אל תשכירו רכב דרך Rentalcars.com
-
לפני הנסיעה לזאגרב קרואטיה, השכרנו רכב משפחתי דרך אתר Rentalcars.com. כשנחתנו בזאגרב בלילה שודרגנו ליגואר ספורטיבית שמתאימה ל2 נוסעים ועוד שניים קטנטנים שישבו מאחור. את הילד השלישי לא הצלחנו לדחוק פנימה וגם לא חלק מהציוד לתא המטען הסימלי ביותר. הוצע לנו על ידי הנציג "שהילדים יסעו עם המזוודות על הברכיים". הפתרון היחידי שנמצא היה שנוסיף על הסכום שכבר שולם 300 יורו לכל השבוע. כשחזרנו ארצה פנינו לאתר והם דחו את פנייתנו וטענו נגדינו שנעזרנו בפקיד בדלפק במקום להתקשר אליהם ישירות!!! ממליצים בחום לא להשכיר דרך האחר הזה לעולם!!! שאר הטיול היה מדהים
. -
כל מי שרוצה להזמין מ-Rentalcars פשוט מומלץ לעשות זאת דרך אור מרום אשר עובד עם החברה הזו.
ניתן ליצור עמו קשר במייל: [email protected]
-
שכרתי דרכם מספר פעמים והכל היה מצויין.את לא מפרטת שום דבר חוץ מזה ששודרגת.
לא איזה רכב הזמנת וכו’, אולי שודרגת לרכב דומה לזה שהזמנת?
לעיתים הלקוח צריך לעמוד על שלו ולא לוותר.
מעבר לזה – Rentalcars היא חברה מתווכת.
הבעיה שהיתה לך היא מול חברת ההשכרה שגם אותה לא פירטת ולא מול Rentalcars .
ואם ב Rentalcars טוענים שבמידה והיתה בעיה, היית צריכה לפנות אליהם, אולי יש בזה משהו.
אבל מכאן ועד לבוא ולאמר אל תשכרו מהם לעולם המרחק מאוד רחוק.
שני צדדים למטבע.
-
חברות ההשכרה מציינות באופן ברור את מספר הנוסעים שיכולים לנסוע ברכב וכן את מספר המזוודות והתיקים שנכנסים.
את לא מפרטת איזה רכב לקחתם, אולי לקחתם משהו קטן מדי, אתם חמישה + מזוודות דבר שמצריך רכב גדול למדי.
להערכתי אם הייתם שוכרים רכב מתאים לא היתה לכם בעיה.
-
מי שלא יודע להפריד בין צרכים לפוזה שאחר כך לא יקטר שהפוזה המרשימה לא ענתה על צרכיו.
רנצי
-
ממליץ בחום, שכרתי מהם מספר פעמים, מיותר לציין כי כל הביטוחים נכללים בעסקה- תוספת של כמה שקלים…
בכל אופן, מקרה דומה היה לי השנה בהולנד, הרכב שהזמנתי לא היה והם “שידרגו” אותי ברכב רמה אחת פחות אך “הסוכריה” הגיע בצורה של להחזיר את הרכב ללא דלק.
בקיצור הגענו לרכב ומהר מאוד הבנו כי אין אפשרות להכניס את המטען שלנו…
חזרתי לעמדה והסברתי את המצב, המתנתי מספר דקות וקיבלתי רכב ברמה שהזמנתי והם עמדו על כך שאחזיר את הרכב ללא דלק משום שטורטרתי לא מעט.
אין תלונות
-
Rentalcars נחשבת לחברה טובה ואמינה. ההודעה הזאת מסוג “פגע וברח”. צריך לעריך אותה בהתאם.
-
כיון שגם לנו היתה בעיה בקרואטיה, בשדה התעופה של דוברובניק, אני חושבת שזה לא הבעיה ברנטלקארס. אחרי בדיקות של רנטלקארס עם חברת ההשכרה המקומית הזמנו רכב 4*4. במקום זאת הציעו לנו רכב רגיל ודפוק. לא הסכמנו לקחת , גם לא את המכונית השניהוהשלישית שהציעו לנו..
בסופו של דבר יצאנו עם רכב (איכותי וחדש) אחר רק אחרי שבדקנו שהמזוודות נכנסות.
במקרה שלנו בהתערבות רנטלקארס קיבלנו החזר.
-
LBD - מחזק את כל מה שכתבת עם הדגשה למשפט האחרון. אנשים לא מבדילים בין הסוכנות שממנה בוצעה ההזמנה לחברת ההשכרה. הטענות אמורות להיות לחברת ההשכרה. אי אפשר לבוא בטענות לסוכנות ששמנה הוזמן הרכב אם לא מערבים אותה בזמן אמת, רק אז הם יכולים לעזור.
-
הגברת באה , אמרה את שלה … ונעלמה !
מציע בכלל לסגור שרשור שכזה …
ו … גם אני ממליץ לעשות זאת דרך אורן מרום … הכל כתוב בעברית וברור !!!
-
הרכב שהוזמן היה מזדה 6 (או רכב בסדר גודל דומה כמובן) כאמור קיבלנו רכב ספורטיבי עם תא מטען קטן מאוד (נכנסו 3 תיקים קטנים בלבד) ועם 2 מושבים בלבד מאחור. פנינו קודם לאלמו שהיו אמורים לספק את הסחורה אך הם הפנו אותנו לרנטלקארס והסירו כל אחריות. רנטלקרס אכן ענו לנו שהם אחראים אבל רק אם היינו פונים במיידי ישירות אליהם ולא לדלפק ההשכרה.
זו לא פעם ראשונה כמובן שאנחנו שוכרים רכב ואף פעם לא נתקלנו ב”שדרוג מטה”.
על אף שדרשנו רכב מתאים, לא ניתן לנו מענה ונותרנו עומדים משתהים בגשם (בחניה פתוחה) באמצע הלילה. העדפנו לפתור את הבעיה ולהתחיל את החופשה ואחר כך לטפל בהחזר. כנראה שטעינו שלא התקשרנו לחברה ושיש סעיף שכתוב איפשהו באתר שעליו החברה יכולה להשען כדי להסיר אחריות, אבל עדין לא ברור למה חברים בפורום רואים לנכון להתקיף אותי על המידע ששיתפתי

אני מבינה ומקבלת את העובדה שיש אנשים שקיבלו שירות טוב מהחברה ומנציגיה. אבל...מכיוון שהודעה נוספת בשירשור מדברת על בעייתיות בהשכרה בקרואטיה אולי כדאי לקחת את האזהרה שלי בחשבון. וגם אם לא, גם בסדר...
-
Rentalcars היא רק מתווכת, חשוב לראות מי חברת ההשכרה במעמד ההזמנה.
מנסיון לא קטן עם Rentalcars היו 0 תקלות ולרוב שודרגתי לרכב גדול יותר ממה שהזמנתי.במאי האחרון הזמנתי רכב ברמת פאסאט ושודרגתי למרצדס S ללא תוספת מחיר.
לפסול חברה בהינף יד לא הוגן ולא תורם מידע.
-
“לא ברור למה חברים בפורום רואים לנכון להתקיף אותי על המידע ששיתפתי”
זה לא בדיוק מידע ששיתפת.
אם לא היית נותנת את הכותרת המפוצצת :
אל תשכירו רכב דרך Rentalcars.com,
אלא באמת משהו יותר אינפורמטיבי, ככל הנראה שלא היית מקבלת תגובות בנוסח שקיבלת.
-
“ההתקפה” על הגברת עופרה לא במקום.
אתר למטייל “עמוס” בהמלצות חיוביות/שליליות על חברות טיסה ובתי מלונות. אז למה אי אפשר לכתוב ביקורת על “מתווך” להשכרת רכב?
למה שכותבים ביקורת על חברת אלעל או חברת אויס זה בסדר אבל על חברת Rentalcars זה לא בסדר?
מה שונה התיווך של חברת Rentalcars לבין התיווך של איסתא או כל חברת נסיעות אחרת?
בקיצור חברים, מי שרוצה ייקח את הביקורת לתשומת ליבו ומי שלא, לא צריך. זה בערך העיקרון של האתר הנפלא הזה.
-
שלום לך עפרה. הפורום הזה מיועד לשאלות על טיולים, החלפת חוויות, בלוגים על טיולים. זה לא פורום לתלונות הציבור. אם הית חברה ותיקה בפורום אולי היו לוקחים ברצינות את התלונה שלך. אני מאוד ממליץ להעלות בפורומים הרבים לצרכי צרכנות. שם אולי יעזרו לך אפילו להגיש תלונה משפטית אם נגרם לך עוול. אם הית מדווחת על כל מהלך הטיול בפורום ותוך כדי מזכירה את נושא הרכב, היו מתיחסים לתלונה שלך אחרת.
-
לעפרה ווולף. אף אחד לא אמר שאי אפשר לכתוב בקורת אבל צריך לשקול את הניסוח טרם פרסום.
נדמה לי שדודו ו Ibd הסביר נכון את הגורמים לתוקפנות של מגיב/ים.
רוב המגיבים הוסיפו מידע מההתנסות שלהם.
לי נדמה שהגיוני שפונים קודם כל לדלפק חברת ההשכרה שממנה אמורים לקבל את הרכב וכשהם לא פותרים את הבעיה פונים למתווך.
זוכרת היטב את רגעי היאוש בשדה התעופה של דוברובניק בדלפק של Fleet. בעלי התעקש לקבל רכב מתאים. דיבר עם 2 אנשי הצוות בדלפק בשקט בשקט , חזר והסביר שלא מקובל עליו שמבטיחים משהו ולא מקיימים (הם לא הכחישו שהבטיחו ) וכשהגיעו עוד שוכרים סגר את הדלת והודיע להם שלא יאפשר להם לתת רכבים לאף אחד עד שלא יקבל רכב מתאים….אני נשארתי בחוץ די מיואשת אחרי שבדקנו רכב שלישי, הסברתי לאחד העובדים למה הזמנו ג’יפ ולא נוכל לטייל ברכבים שיושבים בהם נמוך, זה בעיקר בגלל הבריאות ומעט תכניות לנסיעה בשטח. האם זה עזר בתוספת לרוגע והעקשנות של בעלי? עובדה היא שבסופו של דבר הביאו רכב חדש שהישיבה בו היתה סבירה וגם הנפח.
-
כל השירשור עוסק בחברת ההשכרה X בקרואטיה – שהציעה שידרוג לרכב ספורט (אגב, רכב ספורט נמצא לרוב בקטגוריה גבוהה מאוד) – בלי להזכיר את שם חברת ההשכרה?
במקום זה הדיון הוא על רנטלקארס, שהיא סוכנות תיווך?
-
אם כבר העלת את הנושא, גם לי יש שאלה. אם ההזמנה היתה מרנטלקארס אז למה לא פנו אליהם בתלונה שיפתרו את הבעיה? בדרך כלל התלונות על הסוכנים שפנו אליהם ולא עשו כלום. פה לא פנו בכלל אל הסוכן. אז איך רוצים שיפתור את הבעיה?
כמו כן היגואר בסווג הרבה יותר גבוה ממזדה. הלוואי עלי, אבל ל-5 זה באמת לא מתאים.
-
lbd שודרגו?
עפרה מספרת ”כשנחתנו בזאגרב בלילה שודרגנו ליגואר ספורטיבית שמתאימה ל2 נוסעים ועוד שניים קטנטנים שישבו מאחור. את הילד השלישי לא הצלחנו לדחוק פנימה וגם לא חלק מהציוד לתא המטען הסימלי ביותר. הוצע לנו על ידי הנציג "שהילדים יסעו עם המזוודות על הברכיים". הפתרון היחידי שנמצא היה שנוסיף על הסכום שכבר שולם 300 יורו לכל השבוע.”
נסעו ביגואר בתנאים לא סבירים וגם שילמו? אני הבנתי שקיבלו רכב אחר בתוספת מחיר שהרי לפי הספור לא היה מקום לילד השלישי ולא לכל המזוודות אז איך נסעו?
-למה לא התקשרו על המקום (או לפחות למחרת) לרנטלקארס כשלא הצליחו לקבל רכב סביר ורק ביקשו החזר עם שובם.
איך רנטאלקארס אשמים אם לא ערבו אותם והחליטו על דעת עצמם לשלם את התוספת?
חבל שזה מה שקרה ומי שטרם התנסה בבעיה כזו צריך לשנן לעצמו איך להתנהל בדיוק כמו שצריך לזכור לבדוק ולצלם את הרכב... כי ברגעי לחץ שוכחים וכשעייפים גם נוטים לאבד את ההגיון ולוותר.
לא לשכוח שיש את “המתווך” אם לא שכרת את הרכב ישירות בחברה. ואם בחברה, גם לחברה יש הנהלה שאמורה לדעת מה קורה בסוכנויות שלה ולטפל בבעיה.
ד.א. בטיול האחרון שכרנו רכב באופרן ובערב הטיול קיבלנו מהם תזכורת להתקשר אליהם עם כל בעיה. האם גם אצלם יש עזרה 24 ש’ ביממה?
-
בנוסף לכל האמור…
חשוב להשכיר רכב מחברה גדולה שאמורה להחזיק מבחר גדול של רכבים,
ולא סוכנות מקומית שלרוב יותר זולה.
במקרה שלי נפלנו בשרות הלקוחות של חברה גדולה (יורופקאר גרמניה)
אבל זה כבר נושא אחר