ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פינגווינים

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    8
    4833
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shahar
      shahar נערך לאחרונה על ידי

הי, בדביל לראות פיגווינים, הכי טוב אוטאגו, אומארו או בקייטלינז?

ובאופן כללי כמה כדאי להתאמץ להגיע לקייטלינז לדעתכם אם זה לא הכי מסתדר עם הזמנים?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

לטעמי, אם זה לא מסתדר ותרי על הקטלינס. היה חביב, אבל לא יותר לטעמי האישי.

לגבי הפינגווינים אענה תשובה מבאסת לגמרי: בשביל לראות פינגווינים כמו שצריך, עדיף לחפש יעד טוב יותר מניו זילנד. זה אובר מתוייר ומוסדר וכמות הפינגווינים לא פעם קטנה יחסית או לצפייה לא כזה מקרוב. ממש לא מגרד את החוויה של צפייה בפינגווינים במושבות גדולות אך נידחות יותר במקומות אחרים בעולם.

• shahar

זה דווקא לא כזה מבאס, בגלל המועדים שיצאו לי הטרקים זה מלחיץ לי מאוד את ההדעה לכל המקומות האלה של הפינגוויניפ.. יותר פשוט לשחרר את זה 😉 

איפה אבל רואים הרבה הכי הרבה חיות עקרונית? 

• aviyada
            aviyada נערך לאחרונה על ידי

גם אני לא התלהבתי יותר מידי מהקטלינס, אבל למי שמחפש נקודות נחמדות וחיות בלי יותר מידי הליכה זה יכול להיות מוצלח... יש בעיקר אריות וכלבי ים, דולפינים ופינגווינים

אם מאוד חשוב לך את יכולה לראות את הפינגווינים באזור אומארו (יש בתשלום עם סיכוי טוב מאוד לראות ויש בחינם ששם אף אחד לא מבטיח שתראי) ומשם להמשיך מזרחה /צפונה לפי המסלול שלך... 

• shahar

אומארו עדיף מאונטגו (לא כותבת את השם הזה נכון)? כמה באופן כללי שווה לקפוץ לאונטאגו?

• aviyada
                aviyada נערך לאחרונה על ידי

אולי את מתכוונת למחוז אוטאגו? אומארו נמצאת במחוז הזה…

יש מקומות נוספים עם פינגווינים באזור , לאו דווקא בעיירה עצמה. אם את מדברת עם מקומיים באזור (היט לדוגמא) הם יוכלו לעזור. יש גם באפליקציה קמפרמייט 

פשוט באומארו יש מרכז פינגווינים בתשלום וזה מבטיח לך כמעט ב100% לראות ואני מניחה שגם יותר מקרוב (לא הייתי), מה שבטבע אי אפשר …

ואם כבר את בסביבה זו עיירה נחמדה וקצת מיוחדת יותר מערי ניו זילנד האפורות… לא הייתי נוסעת לשם במיוחד , אבל אם את בסביבה אפשר בכיף להעביר שם חצי יום. (גם ככה הפינגווינים זה רק בשעות הערב)

• ranchy
                  ranchy נערך לאחרונה על ידי

מהשטח מהשבוע האחרון. בח”א אוטאגו רואים והם צועדים בסך מתחת לרגלים

א ב ל א. הם מגיעים מהים באור אחרון עד אז לא רואים דבר. אז אם את מתכננת לינה בדונידין זה בהחלט אפשרי

ב.הכניסה היא בתשלום ובהדרכת מדריכי השמורה

היתרון רואים לא מעט פינגוינים

בשיט מאוקרואה רואים בעיקר דולפיני הקטור (מקסימים) ואריות ים אבל עקרונית יש גם פינגוינים. ראיתי בשיט פינגוים אחד שוחה. צריך לזכור שבשעות האור הם בים דגים אוכל וחוזרים למקומות הקינון רק עם אור אחרון.

בהצלחה

רנצי

• keves160
                    keves160 נערך לאחרונה על ידי

גם אומארו וגם אוטגו (בלי נ’) ובכלל האזור הזה של החוף המזרחי לא שווים הגעה במיוחד לטעמי. זה האזור הכי פחות מעניין גיאוגרפית באי הדרומי. אם זה משתלב בתוכניות ואם את עוברת דרך שם ממילא אז למה לא, אבל אם זה מחייב הגעה במיוחד או זמן שאין לך – עדיף לוותר.

ככלל, למעט חיות ים (כמו למשל סיורי צפייה בלווייתנים או שחייה עם דולפינים), ניו זילנד היא לא יעד שמצטיין במושבות בעלי חיים. יש, ציפורים בעיקר מן הסתם, אבל זה לא ההיילייט. בשביל זה משלבים לפעמים את אוסטרליה...

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון