אחסון תיק יום בני זילנד
-
שלום לכולם!
אני טס בקרוב (עוד שבוע) לניו זילנד לטיול אחרי צבא ומשם ממשיך לסין. אני לוקח איתי תיק גדול (מוצ’ילה) לטרקים ותיק קטן לטיסות, נסיעות וטיולי יום.
נשאלת השאלה, כאשר יוצאים לטרקים בניו זילנד, יש מקום מסודר ובטוח להשאיר בו את התיק יום כדי לא להיסחב איתו בטרק?
אני אדגיש שאני מתכנן לנסוע לבד לכן מתבסס בעיקר על תחבורה ציבורית ולא על אוטו שכור (אם אמצא טרמפ אז אחלה, אבל אם לא...).
אם זה עוזר לתשובות, אני מתכנן לעשות את:
Tongariro circuit
Abel Tasman
Kepler
Routebourn
Milford
ואולי עוד איזה שניים ב BACKCOUNTRY.
תודה על העזרה מראש!
-
אחד הפתרונות, בהנחה שבלילה שלפני הטרק ובלילה שאחריו תחזור לאותה אכסניה, זה פשוט להשאיר את התיק שלא בשימוש באכסניה.
אני באופן אישי טיילתי עם אוטו אז בדרך כלל השארתי שם אבל בטוח שיש בפורום אנשים שהתנסו בסוג הטיול שאתה מתכנן.
-
אם אתה חוזר לאותה אכסניה אחרי הטרק אפשר להשאיר שם. אפשר גם לשאול במרכזי המידע על אפשרויות אחסון. דווקא ברכב לא תמיד כדאי להשאיר, לפחות לא שום דבר בעל ערך (לפטופ למשל) כי יש המון פריצות לרכבים בחניוני טרקים.בכל מקרה, אין בעיה למצוא איפה לאחסן. מה שכן, אם אתה יוצא עוד שבוע ולא הזמנת מקומות בטרקים הנ”ל, קח בחשבון שלא בטוח שתמצא כך שתוכניות לחוד וביצוע לחוד… יש עומס מטורף בעונה.
-
תודה!
הזמנתי מקומות מראש (קצת הורג את הספונטניות אבל לא נורא). פשוט לא הצלחתי למצוא מקום בטוח לאחסן תיק. אז תודה