הודו בפסח
-
שלום רב. מבקשת את עזרתם של אלו שממש מכירים טוב והיו בטיול בצפון הודו. אז ככה, אנו שתי נשים שנוסעות באפריל לצפון. יצרתי קשר עם סוכן מקומי שהרכיב את התוכנית הנ"ל ל-15 ימים מלווים בנהג ורכב צמוד. מה דעתכם? עמוס מדי?/ מספיק טוב ל-15 ימים בשביל לראות קצת מהכל? ..אשמח לחוות דעת
Day 01:- 14th April: - :- Arrive Delhi, I will arrange your pick up on arrival from the airport and drive to Agra ( you can have relax in the car and no need to pay to the hotel in Delhi for early check in ) , visit Taqj Mahal after some relax in the hotel night stay in Agra.
Day 02:-15th April:- :- morning drive from Agra to Rishikesh,
Day 03:- 16th April:- Full day in Rishikesh
Day 04:- 17th April:- Full day in Rishikesh
Day 05:- 18th April:- Rishikesh to Chandigarh:-
Day 06:- 19th April: - Chandigarh to Manali :-
Day 07:- 20th April:- Manali , Full day.
Day 08:- 21st April:- :- Manali to Kasol (Kasol ( the world famous “Chabbad house” is here and its around 50 km from Manali and its beautiful small town:-
Day 09:- 22nd April:- Kasol , Full day ( Passover ), night stay in the same hotel.
Day 10:- 23rd April:- Kasol - Dhramshala
Day 11:- 24th April:- Dharamshala / MacLodganj,
Day 12:- 25th April:- Dharamshala / MacLodganj,
Day 13:-26th April:- Dharamshala to Amritsar , evening visit to Golden temple, night stay in
Day 14:-27th April:- Amritsar to Delhi drive, night stay in
Day 15:-28th April:- Full day sight seeing of Delhi, night stay in the same hotel.
Day 16:- 29th April: - fly back home.
תודה מראש לכל העוזרים -
הודו בפסחלגבי אגרה כדאי לבקר גם במצודת אגרה.
לא ברור לי מי בנה את המסלול אתם או הסוכן?
למה צריך כל כך הרבה ימים ברישקיש? לדעתי סתם זיבולי מח הודים מחורטטים.
-
הודו בפסחברור לכם שיש שם נסיעות ארוכות ומיגעות לכן חשוב שיביאו לכם רכב גדול ומרווח ולא איזה סוזוקי אלטו מצוקמק. לאזורים שמתחת להימלאיה כמו דלהי חייבים רכב ממוזג ואל תוותרו לנהג שירצה לכבות אותו בטענה שכבר לא חם.
אני דווקא אהבתי את רישיקש.
-
הודו בפסחרוני,
לא הייתי קורא לתכנית של הספק ההודי "זיבולי מח הודים מחורטטים"...
יש הרבה היגיון להיות ברישקש שני ימים (או יותר נכון, שני ערבים) - יש ברישקש ובעיר הארדיוואר הסמוכה, טכסי אהרטי פוג'ה מקסימים וצריך להקדיש ערב לכל מקום.
יחד עם זאת, באמצע אפריל, עלול להיות חם מאוד ברישיקש.
ובנוסף, נסיעה מאגרה לרישקש ביום אחד, זו נסיעה ארוכה... (אלא, אם עושים אותה ברכבת וגם אז היא ארוכה). אם תחליטו כן להגיע לרישקש, הייתי נוסע עד דלהי ןישן בה (ומשלב אתרים בדרך ובדלהי) ולמחרת, נוסע ברכבת מוקדם לרישקש.
שאר התכנית נראית בסדר.
טיול מהנה,
-
הודו בפסחמאוד כדאי לסגור את כל הפרטים הקטנים בכתב כמו חוזה ולא לשלם את הכל מראש
-
הודו בפסחאני נסעתי עם אמא שלי לפני שלש שנים פלוס, עם נהג נסענו ברכב מרווח מסוג טאטא והנהג אפילו לא חשב לסגור את המזגן.אפילו היו לו דיסקים של שירים בעברית...
הסוכן היה מתקשר לפחות פעמיים ביום לוודא שהכל בסדר. אלה לא נהגי המוניות הרגילים של הודו. הסוכנים מבינים שהאמינות שלהם חשובה ולכן יקפידו שאתם תהנו.
-
הודו בפסחולא היה קשה עם הנסיעות הארוכות?
-
הודו בפסחכדי לשבור את הנסיעות הארוכות תעשו הרבה הפסקות אוכל ושתייה ושיחרור הגוף
-
הודו בפסחלחילופין אם הרכב גדול ומרווח אפשר לעשות נסיעות לילה ואז לנסות ולישון ברכב.
-
הודו בפסחמדלהי לגיא'פור טסנו. לא יודע כמה נשים אתם אבל יכולנו לבחור רכב גדול מיני וואן שעלותו יותר יקרה . בכל מקרה בנסיעות בין עירוניות כל שעתיים עצרנו בעיקר בשביל הנהג שיעצור לאכול או לשתות . וגם לראות שווקים וכו'