ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עצות למטייל המתבגר..

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    7
    8
    6490
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shahar
      shahar נערך לאחרונה על ידי

הי,

יש מחשבות/טיפים איך מאתרים הוסטלים שמשמשים טיילים טיפה מבוגרים יותר בניו"ז? אני מרבה לפגוש בינתיים את המטיילים בני ה18 והם חמודים וכו אבל אשמח לעלות בגילאים 😉 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רמי דנוש
        רמי דנוש נערך לאחרונה על ידי

בקר טוב,

אשתי ואני בני 60+ והיינו באוסטרליה וניו זילנד חמישה חודשים בטיול עצמאי לפני שנה. בין היתר התארחנו בהוסטלים.

אשמח לייעץ.

רמי

[email protected]

• keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

זו בעיה כרגע בניו זילנד, לא בגלל הגיל כמו בגלל העובדה שכמעט כל בני ה-18 באו עם ויזת חופשת עבודה, כך שהרבה מהם לא בראש של טיול, או מטיילים בחבורות שזה תמיד עונש ורעש בכל גיל. ככה זה כשניו זילנד מנפיקה ויזות כאלו בכמויות, זה מאוד שינה את אופי האכסניות במדינה.

כדאי להימנע מאכסניות ענק ובעיקר אכסניות עם בר. מעבר לזה – הגיל שלי הרבה יותר מבוגר משלך, ופשוט מגיעים לאכסניה ומקווים לטוב. גם אם יש הרבה צעירים, יש גם כאלו שלא, ויש גם מטיילים צעירים שמטיילים לבד ובאמת מטיילים וכיף להכיר אותם. אני שהיתי באכסניה אחת שבה נוצר חיבור נהדר בין האנשים וכולנו נשארנו שם זמן מה, כשהמבוגרים ביותר היו בני 40 פלוס (ובחלק מהזמן גם אדם בן 60) והצעירה ביותר 17.5. גם רבים מאיתנו בקשר עד היום.

• doitchmoti
            doitchmoti נערך לאחרונה על ידי

הי

תנסי באתרים נוספים לי עזרו שם מאד כאלה שהיו גם בגילאי 60+ וגם צעירים יותר כגון:

אקספלורר

פורומים למטיילים

פורומים למטיילים- טריפו 

פורומים למטיילים-zaznoo

ישראליאת

תהנו בטיולכם

• SJM
              SJM נערך לאחרונה על ידי

טריק שעזר לי בארגנטינה וצ’ילה לפני מספר שנים – תבחרי בהוסטלים שהם לא הכי זולים. זה בד”כ סינן את הקבוצות הצעירות שבאות לשתות למוות ולהרעיש לכל השאר Smile

• keves160
                keves160 נערך לאחרונה על ידי

בארגנטינה זה באמת עובד נפלא, או לפחות עבד כשאני נסעתי לפני כבר לא מעט שנים. הבעיה היא שפה מדובר לא רק על הבדל בגיל המטיילים, אלא יותר על אופי המטיילים הנובע מויזת חופשת העבודה. ומי שעובד (או עובד בהוסטל ולכן לא משלם על הלינה בו) לעתים דווקא מרשה לעצמו לבחור בהוסטל יותר יקר… כנ"ל אם מישהו נשאר בהוסטל לחודשיים בגלל עבודה וממילא מקבל תעריף מוזל בגלל זה.

לכן רצוי להימנע מהוסטלים עם בר (מושכים חובבי שתייה ונוטים להיות רועשים), כאלו גדולים ששייכים לרשת, וכשמסתכלים על ביקורות בהוסטלוורלד או בבוקינג אפשר להתרשם לא רק מהציון אלא גם מהתוכן – אם למשל כל המגיבים צעירים, אם הם אומרים שמדובר ב-Party hostel וכו’. ובנוסף, כמו שאמרתי, צריך להסתכל גם מעבר לגיל כשכבר מגיעים להוסטל. מטיילים שמטיילים לבד יכולים להתגלות כאנשים נפלאים גם בגיל 18 וגם בגיל 50. שווה לתת צ’אנס.

• thomas757
                  thomas757 נערך לאחרונה על ידי

מסכים בהחלט שהסיכוי יעלה אם מתאכסנים בהוסטלים קטנים יותר ולא המוניים.

אם זכור לי נכון, בחוברת ובאתר של BBH כתוב מספר המיטות בכל האכסניה.

כשאני טיילתי בניו זילנד זה היה אחד מנתוני המפתח לבחירה של מקום לינה.

• ranchy
                    ranchy נערך לאחרונה על ידי

אני כרגע מטייל בניו זילנד. לנתי בלא מעט הוסטלים.אין מצב שבהוסטלים הגיל אחיד. פוגשים פה אנשים מכל העולם בכל הגילאים.מטבח ההוסטל הוא מקום מפגש הפעיל מבוקר עד ערב  מי שרוצה מוצא עם מי לדבר  כנ”ל באולם בו הטלויזיה ושולחן הביליארד. מי שלא רוצה להסתגר בארבע אמותיו ימצא עם מי להחליף חוויות ומי שרוצה להסתגר אף אחד לא מתנפל עליו

רנצי

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון