ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מפות למסלולים בניו זילנד והגיירט-ווקס

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    7
    23
    18274
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • keves160
      keves160 נערך לאחרונה על ידי

שוב, זה לא “מזמינים מראש לגרייט ווקס”. אין הבדל בין מסלול מהרשימה הזו למסלול אחר. מזמינים מראש בקתות לטרק, כל טרק, אם הוא פופולרי במידה כזו שהרבה אנשים מזמינים לו מקומות מראש ואז מי שלא מזמין אין לו מקום.

בקיצור, זו שאלה של עד כמה הטרק פופולרי, לא ההגדרה שלו.

בעבר, למשל, לא היו כמעט מטיילים שיצאו לוואנגנואי ולהיפי באופן יחסי, על אף ששניהם גרייט ווקס, ולכן יכולת לצאת מהיום למחר או אפילו מהיום להיום, במיוחד אם זה לא היה בדצמבר-ינואר. היום לוואנגנואי יש הרבה יותר ביקוש (בין השאר בגלל הכמות הגדולה יותר של מטיילים, והעובדה שטרקים אחרים גם מלאים ועמוסים יותר), אז פתאום כן צריך להזמין מראש בקיץ, כי אחרת אין מקום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • aviyada
        aviyada נערך לאחרונה על ידי

מסכימה שהשילוב בין ספונטניות לתכנון הוא קשה, אל תשכחי שאת אחת (לפחות בינתייםblush) ותוכלי להשקיע קצת מאמץ ולקוות לקצת מזל ולתפוס ביטולים לגרייט ווקס. 

הייתי ממליצה לא הזמין מהארץ, תגיעי לניו זילנד ותוך כמה שבועות כבר תביני את הקצב ומי נגד מי ומה זה אומר גרייט ווקס…

אגב, להזמין בקתה מראש לא מבטיח לך מזג אוויר מושלם (אני הזמנתי את הרוטברן שבוע וחצי מראש והלכתי במבול שוטף בלי לראות טיפה אחת של נוף… מניחה ש70% ממי שהיה במילפורד יגיד אותו דבר...) זה גם שיקול. 

אני באופן אישי לא התלהבתי מההמוניות, ההזמנה מראש ש”מכריחה” אותך לטייל כשלא תמיד מתאים ובעיקר מהאובר-הסדרה של השבילים שלי הורידה מחוויות ההליכה בטבע. שוב- דעה אישית בלבד והגיוני שאנשים אחרים יחשבו אחרת.

לגבי מפות- למסלולים סטנדרטיים אין שום צורך לקנות מפה. במשרדי הDOC אפשר למצוא ברושורים לרוב המסלולים שנמכרים במחיר סמלי (כ2$). אבל אני ממליצה להכנס לאתר שלהם ולהוריד אותם כPDF בחינם. אני הייתי מגיעה לנקודת WIFI ומורידה לפלאפון את כל המסלולים של האזור בכל פעם. חוסך בנייר ובכסף ויותר קשה לאבד blush

יש אתר של מפות טופוגרפיות ויש לו גם אפליקציה. צריך להוריד מראש בוויפי את המקטע הרלוונטי.

אם את הולכת לטרק לא מוסדר\ לא סטנדרטי \ דורש ניווט (דאסקי וכד’) אפשר לקנות בDOC או בחנויות ציד וטיולים. למרות שלא נראה לי שזה הכיוון שלך...laugh

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • shahar
          shahar נערך לאחרונה על ידי

לגמרי.. 

בשבילי זה שאני נוסעת לשם לבד זה הרפתקה מספקת Wink לנווט במסלולים לא מוסדרים זה כבר גדול עלי בכמה מידות..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1
          • 2
          • 2 / 2
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון