ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכונים
-
שלחתי איזה 10 והם מפנים אותי חזרה לאתר בכל פעם...
מתסכל

תודה רבה על העזרה בכל מקרה

-
אולי פשוט תגישי ותקווי לטוב...
-
באון ליין זה לא נותן לי להמשיך את התהליך של הבקשה זה העניין
חחח
אבל תודה:)
-
הי
הגעתי לשלב של הוספת הקבצים בו הם ביקשו ממני לספק ראיות לפעילות התיירות המתוכננת באוסטרליה. (מצורפת תמונה)
אממ… מה הכוונה?כמו מה למשל?
כמו כן, עד כה לא התבקשתי לצרף תעודת שחרור מהצבא וגם לא תמונה.
באיזה חלק זה עתיד לבוא?
תודה!

-
מה זה כותב כשאתה לוחץ על סימן השאלה הכחול?
אין פירוט של המסמכים?
לגבי תעודת השחרור, מאנשים שונים מבקשים מסמכים שונים, לפעמים גם אחרי הגשת הבקשה. שהתעודה, כמו התמונה, תהיה במקום שאתה יודע (לא אבדה או משהו) ותעלה אותה אם וכאשר תתבקש.
בהצלחה!
-
זו ההודעה שלוחצים על סימן שאלה
לא ירדתי עדין לסוף דעתו..
תודה על העזרה.

-
השלטונות מבקשים איטינרארי
כתוב להם את תכנית הטיול שלך, מסלול ומקומות הביקור שלך. אם יש כבר מלונות או אכסניות שהזמנת, ציין אותן. טיסות פנים? ציין אותן. עם העתקי כרטיסים (במדה ויש)
זה לא בהכרח מחייב אותך בעתיד.
הם רוצים כנראה לראות ‘שהתכוננת’ לטייל.
אני מניח שהם ‘מריחים’ שיש לך ‘תכנית אחרת.’
-
אחלה. תודה!
-
האם יש כאלו שהגישו בקשה לוויזת תייר לפני חודש וטרם קיבלו תשובה?
-
היי
יש לכם פורום מקצועי וכיפי, וממש עזרתם לי- תודה!
אני מסתבך עם השאלה הזו בטופס-
Does the applicant have any members of their family unit not travelling to Australia who are not Australian citizens or Australian permanent residents?
האם הם מתכוונים שאספר להם על כל בני המשפחה ממדרגה ראשונה שלי שנשארים בארץ? אחים הורים וכאלה?
-
כן, בהחלט לזה הם מתכוונים
-
היי

אני וחבר שלי מתכננים לנסוע לאוסטרליה בסביבות מרץ לבקר את המשפחה שלי בסידני לשלושה שבועות. אנחנו צריכים להוציא ויזות תייר ומתכננים לשלוח את הטפסים בתחילת דצמבר. דצמבר הוא חודש עם המון חגים והבנתי שהשגרירות לא עובדת בחגים, האם קבלת הויזה יכולה לקחת יותר מחודש? יש צפי בערך לחודש עמוס כזה?
ועוד שאלה, כשנגיש את הטפסים לחבר שלי יהיה 20,000 שח בחשבון אולי קצת יותר, זה אמור להיות מספיק מבחינת השגרירות לטיול של שלושה שבועות אצל המשפחה שלי? פשוט קראתי באתרים שאם אין בין 30,000-40,000 שח השגרירות לא יאשרו את הויזה.
אנחנו נצרף את כל הטפסים שכתובים בטפסי הויזה כמו פירוט חשבון בנק, צילום תעודת שחרור וגם יש לנו מכתב מהמשפחה שלי שמזמין אותנו להתארח אצלם. האם ישנם עוד טפסים אן אסמכתאות שאנחנו יכולים לצרף בשביל להגדיל את הסיכוי לקבלת הויזה?
סליחה על החפירה!!
אשמח לעזרתכם

-
דצמבר הוא אכן חודש עמוס חגים אבל נראה שאתם מגישים מספיק זמן מראש ויהיה בסדר. אפילו אם יקח כל דצמבר וכל ינואר יש עדיין מעל חודש עד מתי שתרצו לטוס.
השגרירות לא מפרטת סכום ספציפי שדרוש. אמור להיות לכם ״מספיק״. כמה זה מספיק? תלוי בשביל מה. יש בויזה חלקים שבהם כותבים כמה זמן תרצו לטייל ומה בגדול התכניות שלכם. 20,000₪ לטיול של 3 שבועות כולל אירוח אצל משפחה זה אמור להספיק מאוד בנוחות.
לדעתי הפירוט הזה פלוס המסמכים שציינת אמורים להספיק.
-
כמו שקד, גם לי נשמע שהסכום והמסמכים שציינת אמורים לספק את השגרירות אבל אין לדעת.
אני באופן אישי הייתי מוציא את הויזה כבר בחודש נובמבר כדי להנות ממספיק זמן שיישאר על מנת לקנות כרטיס טיסה מספיק זמן מראש במחיר (יחסית) שפוי.
אם הייתי תרמילאי שמתכנן לטוס לאוסטרליה ומשם להמשיך ליעד אחר ואז לחזור לאוסטרליה אז הייתי רוצה שהויזה תתחיל כמה שיותר סמוך למועד הביקור על מנת “להרוויח” מספיק זמן כדי שאוכל להכנס אליה כמה פעמים ולכן מגיש יחסית מאוחר.
במקרה שלכם, הטיול הוא לתקופה אחת של 3 שבועות ונראה לי חבל ליצור אצלכם לחץ מיותר אם יהיו עיכובים. מה גם שנניח שתגישו את הויזה בשבוע הבא אז אם אתם מתכננים לטוס בתחילת מרץ מדובר רק ב 3 וחצי חודשים שזה בהחלט זמן נכון להתחיל בתהליך ולכן לא חייבים לחכות לדצמבר.
בהצלחה!
-
אם אתם ממלאים ויזה אלקטרונית (דרך האנטרנט) המערכת תדרוש מכם כמעט בסוף התהליך את המסמכים שיהיה עליכם לצרף (ההחלטה לא תהייה שלכם)!
באדום, יסומנו מסמכי החובה שעליכם לצרף, ובירוק, המסמכים שאין חובה לצרף (אבל הם תומכים בבקשה)
דוגמא למסמך שאינו ‘חובה’ הוא מכתב התמיכה מהמשפחה.
אין כמובן חובה לצרף אותו, אבל הוא בהחלט עוזר בקבלת ההחלטה של שילטונות ההגירה האוסטרליים.)
-
היי
יש לנו טיסה לניו זילנד העוצרת במלבורן למשך שעה ועשרים .
לא יוצאים מהמטוס.
האם עלינו לעשות וויזת טרנזיט?
-
כן. לזה מיועדת ויזת מעבר. -
מצורף קישור לאתר השגרירות עם הדרישה ששקד הציגה.
בהצלחה!
-
תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי!

רצינו להגיש בנובמבר אבל חבר שלי יקבל את המענק רק ב1.12 ורק לאחר קבלת המענק יהיה לו מספיק כסף.
יש אפשרות שנקבל ויזה רק לתאריכים שנכתוב בטפסים? או שחובה 3 , 6, או 12 חודשים?
תודה רבה!!

-
מענק צבאי שחכתי לציין, הוא השתחרר באוקטובר