לא נשות גשם וזה בהחלט הורס לנו את מצב הרוח – וגם מנע מלעשות דברים שתכננו עליהם...
עלינו להר ברכב. בדרך היתה יפה אך מפחידה משהו בגשם השוטף. לא עלינו ברכבל ולא מצאנו את קיר הטיפוס – וממילא בטח אי אפשר היה לטפס...
חזרנו למלון.
המלון היה בסדר גמור. בעיקר הhot tub הענק. שהינו ב mouutineer inn על ה108. הדשא הענק סיפק את הילדה לצרכי כדורעף.למרות שהיה כבר רטוב וחלק והגדולה לא רצתה לצאת מהטלויזיה בטלפון שלה
בסוף הצלחתי להוציא אותן. יצאנו לראות את המרכז. עלוב למדי. לפחות ראינו את פסטיבל הבלונים הפורחים שהיה באותו יום. לעלות על בלון לא רצו. וגם לחזור להר כי נגמר הגשם לא התחשק לאף אחת....
מצאנו מיני מארט עם מפעילה מתוקה ו tv dinner והספיק לבנות. חזרנו למלון. אכלו ושיחקנו בלובי משחקים.
שיהיה
המלון היה די הצלחה – גם הג'קוזי הענק והענג, גם הבריכה (יש גם סאונה אבל לא לילדים) אבל זו היתה נקודת האור העיקרית עבורינו בסטואה...
9.7
בבוקר אחרי ארוחת בוקר ועוד שלום לחברה שלנו מל במיני מארט יצאנו. היתה אי הסכמה גורפת בין הGPS וגוגל מאפס והתלבטנו מה עדיף. שאלנו את מפעילת המיני מארט והיא דוקא היתה בעד הGPS. הלכנו על זה.. הוא לקח אותנו דוקא דרך הנוטש. נסענו בשמחה. הדרך היתה מקסימה, הנוטש יפהפה (אתמול הגענו עד אליו ולא יותר)
את אגם שמפליין עברנו צפונית בהרבה מברלינגטון חלק במעין גשר וחלק במעבורת. הדרך נראה לי היתה יפה מזו שהיתה מתוכננת. הקטנה חגגה במעבורת.
משם לאנסבלה קאזם. המקום הזה מהמם. אסור לפספס! אמנם לא הלכנו על דברים אתגריים אלא רק על המסלול של ההליכה הרגלית אבל נהננו בטירוף. פגשנו משפחה ישראלית שראינו כבר במונפלייה והיה כיף לפטפט. הלכנו עד תחנת האוטובוס השניה וחזרנו באוטובוס. להרפתקנית יש המון מה לעשות שם! רפטינג, הליכה על גשרים מעל הנהר (אצרף תמונות שתראו) מקום שווה!.
משם יצאנו לדרך ללייק פלאסיד. בדרך עצרנו גם בHIGH FALLS GORGE . וגם אכלנו שם צהריים
לייק פלאסיד קיבלה אותנו ביופיה הסתובבנו בעיר. ביזבזנו ועשינו שייט בסירת פדלים על הלייק.
המקום הזה כל כך יפה ונעים
לנו בNORTH WOODS צופים על MIRROR LAKE. אמנם ללא ארוחת בוקר אבל מרווח ונוח
מחר נעבור לראות את סאראנק כי לא בא לי לנהוג עוד היום...
10.7
ארוחת בוקר אכלנו במסעדה הצמודה למלון ויצאנו לדרך. ראינו את סראנאק וflower lake והמשכנו לכיוון הwild centre המקום הזה must המוזאון אם אפשר לקרוא לו כך מזמין לגעת. להתנסות. להבין. היה שם מרכז יצירה עם צבעי מיים והיה ארגז חול קינטי שאתה יוצר בו הרים וים ונותן לך קווי גובה וכדור ארץ. הכל מעניין ומרתק ומוחשי כל כך.
אחר כך הלכנו ל wild walk שגם היה מרשים ונעים. בילינו שם יותר מ3 שעות!!!
ויצאנו לכיוון הכבישים 30 28ו 28N
איזה נופים. ירוק ומיים ויפה. אם אין את הזמן לסיבוב גם ה30 וה28 יפים. היתי שמחה לו היה קצר בחצי שעה אבל גם כך. היה יפה. הבנןת היו ערות רק חלק מהדרך. אני נהנתי. בשלכת יהיה פה מהמם לחלוטין.
עצרנו בחלק מהמקומות לנשום אגמים.
הגענו ל old forge וחיפשנו מקום לאכול. מצאנו את ה front door שהיה נהדר. הלכנו לחוף והבנות שיחקנו כדורעף עד שנסגר החוף. הצטערנו שלא הגענו מוקדם יותר.
הסתובבנו בעיירונת הקטנה הזו. חביב וקטן. חניה לללילה לא יותר.
ואני יושבת לי עם הנוף לאגם וכותבת. מה רע. החיים יפים ונעימים.11.7
קמנו לבוקר גשום באולד פורג'. ארוחת בוקר בפרונט דור שהיתה בינונית מינוס בניגוד לארוחת הערב ולדרך. בהתחלה עוד דרך ה28 היפה ואחר כך סתם. עוד ועוד מיילים עד סירקוס והdestiny USA .
וואו. הקניון הזה הוא סוף הדרך! בילינו שם יותר מ4 שעות. גם שופינג וגם בפארק החבלים והיו עוד דברים שלא הגענו אליהם. לא לפספס!!!!
אחר כך עוד 110 מיילים להגיע לBatvia כאן נלון אחרי טארגט עסיסי נוסף. מחר פארק המיים והשעשועים
מזג האויר השתפר. נקווה שגם מחר יהיה כזה.
ערב רגןע במלוןאחרי יום השופינג אתמול היום ומחר נועדו לdarien theme park.
ארוחת בוקר סבירה מינוס ובגשם מטורף יצאנו לכיוון. 20 דקות נסיעה שלקחו חצי שעה בגלל הגשם המפחיד והמבאס.
עדין הגענו מוקדם ללודג' הבנות נהנו בבריכה המחוממת עד שהגיע הזמן בגשם סוחף ללכת לפארק. קניתי מטריה.... אחרי כרבע שעה נגמר הגשם והשמיים התבהרו. לבנות הגשם לא הפריע. מרגע שנכנסנו בשערי הפארק הן רצו בין מתקנים – גם של הלונה פארק וגם של פארק המיים. הן משתוללות. לא היה צורך בשום VIP שכן לא היו כל כך הרבה אנשים. בשלב מסויים נהיה יותר הומה, אבל שום דבר שקרוב למה שחווינו במקומות אחרים. הפארק כל כך גדול שאין בעיהאני ישבתי על שולחנו עם גג וקראתי ספר.
העיקר שלא התקלקל לקטנה הפארק .
יום ראשון של הפארק הסתיים והוכתר כמוצלח ביותר. המתקן האחרון שעשו היה קצת יותר מידי אקסטרים והן גמרו עם כאבי צואר וסחרחורת שלקח לה זמן לעבור.....
הטריק של לישון במלון קרוב ולהיות יום מלא בפארק ואז לישון במלון של הפארק כמו שהכרנו ממקומות אחרים הוא מוצלח ביותר. נותן יומיים מלאים בפארק במחיר הלינה שהיא נוחה וטובה.
הפארק שהוא גם פארק מיים מלא מכל טוב וגם לונה פארק מלא הוא שילוב מנצח.
לא לפספס למי שיש ילדים בכל גיל.
לקחנו שתיה יקרה בטירוף. 30$ אבל זה עם מילוי חופשי לכל עונת 2017 של שתיה או ברד כמה שרוצים. משתלם בעיקר אם נמצאים יומיים בפארק. אין הגבלה על כמה שותים מזה או כמה ממלאים. טיפ הפעם הראשונה מגעילה בגלל טעם הפלסטיק. זרקנו ושטפנו ומאז היה טעים כמה שפפסי יכול להיות טעים. אבל יש גם דר פפר אז כולם מרוצים.
הברד די מוזר אבל מתרגלים.
השמש בתוך העננים רימתה אותנו ושתי הבנות שרופות.... נקווה שקרם ההצלה יעבוד ועד מחר כבר יהיה סביר....
שתיהן נפלו שדודות לפני 9 ואני בשקט שלי ליד הבריכה. כמעט סיימתי ספר שלם היום כשהן השתוללו. מושלם לכולם.
לילה טוב ניו יורקהזיקוקים בלילה וכן ההופעה נשמעו טוב מידי במלון מה שלא איפשר לי ללכת לישון לפני 11 וחצי.... שיקול. ואפילו אי אפשר היה לראות את הזיקוקים מהקומה התחתונה.

-
עוד תמונות מאנסבל קסאם
קשה לבחור תמונות. פשוט מדהים שם. התמונות לא מעבירות חצי.
ניסיתי להביא גם כמה של המסלול ההרתפקני

-
תמשיכו לטוס אל-על ותבואו בתלונות רק לעצמכם.
-
קצת פרטים טכניים אדינרודק ופארק darienוהמסלול האחרון – עד לפארק השעשועים / מיים: עד לפארק המיים
לינות –
בסטואה כאמור לנו ב The Mountaineer Inn at Stowe עלה 140$ ללילה. המלון היה בהחלט חביב
בלייק פלסיד גרנו בNORTHWOODS. היה נחמד, לא יותר 150$
בOLD FORGE גרנו בCLARK BEACH MOTEL המלון היה ממש לא, המיקום היה חביב. לא משנה כמה עלה לא ממליצה….
אחר כך ישנו בבטביה, שנבחרה רק בגלל מיקומה קרוב לפארק ב-100$ בCOMFORT INN
ואז בפארק המיים עצמו – במלון ששיך לפארק DARIEN LAKE. היה נהדר. 300$ שכללו אפשרות לכניסה של יומיים לפארק שבו כל כרטיס עולה כ-50$

-
צודק….
היו כמה שלבים בהחלטה.
- הטיסה הלוך לבוסטון וחזור לניו יורק ללא עצירות היתה מאוד מפתה….
- התלבטתי כאן ארוכות בפורום ואם זכור לי דוקא אמרו שזה לא מה שהיה והיו הרבה שאוהבים לטוס אל על.
קורה. לא יקרה בקרוב, נראה לי…. - יש יתרונות לדיילות דוברות עברית שהיו מקסימות דרך אגב – בשתי הטיסות, לא שיש לי בעיה באנגלית אבל זה היה נחמד לילדות. בטיסה חזרה למשל הדיילת יצאה מגידרה לאפשר לאנשים לזוז כדי שיהיה 3 כיסאות לכל שני אנשים, לא ראיתי את זה קורה בטיסות אחרות….
- דרך אגב האוכל באל על היה הנורא ביותר שאני זוכרת מעודי בטיסות וטסתי המון…. היה ממש לא אכיל!
-
אפרופו לא לטוס באלעל...כי רק באלעל יש תקלות במטוסים
אז רק סיפור קטן
בתור בצק אין ליונייטד ל sf עמדה לידי אשה שהעידה על עצמה כפליטה הטיסה של לפני יומיים
כתהיתי סיפקה לי על טיסת יונייטד ל sf שיוצאת יומית ב 1 בלילה
הם היו על המטוס … והוא כמו במקרה הזה לא המריא ולא המריא כי היתה תקלה
רחקי שעתיים הורידו אותם מהמטוס ושלחו אותם הביתה….כן פשוט ככה
את המזוודות החזיקו רק למחרת
לאשה שלידי הציעו אחרי 24 שעות לצאת לטיסה של אייר קנדה עם 28 שעות בדרך עד לסן פרנסיסקו ו 3 קונקשיין
או לחכות 48 שעות לטיסה הישירה עליה שילמה
היא חיכתה 48 וכך נפגשנו
איך כתבו כאן תמשיכו לטוס אלעל ותבואו בתלונות רק לעצמכן...אופס סליחה יונייטד
ודלית –
- עשרות פעמים בארהב ובאירופה טיסות שלי התאחרו במשך יותר מ 3 שעות בגלל תרבות שונות, אפילו תלוש לכריך לא קיבלתי
- את סוג המטוס אפשר לראות בהזמנה …. אנחנו טסנו בריטיש מלונדון לוונקובר ב 747 בחיי שניראה שהוא בקושי מתרומם
-
-
להמשיך? -
Yes, please ! -
בטח , תמשיכי
-
ברור!!!!