ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה על rentalcars.com

פורום אירופה
    16
    29
    8577
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ranchy
      ranchy נערך לאחרונה על ידי

מה שאנו מנסים לאמר זה שגם החברה הכי טובה יכולה ליפול בגלל פקיד כושל וגם החברה הפחות טובה יכולה להפוך לטובה ביותר ע”י עובד מסור והשורה התחתונה היא זאת שקובעת.

רנצי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חיים47
        חיים47 נערך לאחרונה על ידי

אם תקרא את הביקורות שנכתבו על רנטל קארס תראה שרובן היו בעיות שקשורות לאי הבנה או ידיעה של אלה שכתבו או בעיות עם חברות ההשכרה מה שלא קשור לרנטלקארס כסוכנות. כשם שכיש בעיות בטיסה לא הסוכנת נסיעות אשמה. אני לא נציג של רנטלקארס , אני לא בא לסנגר עליהם, אני בטוח שגם להם קורות תקלות. חשוב לבחור חברת השכרה מומלצת ועם ציון גבוה, זה אחד הדברים שאורן מקפיד לעשות.

• ריקי_3674562
          ריקי_3674562 נערך לאחרונה על ידי

הי שוקי

היה לנו ניסיון טוב, החזירו את הכסף במהירות וביעילות. 

נציג שירות בשם לב, דובר עברית.

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

חשוב לדעת איך לקרוא חוות דעת

כנראה שלשואל המקורי כבר לא ממש משנה אבל מכיוון שעוד אנשים קוראים, חשוב להתייחס.

עיינתי בשלל ההמלצות וגם הדיס-המלצות שמופיעות באתר על רנטלקארס. נדמה לי שחלק גדול מהכותבים מלינים בעיקר על דברים שהיו נמנעים בקריאה של תנאי ההשכרה – כמו למשל כמה זמן נשמר הרכב ממועד ההזמנה, משמעות של ביטוח החזר השתתפות עצמית חיצוני (דרך הסוכנות), על מה הסוכן אחראי מול על מה אחראית חברת ההשכרה וכו. 

זה קצת דומה לתלונות על אתר בוקינג בגלל שהאוכל במלון בארוחת הבוקר לא היה טעים או שפקיד קבלה במלון ניסה לרמות את האורחים.

כמו בבוקינג, גם ברנטלקארס, חשוב מאוד לבדוק מי חברת ההשכרה בפועל, ולקרוא עליה חוות דעת. אפשר גם לחפש בפורום על אורן מרום ולקרוא חוות דעת (די טובות)

לי יצא לשכור דרך רנטלקארס פעם אחת. נעזרתי באורן מרום שהוזכר כאן – קיבלתי יחס ושירות מקצועי ביותר וגם מחיר יותר נמוך ממה שאפשר למצוא באתר. לשמחתי ההשכרה עברה בשלום ולא נזקקתי לשירות במהלך או לאחר ההשכרה.

אני לא חושב שצריך לפסול את רנטאלקארס על הסף, או לבחור בהם באופן אוטומטי. צריך לבצע סקר שוק, לבדוק את כל האפשרויות ולבחור באופציה הכי טובה – כאשר בכל פעם זו יכולה להיות אופציה אחרת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • חיים47
              חיים47 נערך לאחרונה על ידי

עמיחי,

כל מילה בסלע.

• שוקי3
                שוקי3 נערך לאחרונה על ידי

עמיחי:

דווקא כן משנה... אני ממשיך לעקוב בענין אחר התפתחות הדיון, פשוט לא מרגיש צורך להתערב כשאין לי מה להגיד… Smile

• K.Amit
                  K.Amit נערך לאחרונה על ידי

אז הנה מה שקרה לי עם rentalcars: 

הזמנתי דרכם רכב בנורווגיה, טרונדהיים, באמצעות אוויס. כשהגענו עם הוואוצ'ר המשולם מראש, טענו באוויס שצריך להוסיף עוד 530 קרונות כי חייבו אותנו במחיר נמוך מדי. מעבר לזה לא היה שום נימוק. היה לי ברור לחלוטין שאני צריכה לשלם אך ורק את המחיר ששילמתי מראש, אך לא הייתה לנו ברירה ולא רצינו לבזבז זמן בהתקשרויות ובהמתנה לנציג שירות. שילמנו ולקחנו את הרכב.

כשחזרתי לארץ כמובן ביקשתי את כספי בחזרה. הם ניסו לטעון כל מיני טענות – זה התשלום עבור אגרות נסיעה בכביש (לא, על זה שילמתי סכום אחר, נפרד), דרשו הוכחות שהסכום ירד בכרטיס אשראי (למרות שבחוזה ההשכרה כתוב מפורשות שהוספתי כסף), ביקשו שוב ושוב את חוזה ההשכרה (להם יש קו ישיר מול אוויס, לא?).

בקיצור, היה ברור שמנסים לייאש אותי, אבל אני לא מתייאשת בקלות. שלחתי הכול, התקשרתי ודיברתי עם נציגי השירות, כתבתי שוב ושוב מיילים מנומסים אך זועמים.

אחרי 3 חודשים בערך השיבו לי את הסכום.

זה לא היה צריך לקרות מראש, ודרך החתחתים שהעבירו אותי כדי לקבל את כספי בחזרה הייתה לא מכובדת. מעבר לזה, שכרתי עוד פעמיים אצלם  ישירות – וזה עבר בסדר, ועוד פעם דרך אורן מרום וזה עבר בסדר גמור.

• דנוש60
                    דנוש60 נערך לאחרונה על ידי

היה לי את החשש הזה בהתחלה.. פחדתי להזמין דרכם.

אחרי ההמלצות החמות שקיבלתי על אורן החלטתי לנסות, פניתי אליו ומאז אורן הוא הסוכן רכב הקבוע שלנו. מקצועי, אדיב, נחמד.

גם כשנתקלתי בבעיה צילצלתי אליו והוא דאג לסדר אותה- כך שהוא מאוד אמין, ולכן אני ממליצה עליו מכל הלב.

• nesua_tria
                      nesua_tria נערך לאחרונה על ידי

איך משיגים את הטלפון של אורן מרום?

אגב, אנחנו הדכרנו ברנטל קארס מס פעמים (גם בנורבגיה) ולא נתקלנו בשום בעיה למזלינו.

אבל בהשכרה שעשינו בגרמניה, ישירות מול אוויס ניסו לעקוץ אותנו באיזה דוח הזוי ולא הרפיתי מהם עד שקיבלתי את הכסף בחזרה.

• 1
                      • 2
                      • 2 / 2
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון