ויזה לאוסטרליה - הסברים ועדכונים
-
שלום,
תודה לכם על המענה המהיר לשאלה שעברה, איזה כיף שיש “ תמיכה טכנית” מאנשים טובים
הגשתי בקשה דרך האינטרנט, וכשנכנסתי לבדוק סטטוס כתוב לי שאני צריך למלא שאלון רפואי, לאחריו, קיבלתי מכתב הפניה לבדיקה כללית ולבדיקת רנטגן-חזה, הבנתי שזה דרישה למי שהיה במדינות עולם שלישי, והייתי בהודו לפני 4 שנים, כנראה בגלל זה.
השאלות שלי:
א. האם הבדיקה היא תנאי לויזה או תנאי להיכנס לאוסטרליה? כלומר האם אפשר לחכות עד שתגיע תשובה לויזה בשביל לעשות את הבדיקה, או שהבדיקה מעכבת טיפול בבקשה?
ב. הם מפנים לאסותא לבדיקות. למישהו יש ניסיון עם לעשות את הצילום דרך הקופה ולהגיע אליהם לבדיקה?
ג. אני טס לתיאלנד קודם, ואולי גם לבורמה. האם ייתכן שיבקשו ממני שוב פעם בכניסה לאוסטרליה, בגלל שהייתי בתיאלנד?
-
הכי חשוב לציין את תאריכי הביקור כדי לקבל את הויזה בשביל התכנון שלכם. אם תהיה לכם האופציה לבחור בין 3 ל 6 או 12 חודשים אז מספיק לבחור ל 3…
צריך שיהיה ברשותכם מספיק כסף. אם זה יקרה רק ב 1.12 אז כדאי להגיש בתאריך הזה.
בהצלחה!
-
לאחר מילוי הבקשה באינטרנט, במקרים רבים הם מבקשים מסמכים נוספים. להבנתי, אתה צריך לעשות את מה שהם מבקשים כדי לקבל את הויזה.
אלא אם כן כבר אישרו לך אותה...
-
האוסטרלים מנסים למנוע מאנשים חולי שחפת להכנס למדינתם.
לא תצטלם צילום חזה, לא ימשיכו לטפל בויזה שלך. זהו תהליך והאדם שמנתח את המצלום הוא רופא אוסטרלי.
לך להצטלם (על חשבונך כמובן)
ככל שתעשה זאת מהר יותרת המקרה שלך יתגלגל הלאה.
מכוון ששחפת היא מחלה שהסימפטומים שלה מתגלים אחרי שמן ארוך, לדעתי לא יבקשו ממך להצטלם שוב לאחר הביקור שלך בארצות שאתה מתעתד לבקר בהן. ברגע שקבלת את הויזהת הם לא ‘מטרידים’ יותר.
-
אין יותר אפשרות לעשות ויזה דרך האינטרנט. ניסיתי ולא קיבלו את בקשתי. רק דרך שתי חברות מוכרות ע”י השגרירות , או דרך סוכן נסיעות שלמעשה זה נעשה דרך אותן חברות. מידע הזה נכון להיום 29/11/2017
-
בטוח? אין לזה אזכור באתר השגרירות -
מי זה ‘הם’?
בטוח ששלחת את המידע לאוסטרלים ולא לחברה ‘שמוציאה אשרות באנטרנט’ ?
באיזה אתר השתמשת?
-
מבדיקה שעשיתי נראה שעדיין אפשר לפתוח יוזר ולהגיש את הבקשה אונליין.
זה האתר של השגרירות כדי לעשות את זה.
בהצלחה!
-
שלום,
אשמח לעזרתכם.
אנחנו מתכננים טיול לאוסטרליה סביב מרץ-אפריל (לכשבועיים). הבנתי שניתן למלא בקשות לטיסות דרך האינטרנט. האם אוכל לייצר יוזר אחד ולבקש בקשה עבור כל התא המשפחתי שלי? (בעלי וילדי הקטינים?)
בנוסף, הבנתי שעלי להכין מראש את המסמכים לצירוף לפני מילוי הטפסים און ליין. התבלבלתי מכל האינפורמציה. אילו מסמכים עלי להכין מראש? או שניתן להתחיל למלא את הטפסים ולראות תוך כדי מה דורשים ממך?
תודה
נועה
-
לכל מבקש ממלאים בקשה אישית. בעת המילוי, התכנה מבקשת ‘לחבר’ בין כל מבקשי הבקשה שיוצאים יחד.
מכל מבקש מבקשים מסמכים שונים.
המסמך היחיד שיתבקש מכולם הוא צילום הדרכון. (דף הנתונים וכל החותמות שבדרכון) רשימת שאר המסמכים המבוקשים, יופיעו לקראת הסוף
באדום: מסמכי חובה
בירוק, מסמכי ‘זכות’ (אין חובה לצרף, אבל אם מצרפים, זה יכול לעזור להחלטה חיובית)
-
תודה רבה על המענה המהיר!!
אם כך, אני יכולה להתחיל למלא עבור כולנו און ליין את הפרטים ולהמציא את המסמכים הדרושים תוך כדי, מילוי המסמך נשמר במערכת אך לא מוגש?
בנוסף, האם לפתוח חשבון כפרטי או קבוצה במצב כזה על מנת שאוכל לחבר בין כולנו?
תודה

-
התחלתי למלא את הבקשה לויזת תייר לאוסטרליה. אודה לעזרתכם, אם אני נשואה עם ילדים האם מעבר לילדי ובעלי אני צריכה למלא בשאלה על חברי התא המשפחתי שאינם מצטרפים לטיול את אחיי והורי?!
-
כשמילאתי את הבקשה בשנה שעברה לא רשמתי הורים ואחים כחלק מהתא המשפחתי. עם זאת, אני זוכר שאיפשהו שם כתובה בדיוק ההגדרה של זה והייתי כותב פשוט לפי מה שמבקשים שם.
-
הי. אשמח לעזרתכם. הגעתי בשעה טוב בטופס המקוון למסמכים שיש לצרף. רשום לי שעלי למלא טופס 956A. רשום שניתן למלא אותו און ליין, אבל לא הצלחתי למצוא איפה. מי יכול לעזור לי??
בנוסף, על אף שאנחנו זוג הורים שנוסע עם ילדיו נתבקשנו לצרף טופס 1229 עבור הילדים. רשום שזה טופס עבור ילדים מתחת לגיל 18 שטסים ללא שני הוריהם… האם יש דרך לבקש שלא להגיש טופס זה?
-
אם נתבקשתם לצרף טופס ספציפי עבור הילדים אז קשה לי להאמין שאפשר לוותר עליו (בהנחה שאתם באמת רוצים לקבל את הויזה
). צרפו כל מה שביקשו. -
היי,
אז בעזרת התשובות שלכם לשאלות הקודמות שלי קיבלתי היום את הויזה

הויזה היא בעלת כניסות מרובות לשלושה חודשים, עכשיו בדף של VEVO כתוב:
Multiple entry: You can travel to and from Australia as many times as you want while your visa is valid, but the total time you spend in Australia cannot be more than the period of stay that you have been granted.
עכשיו בויזה שלי בסעיף משך שהיה כתוב:
3 month(s) from the date of each arrival
מה זה אומר בעצם? אני יכול להיכנס ולצאת לקראת סיום השלושה חודשים ואז לחזור שוב לעוד שלושה או לא? ואם כן, בעצם אני יכול לעשות את זה לנצח? כי אין לי שום מגבלה אחרת.
תודה רבה
-
אתה לא יכול להכנס אחרי תאריך הכניסה האחרון שרשום. תוכל להכנס יום לפניו ואז להשאר 3 חודשים בפעם הבאה שתצא לא תוכל לחזור.
-
זה אומר שעד שפג תוקף הויזה אתה יכול להכנס ולצאת כמה שתרצה כאשר כל ביקור לא עולה על שלושה חודשים. לצורך העניין, אתה יכול לקראת סוף הויזה לצאת ולהכנס שוב ואז לשהות עוד שלושה חודשים (בהנחה שאתה גם נכנס לקראת סוף הויזה ולא לאחר שהיא כבר הסתיימה).
שים לב שאם תשהה שלושה חודשים, תצא ותחזור לאחר יומיים לשלושה חודשים נוספים אז עלולים לתחקר אותך קצת בכניסה. עם זאת, בהנחה שאתה תייר שבא לטייל, יש לך תכנית כללית וכסף לממן את הטיול אז צריך להיות בסדר.
-
היי,
אני רוצה להגיש ויזה לי לבעלי ול3 ילדיי.
האם עליי להגיש 5 פעמים בנפרד?
האם עליי לשלם לכל אחד 140 דולר אוסטרלי בנפרד?
האם שלמתם עם ויזה - הכנסתם את מספר הויזה והם חייבו אתכם?
אני בת 39 ובתאריך הטיסה כבר אהיה בת 40 איזה להגיש לפי מצבי הנוכחי או מעל 40?
ומהיכן אני אשיג אחרי כ”כ הרבה שנים - תעודת שחרור- זה הכרחי?
המון תודה על העזרה,
איה
-
עבור כל מבקש יש להגיש בנפרד. עבור כל אחד יש לשלם את הסכום המבוקש (אפשר לשלם עם אותו כרטיס ויזה או אחר)
המערכת יודעת לחבר בין כל מבקשי הויזה ויודעים שהם יוצאים יחד.
אין חובת הגשת תעודת שחרור
אין חשיבות לגילך אם אתם יוצאים כמשפחה.
המערכת תדרוש (לפי נתוניכם) מסמכים שונים. הם יסומנו באדום ואותם חובה להגיש.
מסמכים נוספים (לתמיכה) יסומנו בירוק ואותם אין חובה להגיש. הם יעזרו אם תגישי אותם (אלו בירוק) אבל לא יעכבו תשובה אם לא תגישי אותם. אם לא תגישי אפילו אחד מהמסמכים שסומנו באדום, המערכת לא תאפשר לך הגשה.