ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ביטול השתתפות עצמית באוויס - שימו לב

פורום טיולי משפחות
    15
    24
    6427
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דוקטור דו ליטל
      דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

כמו שהסברתי במקרה הזה תפקיד המשטרה לנפק לך דו"ח תקין

גם אם תאבדי תכשיט ותבקשי מחברת הביטוח החזר חברת הביטוח תדרוש ממך תלונה במשטרה.

ככל שאני יודע לאבד חפץ זו לא עבירה.

בכל מקרה אני ניסיתי להסביר מניע אפשרי להתנהלות של חלק ניכר מחברות ההשכרה, אם את לא מקבלת את ההסבר זה בסדר אבל אם ההתנהלות לא נראית לך אני לא הכתובת לערעור.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • okmju
        okmju נערך לאחרונה על ידי

בעבר ראיתי אצל אוויס הבדל בין תאונה-ACCIDENT

לבין תקרית- INCIDENT

• yaar3
          yaar3 נערך לאחרונה על ידי

מעתיק מהוואוצר של אויס לגבי נזק לרכב

“נבקש להבהיר כי בכל מקרה בו נגרם נזק לרכב המושכר,  מחוייב שוכר הרכב לדווח על כך למשטרה באופן מיידי.

דמי טיפול  בתיק נזק 30 יורו,  יגבו במקרה תאונה / נזק.   יחול גם במקרה של ביטול השתתפות עצמית.

בנוסף לדיווח לאויס,   במידה ולא יתקבל אישור על  על דיוח למשטרה,  יחוייב שוכר הרכב בעלות הנזק במלואה,  וכיסוי ביטול השתתפות עצמית , ככל שנרכש ע”י הלקוח, לא יחול.”

סה”כ מקבלים מאויס שובר,  ואליו מצורפים שני דפי הסבר,  בעברית וגם באנגלית. 

חשוב וחיוני לקרוא אותם ולהבין מה כלול ומה התנאים. 

די בסיסי. 

עוד דבר חשוב,   בשובר שלי רשום כי כולל כיסוי נזק לשמשות,  מראות וצמיגים. 

אך לא כולל מרכב תחתון ! 

• gadiz
            gadiz נערך לאחרונה על ידי

הזמנתי מאוויס רכב יוקרה במדריד (היה מבצע וההפרש מהרגיל היה זניח. ההשכרה חייבה שני כרטיסי אשראי). ביום השני גיליתי שריטה ארוכה בולטת ויפה (אין לי מושג מתי ואיך הגיעה לשם). בהחזרה בשדה התעופה, הבודקת עשתה פרצוף עצוב, החתימה אותי על נזק של 200 אירו ומיד אמרה שזה חלק מהפרוצדורה אבל לא יחייבו אותי בגלל הביטול.. בזה זה נגמר. לפני 3 שבועות שכרנו רכב בג’נבה דרך אוויס ולשאלתי את הפקיד אם יש נזק לרכב, הוא מיד אמר שלא, אבל זה גם לא משנה כי יש לי ביטוח מלא של ביטול.. כמובן הפעם גם בדקתי והרכב היה תקין..

המסקנה שלי היא שזה תלוי סניף ופקיד וקשה לי להאמין שיש להסיק משהו גורף לטובה או לרעה על חברה זו או אחרת.  

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון