ביטולים והזמנות מחדש ב BOOKING ו RENTALCARS
-
אנחנו מלטשים את המסלול לקראת הנסיעה ופה ושם מצאנו מחירים טובים יותר לאותם המלונות באתר של BOOKING.
עקבתי אחרי הוצאות כרטיס האשראי שלי וגילתי שחלק מהמלונות משכו מקדמות, חלק מהמלונות ביטלתי ויש לי אישור שהביטול חינמי אבל הכסף לא חזר,
פניתי לפני כמה ימים במייל למלונות, אין תשובה, פניתי במייל ל BOOKING כנ”ל
מצאתי טלפון לדוברי עברית בעלי חשבון GENIUS, התייבשתי על הקו, בסוף העבירו אותי למוקד של דוברי אנגלית וגם שם איש לא ענה. מאכזב מאוד.
מישהו מכיר כמה זמן לוקח להזין החזר ? באחד המלונות שביטלתי זה הופיע יום אחרי.
כמו כן יש שיפור במחירי ההשכרה בתקופת החגים דרך RENTALCARS, היות שאני משנה את ההזמנה ולא משנה תאריכים יש שם כלי נוח רק להחליף את חברת ההשכרה והם אמורים להעביר החזר לחשבון, מקווה שלא יהיו הפתעות
-
לגבי RENTALCARS.COMלמיטב ידיעתי אם שילמת מקדמה אני בספק אם היא תוחזר במקרה של ביטול.
כאשר אני מזמין ברנטאלקארס, אני משלם כל הסכום מראש וכאשר מבטל מקבל החזר תוך יום יומיים.
רק בשבוע האחרון ביטלתי הזמנה ברנטאלקארס כי המחיר ירד מ-700 ש”ח ל-600 ש”ח (שילמתי בש”ח ללא עמלות נוספות של כרטיס האשראי) וקיבלתי זיכוי תוך יומיים.
לגבי בוקינג אינני יודע.
-
בכל המלונות שהזמנו הוגדרו ככאלה שאפשר לבטל חינם כמה ימים לפני הגעה.
משום מה חלק מהמלונות מבצעים משיכה חלקית מכרטיס האשראי (זה מוגדר כמשיכת ביטחון)
הנה מייל מחודש שעבר על ביטול חינמי אבל הכסף לא חזר עדיין
-
מניסיון, לא משנה באיזה חברה מדוברשלח מסר אישי בפייסבוק של בוקינג עם כל הפרטים ואני מניח שתקבל תגובה במהרה.
אם לא תקבל תגובה עד מחר, שים POST חריף באתר של פייסבוק.
-
לעתים לוקח זמן. קרה לי שלקח מעל חודש עד שהכסף חזר.
מהניסיון שלי בסוף בכל הפעמים ההחזר התקבל.
-
מנסיוננו, זה אכן קורה, שההחזר מתעכב.
יחד עם זה, המלונות מגיבים ביתר קשב אם הפניה אליהם נעשית דרך בוקינג,
דהיינו לא בפניה ישירה אליהם.
האם כך נעשה?
אם כן, נסה גם פניה טלפונית. אין ברירה.
-
כתבתי על זה פוסט היום….את ההחזר תקבלי...קצת סבלנות...כמו שרובן אמר...בפייסבוק שלהם...
-
אני ממש לא מתעסקת עם המלון עצמו. הרי זו אחת מהסיבותשאני מזמינה דרך בוקינג. במספר הישראלי שלהם הם עונים ונותנים שירות פצצה. יש לי ניסיון כמה פעמים כולל מאתמול בערב (גיליתי שמלון שהוזמן ובוטל חייב את כרטיס האשראי שלי)
בהצלחה מירב
-
בוקר טוב
כנראה שאכן כך. ברוב המקרים יקרנים. בעל בית מלון בטנזניה אמר לי שהם גובים ממנו 18% עמלה.
אני רוצה להביא בפניכם מקרה שארע לי. הגעתי למלון בצ׳ילה אחה״צ. פקיד הקבלה דרש סכום שונה מאשר בוואוצ׳ר. לא עניין אותו כלום ״אצלי כתוב כך״.
מה יכולתי לעשות? ״תחייב״. ידעתי שיש בלי את ההגנה של בוקינג.
הטיסה הייתה אחה״צ. יצאנו לטייל בעיר, לקראת הצהריים שבנו למלון. בעל המלון המתין לנו, הוציא מהמגירה את ההפרש במזומן(למרות ששולם בכרטיס אשראי) והחזיר לנו.
אם אתם צודקים והמלון פעל שלא בתנאים אני בטוח שיחזירו לכם.
בהצלחה
-
RENTALCARS – שוב המחיר ירד בכמה עשרות שקלים, כ-8% בכולל בשבוע האחרון.
שתי לחיצות ותוך יומיים הכסף מופיע בכרטיס האשראי
BOOKING – מלון אחד שביטלנו את כל ההזמנות שלו, BOOKING פנו אליהם שיזינו החזר:
We have contacted Rodeway Inn & Suites Anaheim by the Convention Center on your behalf, and are happy to let you know that they have processed the refund.
Please keep in mind that the refund process typically takes 10-15 business days to complete. If you need more specific information, you may need to contact your bank directly.
במלון שני ביצעתי 7 הזמנות ו-6 ביטולים (הזזת ימים ושיפור מחירים) כנראה שהם הסתבכו עם כל זה וביקשו לראות את כל התנועות בחשבון
We’re happy to assist you and to do so, we’ll need some more information. Please provide one of the following:
• A screenshot of your online bank statement/account, or
• A scan of your official bank statement in PDF format, or
• A digital photo of your official bank statement, submitted in .jpeg, .jpg, or .png file formatThe statement needs to include ALL of the following:
• Cardholder’s name
• Bank logo
• Last 4 digits of the credit card number
• Merchant name (who the charge is from as listed on bank statement)
• Transaction date, amount and currencyYou can send your documents by replying to this email.
מאמין שהכסף יחזור במהרה.