ניו זילנד נובמבר 2017
-
שלום לכם אנחנו זוג המתעתד לטייל השנה בניו זילנד יש לי מספר שאלות אליכם ואשמח לקבל עליהם תשובות.
א. האם יש טיסות ישירות מאסיה לאי הדרומי? Christchurch
ב. האם נכון להשכיר רכב שם ולטייל בדרומי ולהחזיר אותו בנלסון ולקחת רכב אחר בוולינגטון ולהחזיר אותו באוקלנד?
ג. כמה עולה להעלות רכב על המעבורת מהדרומי לצפוני ?
בהקדם אשלח מסלול שאשמח לקבל עליו חוות דעת
תודה
-
- אפשר לטוס ישירות לכרייסצ׳רצ׳. די בטוחה שאייר ניו זילנד טסים ככה וגם תאי. יש מצב שסינגפור איירליינס גם. בעיני כדאי לראות כמה הצעות ואז לראות פערים במחיר. זה אינדיוידואלי אבל אני כנראה לא הייתי משלמת עוד 200$ בשביל לחסוך עצירה אחת באוקלנד או בסידני.
- כדאי לבדוק את נושא השכרת הרכב ישירות מול החברות. יש חברות שרוצות שתעביר את האוטו במעבורת ויש חברות חברות שמעדיפות שתחליף. גם אם מחליפים אז זו הזמנה אחת ולא שתיים. ההחלפה מתבצעת בפיקטון ולא בנלסון. אין טעם להחזיר רכב בנלסון ואז לנסוע באוטובוס למעבורת בפיקטון. בעיני הנקודה הזו לא מאוד קריטית ואני (שוב) הייתי בוחרת לפי המחיר הכולל והתמורה הכוללת. בזמנו אנחנו החלפנו רכב בין פיקטון לוולינגטון. חוץ מזה שהיה צריך לאסוף את השקיות עם האוכל ולשמור עליהן בזמן הנסיעה במעבורת לא זכור לי איזה טרטור יוצא דופן. נגיד את זה ככה – לא הייתי מוכנה לשלם עוד 100$ כדי לוותר על ההחלפה.
-
טורקיש ימכרו לך כרטיס שלהם מנתב”ג לכריסטצ’רץ דרך סינגפור כאשר את הקטע כריסטצ’רץ- סינגפור מבצעים באייר סינגפור.
אני עומד לבצע זאת בדרך חזרה מניו זילנד ויש לי עצירה בסינגפור ל 3 ימים כי זה מה ביקשתי.
למרבית החברות האירופאיות הטסות לסינגפור יש סדור כזה עם אחת החברות האסיתיות או אייר ניו זילנד הכל לפי אגד החברות בו הן שותפות.
אם עוד לא קנית כרטיסים אתה עשוי לגלות שהמחירים כבר טסו למעלה.
בהצלחה
רנצי
-
קאתי טסים מהארץ דרך הונג קונג ישר לקרייציץ
בתלות בזמינות וימים המחיר די זהה לזה של לטוס איתם לאוקלנד.